Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Masaüstü bilgisayarım bozulduğu için laptop'uma geçtim.Ama bir sorunla karşılaştım...
Ne zaman kullanıcı adımı ve şifremi yazıp enter'e bassam krtik hata veriyor internet hızını düşündüm hızım yüksek.Çözünürlüklere de baktım bütün ayarları kıstım ama sonuç aynı.Bilen bili yardım edebilir mi ?.Şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar , Keyifli Oyunlar. !
SLİPKNOT %
İKV LAPTOP kritik hata.
İKV LAPTOP kritik hata.
sLipKNoTR [Kıyamet Asa % Sıfır Kelvin Asa]~RaMMSTEİN [Bıçak Sırtı kılıç]~ CeLLdWeLLeR [2 Mevlana asa]
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: İKV LAPTOP kritik hata.
Ekran çözünürlüğün ile masaüstü çözünürlüğün aynı olmalı ki bu hatanın başka sebepleri de var.
Birazdan "ARZLODOS" adlı arkadaşımız gelir buraya sana şöyle güzel ve detaylı bir şekilde anlatır
Birazdan "ARZLODOS" adlı arkadaşımız gelir buraya sana şöyle güzel ve detaylı bir şekilde anlatır
ARZLODOS arkadaşımız söyledi.Ekran çözürnürlüğünü aynı yaptım 1024x768 * 1024x768 ama olmuyor gene kritik hata veriyor.
sLipKNoTR [Kıyamet Asa % Sıfır Kelvin Asa]~RaMMSTEİN [Bıçak Sırtı kılıç]~ CeLLdWeLLeR [2 Mevlana asa]
geldim bile

Bunu yaptıktan sonra yeniden dene belki oyunu pencere modunda oynuyordun. ondan ayarların sabit kalıyordur.
pref_launch.presf dosyasını bul satf okunur ise onu sil yada tırnağını kaldır.
Bunlar olmasa en son olarak dizüstünün ayarlarını en yüksek seviye yapıp çalıştır.

Bunu yaptıktan sonra yeniden dene belki oyunu pencere modunda oynuyordun. ondan ayarların sabit kalıyordur.
pref_launch.presf dosyasını bul satf okunur ise onu sil yada tırnağını kaldır.
Bunlar olmasa en son olarak dizüstünün ayarlarını en yüksek seviye yapıp çalıştır.
A R Z L O D O S
En yüksek yapıncada directx 9 driver bilmem ne birşey diyor
Senin ekran kartın desteklemiyor da
Rem düşük
http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Burdan sınama yap benim pcde çalışıyormu diye.
DirectX 9 ekran kartın desteklemiyor.
Windows 7 yada vista kullanıyon galiba ekran kartının desteklemsi gerekirdinde eski bir model galiba.
o sayfada
* ATI marka işlemcili ekran kartlarının en güncel sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
* Nvidia marka işlemcili ekran kartlarının en güncel sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
* DirectX 9'un en yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.
http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
burdan bilgisayarına uygun sürümü yükle birde öyle çalıştırmayı dene.
Sen masaüstü pcne geri dön desem kızmasın dimi
Sistem gereksinimleri :
- P4 Celeron veya muadili işlemci
- Windows XP/Vista/Windows 7
- 512 MB RAM
- 2.3 GB boş sabit disk alanı
- DirectX 9.0.c
- Pixel Shader 2.0 veya üzeri grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
- 1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
- Internet Bağlantısı
A R Z L O D O S

Şimdide sağ altaki bir hata çıktı.Deli olacağım.!!.Masa üstü bilgisayarımı kullanabilmem için içindekilerini yenilemem gerek.Verdiğin ikv nin sitesindeki test sürümünü denedim ve çalışması için uygun dedi.
6 GB ram var.Ram den çalışmassa ben bu pc ye çöp derim artık.
Sana naz yapıyor laptopun ben bunu acarımda diyor bir aç kapa yapsadın diyor.
Açacak acacak
oRDA NE YAZDIĞINI BİLMİYOM Benim 64 bitlik bir laptobumunda öyle bir yazı cıkmıstın ama sonra açıldı.
Bilemiyom da
Açacak acacak
oRDA NE YAZDIĞINI BİLMİYOM Benim 64 bitlik bir laptobumunda öyle bir yazı cıkmıstın ama sonra açıldı.
Bilemiyom da
A R Z L O D O S