Merhaba,
Sorununuz hakkında yardımcı olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri bize eksiksiz olarak gönderiniz:
Sunucu: Teşkilat
Karakter Adı:
Olayın gerçekleşme tarihi:
Eksilen Şan Puanı:
Eksilen Klan Parası:
Not: Klan değiştirme ürünü GameX fuarı sonrasında çıkarılmış bir üründür. Bilginize.
2 ay geçti aradan Hala cevap yok gereken formu doldurdum ama silinen rütbem hala gelmedi Oyun hatasını bulamıyorsunuz ozmn yapmayın böle bi ürün zamanında derdiniz sistem herşeyi kaydediyor die sadece göz boyuyorsunuz hiç bi kayıt yok olsa zaten onca laf yemez.. verirdiniz rütbeyi .. ha araştırak verek diyorsanızda 2 aydır bi iş yapmıorsunuz ... yani yapabilceğiniz tek şey bu '' Karakteriniz susturulmuştur'' elinizden başka bişe gelemio o Küçük beyninize yerleştirsin bu sorunun yetkilileri .KUL HAKKI YİYORSUNUZ....
KLAN AKTARIMI HATASI...
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İstanbul
KLAN AKTARIMI HATASI...
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Re: KLAN AKTARIMI HATASI...
Klan değiştirme aldıkdan sonra, Örneğin; Arz klanından çıkıp lodos kılanına geçersen Tüm Kp ve Tüm Şan'ın kaybolur. Yapılması gereken klan değiştirmeyi istenilen karakterde kullanıp sunucu güncellemesine kadar beklemektir. Yapılması gereken şekilde yaptıysan Destekden muhakkak cevap gelecektir.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

-
sanaNeL4nxD
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kafa Nereye Biz OraYa
Sancakda 1.5 m kLan parası aktardım ayık oLun hıc bı sorun oLmadı ıkv yonetımı sucLmayın
xDxDxD Reyiz
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı

Tatarian yazdı:Klan değiştirme aldıkdan sonra, Örneğin; Arz klanından çıkıp lodos kılanına geçersen Tüm Kp ve Tüm Şan'ın kaybolur. Yapılması gereken klan değiştirmeyi istenilen karakterde kullanıp sunucu güncellemesine kadar beklemektir. Yapılması gereken şekilde yaptıysan Destekden muhakkak cevap gelecektir.
Kardeşim Zaten BEN SORUNSUZ BİR şekilde Aktardım Çarımı ''Arz Klanından Lodos Klanına '' SORUN '' : AKTARILDIKTAN 2 hafta sonra BENİM Klansız çarın Görevini yapmak için Klandan çıkıp . KILANSIZ .. 2 gün GEZMEK VE Ardından TEKRAR Lodos Klanına girdigimde ŞAN + KP mın SIFIR Lanmasıdır ...] Ve DESTEGE BAŞVURDUM ATILAN MAİL YUKARDA ... EKsiksiz doldurdum Mail i 2 AY OLDU ... HALA cevap yok Beklioruz ....
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı

sanaNeL4nxD yazdı:Sancakda 1.5 m kLan parası aktardım ayık oLun hıc bı sorun oLmadı ıkv yonetımı sucLmayın
ARKADAŞIN dedigi GİBİ ŞU ANDA AKTARILANLARA BİŞEY olmıor
KLAN AKTARIMI GELDİGİ HAFTA İÇİNDE AKTARAN ARKADAŞLARA DUYURU SADECE SAKIN Klandan Çıkmayınız..
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
Sunucu değiştirme ürününü aldıktan sonra kullan yaptğınızda sabah günceleme ile klan değişyor diye bilyorum
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•