Selamun aleyküm Ben kuklacıda oynayan kendimce ws atan biriyim Ve kendime kendi sunucumda rakip tanımıyorum Bu nedenle Diger sunuculara 400m Karsılıgı ws atmak amacıyla gelebilecegimi Bildirmek isterim. Kuklacıda Çok can yaktım Sorup araştırabilirsiniz Güven Konusu hiç problem olmayacaktır Bu serverin güvenilir arkadaşları illaki vardır Kendini sınamak isteyen savaşcı kardeşim arkadasım varsa yorum atabilir yada özelden msj atabilir İyi günler dilerim
KUKLACI YoSuNGöZLüM
LÜTFEN KONUYU YANLIŞ YERLERE ÇEKMEYELİM SADECE BİRAZ ZEVK VE HEYECAN.
İKV NİN ASİL VE HEYECAN ARAYAN SAVAŞCILARINA.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
İKV NİN ASİL VE HEYECAN ARAYAN SAVAŞCILARINA.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Re: İKV NİN ASİL VE HEYECAN ARAYAN SAVAŞCILARINA.
Kendime güvenirim ws de ama para konusunda rakibime güvenmem o yüzden hiç bir zman parasına ws atmadıma ma zevkine diyorsan her türlü ws hazırım hızlı koşmalı sarslmazlı ayılı fark etmez 
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
maxın kaç ? ona göre meydan okuyabilirim 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
LASTDRAGON yazdı:Selamun aleyküm Ben kuklacıda oynayan kendimce ws atan biriyim Ve kendime kendi sunucumda rakip tanımıyorum Bu nedenle Diger sunuculara 400m Karsılıgı ws atmak amacıyla gelebilecegimi Bildirmek isterim. Kuklacıda Çok can yaktım Sorup araştırabilirsiniz Güven Konusu hiç problem olmayacaktır Bu serverin güvenilir arkadaşları illaki vardır Kendini sınamak isteyen savaşcı kardeşim arkadasım varsa yorum atabilir yada özelden msj atabilir İyi günler dilerim
KUKLACI YoSuNGöZLüM
LÜTFEN KONUYU YANLIŞ YERLERE ÇEKMEYELİM SADECE BİRAZ ZEVK VE HEYECAN.
Sakin ol şampiyon
Barış ÇOLAK
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Eleştirebilirsiniz tabikide İyi veya kötü Güven konusuna gelince Aklı basında bir insan Nasıl güven saglıyacagını ve neye güvenecegini iyi bilir
Maxsım diger savaşcılardan yüksek deil.
Şampiyonluk yok illaki iyileri vardır
Maxsım diger savaşcılardan yüksek deil.
Şampiyonluk yok illaki iyileri vardır
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
LASTDRAGON yazdı: kendime kendi sunucumda rakip tanımıyorum
Ne güzel
- LoneSome55
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Anlaşılan buralarda da ekmek yok bize
Kendin güvenmese bu konuyu açmaz adam siz ise alaycı tavırlar sergiliyosunuz.Kendine güvenenler yazarsa seviniriz.
Bu konuşmanla kendine güveninin olmadıgını düşünüyorum.Güvenin olsa gel atalım derdin adam çarını başka sunucuya aktarcak buda bedavaya olmuyor 5bin akçe ye aktarılıyor kendine güvenmese çarını aktarmaz ve bu konuyu açmaz .Amacı çarını aktarıp iyi bir mevla kazanmak istemesi yoksa 2 kuruş için 5 kuruş harcamanın amacı neyki neden yapsın.Kendi sunucumuzda parasına atan kalmadı atmıyorlar artık amacımız oyunun heycanlı ve eğlenceli yaşamak.kenan76 yazdı:Kendime güvenirim ws de ama para konusunda rakibime güvenmem o yüzden hiç bir zman parasına ws atmadıma ma zevkine diyorsan her türlü ws hazırım hızlı koşmalı sarslmazlı ayılı fark etmez
ARTHAS
LoneSome
LoneSome
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
Merana gel istediğin sınıf la atalım büyücüysen 4 avans 5 de biter..şifacıysan 3 avans..savaşçıysa 2 avans .. + 500m ? hakem li de olabilir hakemsizde farketmez..bir gencin daha oyununa son verir giderim :idea: :arrow:
../f RELAXXEEFENDYY
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Böyle İddalı konusan arkadaslarımı kutlarım Umarım hüsranla sonuçlanmaz Avans sında senin olsun kardeşim Ben oraya gelipde eli boş dönmek istemiyorum ve sunucuna bizzat gelip seni araştıracagımdan emin olabilirsin Senin bir Loncan varmı yada mensup oldugun ? Bildirirsen ha bide özelden devam edelim Ve Boş bi adam oldugundan Şüphelenmiyo deyilim açıkcası
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
imzama bak gerisini sen anla..nickim imzamda yazıyor..5sene 3aydan fazladır buralardayım..beklerim kardeş..Adımda ferhat gel araştır beni
bencede burdan bu kadar yeter.
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.