Ödül hakkında
Ödül hakkında
Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Re: Ödül hakkında
Merhaba..tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
Nerull yazdı:Lonca Savaşlarında her loncanın bir grupla başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuruda en az 6, en fazla 9 karakter adı belirtilmelidir (3 Yedek karakter adı belirtilebilir). Ancak sadece finalde oynayan karakterler ödüle hak kazanabilir...
iyi forumlar...
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
Biliyorum kuralın böyle olduğunu dediğim gibi olsa daha doğru olmaz mı onu sorguluyorum
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

içeriği okumadan cevap yazma vol:1828321814CLoSeR yazdı:Merhaba..tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
Nerull yazdı:Lonca Savaşlarında her loncanın bir grupla başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuruda en az 6, en fazla 9 karakter adı belirtilmelidir (3 Yedek karakter adı belirtilebilir). Ancak sadece finalde oynayan karakterler ödüle hak kazanabilir...
iyi forumlar...
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Merhabaisimsizisim yazdı:içeriği okumadan cevap yazma vol:1828321814CLoSeR yazdı:Merhaba..tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
iyi forumlar...
Sizin dikkatlice okumanızı tavsiye ederim
iyi forumlar...tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi?
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

problem :?:tobias yazdı:Biliyorum kuralın böyle olduğunu dediğim gibi olsa daha doğru olmaz mı onu sorguluyorum