KLAN AKTARIMI HATASI...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Adanaufuk898
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İstanbul

KLAN AKTARIMI HATASI...

Mesaj gönderen Adanaufuk898 »

Merhaba,

Sorununuz hakkında yardımcı olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri bize eksiksiz olarak gönderiniz:

Karakter Adı:

Olayın gerçekleşme tarihi:

Eksilen Şan Puanı:

Eksilen Klan Parası:

Not: Klan değiştirme ürünü GameX fuarı sonrasında çıkarılmış bir üründür. Bilginize.

2 ay geçti aradan Hala cevap yok gereken formu doldurdum ama silinen rütbem hala gelmedi Oyun hatasını bulamıyorsunuz ozmn yapmayın böle bi ürün zamanında derdiniz sistem herşeyi kaydediyor die sadece göz boyuyorsunuz hiç bi kayıt yok olsa zaten onca laf yemez.. verirdiniz rütbeyi .. ha araştırak verek diyorsanızda 2 aydır bi iş yapmıorsunuz ... yani yapabilceğiniz tek şey bu '' Karakteriniz susturulmuştur'' elinizden başka bişe gelemio o Küçük beyninize yerleştirsin bu sorunun yetkilileri .KUL HAKKI YİYORSUNUZ....
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: KLAN AKTARIMI HATASI...

Mesaj gönderen Tatarian »

Klan değiştirme aldıkdan sonra, Örneğin; Arz klanından çıkıp lodos kılanına geçersen Tüm Kp ve Tüm Şan'ın kaybolur. Yapılması gereken klan değiştirmeyi istenilen karakterde kullanıp sunucu güncellemesine kadar beklemektir. Yapılması gereken şekilde yaptıysan Destekden muhakkak cevap gelecektir.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
sanaNeL4nxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kafa Nereye Biz OraYa

Mesaj gönderen sanaNeL4nxD »

Sancakda 1.5 m kLan parası aktardım ayık oLun hıc bı sorun oLmadı ıkv yonetımı sucLmayın
xDxDxD Reyiz
Kullanıcı avatarı
Adanaufuk898
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tatarian yazdı:Klan değiştirme aldıkdan sonra, Örneğin; Arz klanından çıkıp lodos kılanına geçersen Tüm Kp ve Tüm Şan'ın kaybolur. Yapılması gereken klan değiştirmeyi istenilen karakterde kullanıp sunucu güncellemesine kadar beklemektir. Yapılması gereken şekilde yaptıysan Destekden muhakkak cevap gelecektir.

Kardeşim Zaten BEN SORUNSUZ BİR şekilde Aktardım Çarımı ''Arz Klanından Lodos Klanına '' SORUN '' : AKTARILDIKTAN 2 hafta sonra BENİM Klansız çarın Görevini yapmak için Klandan çıkıp . KILANSIZ .. 2 gün GEZMEK VE Ardından TEKRAR Lodos Klanına girdigimde ŞAN + KP mın SIFIR Lanmasıdır ...] Ve DESTEGE BAŞVURDUM ATILAN MAİL YUKARDA ... EKsiksiz doldurdum Mail i 2 AY OLDU ... HALA cevap yok Beklioruz .... :D
Kullanıcı avatarı
Adanaufuk898
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

sanaNeL4nxD yazdı:Sancakda 1.5 m kLan parası aktardım ayık oLun hıc bı sorun oLmadı ıkv yonetımı sucLmayın

ARKADAŞIN dedigi GİBİ ŞU ANDA AKTARILANLARA BİŞEY olmıor

KLAN AKTARIMI GELDİGİ HAFTA İÇİNDE AKTARAN ARKADAŞLARA DUYURU SADECE SAKIN Klandan Çıkmayınız..
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Sunucu değiştirme ürününü aldıktan sonra kullan yaptğınızda sabah günceleme ile klan değişyor diye bilyorum
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•

“Genel Etkileşim” sayfasına dön