Selamlar,
EseBANK'ın tüm Alış-Veriş'leri (alım, satım) ve Tılsım üyelerine Hediye efsunları bu konu üzerinden haber şeklinde aktaracam.
• Maden, Efsun ve Reçete alım-satımları ayrıntılı ve açıklamalı bir şekilde sadece bu konu üzerinden paylaşılacaktır.
• EseBANK, sadece bu konu üzerinden Alım- satım paylaşımları yapacaktır.
• EseBANK'ın oyun içerisinde bulunan karakteri: İletişim bölümünde belirtilmiştir.
• Alım ve satım fiyat konumları konu üzerinden açıklamalı bir şekilde aktarılarak tüm bilgileri içerir.
EseBANK'a İletişim için:
Oyun içerisinde: Esedullahşifa [49 seviye, Şifacı]; Kronicxesadullah [49 seviye, Savaşçı]; Menzillixsufi [36 seviye, Savaşçı] olmak üzere sadece 3 adet karakterim bulunmaktadır.
İKV Forum: @ Esadullah
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa | Muhammed Ali
EseBANK: Efsun, Reçete, Materyal Alım- SATIMI...
EseBANK: Efsun, Reçete, Materyal Alım- SATIMI...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: EseBANK: Efsun, Reçete, Materyal Alım- SATIMI...
1. Sibiryalı
2. Menekşe Elmas
3. Ganoderma
4. Zamk
5. Koyu Mavi Lapis
6. Turuncu Safir
7. Saf Titanyum
8. Osmiyum
9. Sığınak ve Migrat Şef' materalyalları (Örn: Motorin, Niobyum vs.)
10. Her türlü normal maden (Örn: Ökse Meyvesi, Mavi Safir, Çıban Otu vs.).
Yukarıdada belirttiğim gibi yüklü miktarda alınacaktır. Fiyat konusunda abartan veya uçuk fiyatlarla satan satıcılarla ilgilenmiyorum. Normal piyasa neyse ona göre istediğim adet kadar alacam. Normalde (Menekşe ve Ganoderma hariç) her türlü materalyal madenlerden en az x50 adet almayı düşünüyorum.
Oyun içerisinde iletişime geçemeyen arkadaşlarımız, bu hesap üzerinden Özel Mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
İlgilenen tüm satıcı arkadaşların dikkatine(!).
Hayırlı günler, bol kazançlar;
EsedullahŞİFA - M. Ali
2. Menekşe Elmas
3. Ganoderma
4. Zamk
5. Koyu Mavi Lapis
6. Turuncu Safir
7. Saf Titanyum
8. Osmiyum
9. Sığınak ve Migrat Şef' materalyalları (Örn: Motorin, Niobyum vs.)
10. Her türlü normal maden (Örn: Ökse Meyvesi, Mavi Safir, Çıban Otu vs.).
Yukarıdada belirttiğim gibi yüklü miktarda alınacaktır. Fiyat konusunda abartan veya uçuk fiyatlarla satan satıcılarla ilgilenmiyorum. Normal piyasa neyse ona göre istediğim adet kadar alacam. Normalde (Menekşe ve Ganoderma hariç) her türlü materalyal madenlerden en az x50 adet almayı düşünüyorum.
Oyun içerisinde iletişime geçemeyen arkadaşlarımız, bu hesap üzerinden Özel Mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
İlgilenen tüm satıcı arkadaşların dikkatine(!).
Hayırlı günler, bol kazançlar;
EsedullahŞİFA - M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Ek olarak;
Tekrardan selamlar,
Para konusunda sıkışık olan arkaşlar için, küçük bir fırsat sunmak istiyorum!
Getireceğiniz her türlü madenleri, (gereksiz olsa dahi) normal piyasa değerinden %15 miktarda düşük fiyata alabilirim. Satıcı ila alıcı arasında fiyat konusu abartılmadan pazarlık yapılabilir.
Örn : Menekşe Elmas: 30 M ile satılıyorsa bunu, 23 M'den alabilirim.
Ganoderma: 15 M'den satılıyorsa bunu, 9 M'den alabilirim.
- Peki değeri düşük olan madenler nasıl olacak?
Değeri düşük olan madenlerden bir taneside Örn: Sibiryalı. Normalde bizim sunucuda 3M ila 4M arasında satılmaktadır. Sibiryalı satıcı tarafından 3M'ye satılıyorsa, 2M'den alabilirim. 4m ise 2,5M veya daha yüksek miktarda alabilirim.
- Peki tek alış-verişte yüklü miktarda madenler satıyorsam?
Tek alış-veriş'te satacağınız madenlerden sadece pazarlık fiyatı alınacaktır. Örn: 25M ise, 22 veya 23M'den hesaplayabiliriz.
Satıcı arkadaşlar rica ediyorum, en kısa zamanda iletişime geçmeleri rica olunur...
Hayırlı günler,
Ese - M. Ali
Tekrardan selamlar,
Para konusunda sıkışık olan arkaşlar için, küçük bir fırsat sunmak istiyorum!
Getireceğiniz her türlü madenleri, (gereksiz olsa dahi) normal piyasa değerinden %15 miktarda düşük fiyata alabilirim. Satıcı ila alıcı arasında fiyat konusu abartılmadan pazarlık yapılabilir.
Örn : Menekşe Elmas: 30 M ile satılıyorsa bunu, 23 M'den alabilirim.
Ganoderma: 15 M'den satılıyorsa bunu, 9 M'den alabilirim.
- Peki değeri düşük olan madenler nasıl olacak?
Değeri düşük olan madenlerden bir taneside Örn: Sibiryalı. Normalde bizim sunucuda 3M ila 4M arasında satılmaktadır. Sibiryalı satıcı tarafından 3M'ye satılıyorsa, 2M'den alabilirim. 4m ise 2,5M veya daha yüksek miktarda alabilirim.
- Peki tek alış-verişte yüklü miktarda madenler satıyorsam?
Tek alış-veriş'te satacağınız madenlerden sadece pazarlık fiyatı alınacaktır. Örn: 25M ise, 22 veya 23M'den hesaplayabiliriz.
Satıcı arkadaşlar rica ediyorum, en kısa zamanda iletişime geçmeleri rica olunur...
Hayırlı günler,
Ese - M. Ali
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selamlar,
• Turuncu Safir
• Ganoderma
• Isırgan Tohumu
• Alexandrite
• Hydrargyrum
• Motorin
• Antimon
• Saf Platin
• Turuncu Safir
• Koyu Mavi Lapis
• Köşk Madalyonu
Yukarıda belirttiğim madenlerden her bir materalyalden (K. Madalyonu hariç) x53 alınacaktır. İlgilenen arkadaşlar fiyatları uçmadan ve abartmadan Özel Mesaj yoluyla veya oyun içerisinde iletişime geçmeleri rica olunur...
Hayırlı geceler,
M. Ali
• Turuncu Safir
• Ganoderma
• Isırgan Tohumu
• Alexandrite
• Hydrargyrum
• Motorin
• Antimon
• Saf Platin
• Turuncu Safir
• Koyu Mavi Lapis
• Köşk Madalyonu
Yukarıda belirttiğim madenlerden her bir materalyalden (K. Madalyonu hariç) x53 alınacaktır. İlgilenen arkadaşlar fiyatları uçmadan ve abartmadan Özel Mesaj yoluyla veya oyun içerisinde iletişime geçmeleri rica olunur...
Hayırlı geceler,
M. Ali
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selamlar,
Materyal, Efsun ve Reçete alış-verişlerim üzerinden yapacağım tüm bildirgenmelerim sadece bu konu üzerinden yapılmaktadır. Diğer konulara sadece 'Materyal alışları' için yorumları takip ediyor veya yorum yapıyorum.
Hayırlı günler,
Materyal, Efsun ve Reçete alış-verişlerim üzerinden yapacağım tüm bildirgenmelerim sadece bu konu üzerinden yapılmaktadır. Diğer konulara sadece 'Materyal alışları' için yorumları takip ediyor veya yorum yapıyorum.
Hayırlı günler,
ÖZGÜR FİLİSTİN

Ha bi Ramazan ayındayız birazda pamuk eller cebe diyip hayır işleyek
Birazdan BELEŞ efsun dağıtacam, şuan foruma yüklemek için resimlerini alıp url kodlarını alıyorum. En kısa sürede BELEŞ efsunları bu konu üzerinden resimli ve açıklamalı bir şekil paylaşacam
Not: Benim adıma paylaşılan BELEŞ efsunlar sadece bu konu üzerinden paylaşılacaktır.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Tekli Efsunlar(Karışık):

ÖZGÜR FİLİSTİN
Çiftli Efsunlar(Karışık):

ÖZGÜR FİLİSTİN
EseBANK'tan Beleş Efsunlar! (Açıklama):

Arkadaşlar yukarıda resimlerini yüklediğim TÜM efsunları bedava olarak isteyen arkadaşlara vereceğim. Beğendiğiniz ve almak istediğiniz efsun varsa, oyun içerisinden Esedullahşifa, Kronicxesadullah veya Menzillixsufi'ye PM atarak veya İKV Forum üzerinden bu hesabıma Özel Mesaj atarak bildirmeniz yeterlidir.
Dileyen arkadaşlarımız bu konu üzerindende istedikleri efsunları belirtmesi yeterli olacaktır.
Ve en önemlisi daha bitmedi! Karakterlerimde bulunan ve bulunacak diğer efsunları hatta ve hatta Materyalleri tekrardan bu konu üzerinden paylaşıp dileyen arkadaşlarımıza Ücretsiz (beleşe!) vereceğim...
Hayırlı ramazanlar
ÖZGÜR FİLİSTİN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Dırenc Ates ceket Satılıksa Alabılırım ...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................