İKV LAPTOP kritik hata.
Re: İKV LAPTOP kritik hata.
Aksilik oturumda SINIRLI yetkideymiş ikv yi yeniden kuracaktım.Neyse uzun bir zamanda oynamam bende.Neyse kardeşim herşey için çok teşekkür ederim senide yordum.
sLipKNoTR [Kıyamet Asa % Sıfır Kelvin Asa]~RaMMSTEİN [Bıçak Sırtı kılıç]~ CeLLdWeLLeR [2 Mevlana asa]
Direktx 9 veya 10 yuklmusLiPkNoTR yazdı:Aksilik oturumda SINIRLI yetkideymiş ikv yi yeniden kuracaktım.Neyse uzun bir zamanda oynamam bende.Neyse kardeşim herşey için çok teşekkür ederim senide yordum.

Neyse yardımcı olmadık fazla naz yaptı senin laptobun. Ama açmaması için her hangi bir sorunu olmadığını öğrenmiş olduk.sLiPkNoTR yazdı:Aksilik oturumda SINIRLI yetkideymiş ikv yi yeniden kuracaktım.Neyse uzun bir zamanda oynamam bende.Neyse kardeşim herşey için çok teşekkür ederim senide yordum.
A R Z L O D O S
DirectX 11 yüklü.Özelliklere baktığımda DirectX 11 yüklü gözüküyor.
sLipKNoTR [Kıyamet Asa % Sıfır Kelvin Asa]~RaMMSTEİN [Bıçak Sırtı kılıç]~ CeLLdWeLLeR [2 Mevlana asa]
Hemde nası naz yaptıARZLODOS yazdı:Neyse yardımcı olmadık fazla naz yaptı senin laptobun. Ama açmaması için her hangi bir sorunu olmadığını öğrenmiş olduk.sLiPkNoTR yazdı:Aksilik oturumda SINIRLI yetkideymiş ikv yi yeniden kuracaktım.Neyse uzun bir zamanda oynamam bende.Neyse kardeşim herşey için çok teşekkür ederim senide yordum.
Normal varsayılan ayarlarına geri dönmüşnüdün bu arada onu sormadık.sLiPkNoTR yazdı:DirectX 11 yüklü.Özelliklere baktığımda DirectX 11 yüklü gözüküyor.
A R Z L O D O S
Varsayılan ayarlarıma nasıl geri dönebilirim ki ?.Sistemle ilgili birşey kurcalamadım . :idea:
sLiPkNoTR yazdı:Varsayılan ayarlarıma nasıl geri dönebilirim ki ?.Sistemle ilgili birşey kurcalamadım . :idea:
Masa üstünü 1024*768 yapıp oyun ayarlarındada altta varsayılan yazar ona basacan
A R Z L O D O S
1366*768 bit çözünürlük kullanıyorum masaüstümde.Bunuda ikv ye denedim olmadı. :mrgreen:
İnş düzelir diyem ben kaçam derdi küçük ama bir yerde ufacık bir hatamız var.Yeni bir oturum açarak dene diyercem ama açma yetkin yok galiba. Kolay gelsin.sLiPkNoTR yazdı:1366*768 bit çözünürlük kullanıyorum masaüstümde.Bunuda ikv ye denedim olmadı. :mrgreen:
A R Z L O D O S