Ödül hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Ödül hakkında

Mesaj gönderen tobias »

Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: SaDaKaT

Re: Ödül hakkında

Mesaj gönderen CLoSeR »

tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
Merhaba..

Nerull yazdı:Lonca Savaşlarında her loncanın bir grupla başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuruda en az 6, en fazla 9 karakter adı belirtilmelidir (3 Yedek karakter adı belirtilebilir). Ancak sadece finalde oynayan karakterler ödüle hak kazanabilir...

iyi forumlar...
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tobias »

Biliyorum kuralın böyle olduğunu dediğim gibi olsa daha doğru olmaz mı onu sorguluyorum
Kullanıcı avatarı
isimsizisim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen isimsizisim »

CLoSeR yazdı:
tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi? Neden diye sorarsanız sonuçta bir takım işi buda o yedeklerde bu takımda sonuçta bu sonuca nerden vardın derseniz aklıma şöyle birşey geldi mesela Real Madrid kulubü şampiyonlar ligi boyunca kalede casillası bulundurur vs ama kenardada yedeği vardır ama o adam hiç oynamaz ama kupa kazanıldığında o ödülden oda yararlanır diye biliyorum=) yani yedeklerde düşünülsün derim
Merhaba..

Nerull yazdı:Lonca Savaşlarında her loncanın bir grupla başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuruda en az 6, en fazla 9 karakter adı belirtilmelidir (3 Yedek karakter adı belirtilebilir). Ancak sadece finalde oynayan karakterler ödüle hak kazanabilir...

iyi forumlar...
içeriği okumadan cevap yazma vol:1828321814
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: SaDaKaT

Mesaj gönderen CLoSeR »

isimsizisim yazdı:
CLoSeR yazdı:
Merhaba..

iyi forumlar...
içeriği okumadan cevap yazma vol:1828321814
Merhaba

Sizin dikkatlice okumanızı tavsiye ederim
tobias yazdı:Birşey merak ettimde kazanan loncanın yedeklerinede ödül verilecek mi?
iyi forumlar...
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
Kullanıcı avatarı
isimsizisim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen isimsizisim »

tobias yazdı:Biliyorum kuralın böyle olduğunu dediğim gibi olsa daha doğru olmaz mı onu sorguluyorum
problem :?:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön