Ali kardeşim, Kapalı Çarşı'da bir konuda x4 İridyum'a talip olduğunu gördüm, konuna geldim.
x4 İridyum mevcut, toplu aldığın halde 25m'ye bırakabilirim.
Hayırlı alış-verişler.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Bir sonra ki Efsun ve Materyal dağıtımları için bu konuyu takip edebilirsiniz.
Maden takası yapmak isteyen veya elinde maden bulunanlar bu konu üzerinden teklif yazmaları yeterlidir. En kısa süre içerisinde alış-verişi başlatıp efsun veya materyali alabilirim.
Aşağıdaki istenilen bilgileri doldurmanız rica olunur.
Efsun veya Materyal İsmi:
Fiyat:
Kullanıcı Karakter İsmi:
Menekşe Elmas, İridyum ve Bakır hariç diğer TÜM materyal alımları devam etmektedir. Alımlar sınırız değildir! Belli bir miktardan sonra diğer materyaller gibi alımlar değişir.
Alınacak olan materyallerde belirli miktaralara göre fiyat değişikliği olabilir, indirim fiyatı değişebilir.
Kullanıcı Karakter İsmi:
Efsun veya Materyal İsmi:
Fiyat:
Menzillixsufi isimli banka/kasa karakterim 28 Nisan. 2012 tarihinden itibaren kimliği belirsiz kişiler tarafından hesap bilgileri değiştirilip başka kullanıcıların eline geçmiştir.
Tılsım halkından ricam olarak, bu karakterim ile her hangi bir alış-veriş yapmamaları, hesap bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum.
Not: Yukarıda belirttiğim tarihte kendim karakterime giriş yapmak isteyipte giremediğim tarihtir. Hesabımın tam olarak hangi tarihte çalındığı hakkında bilim yoktur.
28 Nisan. 2012 tarihinde, İKV Destek Ekibi'ne bildirdiğim Üyelik şikayetimde karakterin benim olduğuna dair bir çok kanıt göstermiş bulunmaktayım.
Saygı ve sevgilerimle,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali B.