iLk HafTa aNısı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: iLk HafTa aNısı

Mesaj gönderen uLTasLaNqPeaCe »

iLk ÇarLarım oLan PeaCeoFF WaRSoNN DDaNGeRMaNN çarlarımı kardeşim dediqim adam çaldı onun için oyuna biraz ara verdim şansıma o zamanda bana 1 ay plsu vermişlerdi oda boşa qitti acayib sinirlenmiştim:)
Resim
Kullanıcı avatarı
Kopelix
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kopelix »

uLTasLaNqPeaCe yazdı:iLk ÇarLarım oLan PeaCeoFF WaRSoNN DDaNGeRMaNN çarlarımı kardeşim dediqim adam çaldı onun için oyuna biraz ara verdim şansıma o zamanda bana 1 ay plsu vermişlerdi oda boşa qitti acayib sinirlenmiştim:)
aRkadasına biLe wermicen çaRını boLe arkdan wuroLar :? .

(basıma geLmişti ama Plus'u yoktu )

Xxkoquqx
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen bLacksin »

Bizler geliyoruz, sıfırdan ve tertemiz... Ekibimizin ilk hafta anıları pek yakında burada yayınlanacaktır.. :)

Sin...
Resim
Kullanıcı avatarı
Castersimurganka
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Castersimurganka »

ben oyuna yeni başladığımda elimde gümişi kütük yaran vardı adamın biri 20bine istedi bende sattım ozamanlar 350 olduğunu bilseydim satmazdım.Bide ben örs yapmayı 37 lwlde öğrendim.
Kullanıcı avatarı
karabela12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen karabela12 »

BEN BETADA OYNAMADIM AÇIKÇASI YIL 2007 BAŞLADIM BÜYÜCÜ İLE .. NORMAL GİTTİ KEŞİFLERİM OLDU ..AMA EN ZORUMA GİDEN İSE 30 LVL OLUP HALA KİTABENİN YERİNİ BİLE BİLMEMİŞ OLMAM DI..SONRA SİLDİM SAVAŞÇI AÇTIM DAHA 22 LVL KEN KİTABE GELDİ :d
Lokmanxhekim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lokmanxhekim »

Benim kuklacıda beta carım vardı (şu an teşkilatta oynuyorum) meteor açılmadan 29 lvl yapmıştım fakat taşkant ve tepegoz gorevleri vardı 29lvl olnları yapamamıştım oyuna ara verdimm . Tabi insanın canı sıkılıyo belli bi yerden sonra bende dedim bi gireyım oyuna bakalım neler deişmiş meğer Meteor bolgesi açılmış oyunda eminonunde millete soruyorum 29 lvl taşkanatları nerdee bulabilirim - Tepegozleri nerde bulabilirim adamlar bana guluyor onlar buradan kaldırıldı deyince beni aldı bir telaş bu gorevleri nasıl yapacam die bide gorevleri sil bolumunu bilmiyorum kaldık.(sonraları orendık tabi).

meteora ve sivri adaya ilk girişmde de korka korka gidiyorum karşıma ne çıkacak die sivriye bi girdim tazılar onları geç ilerde ruh çalanlar hortlaklar PC karşısında heycandan tırrr tırr titrerdim :D

NEYDİ O GUNLER
Kullanıcı avatarı
xxxsuskunkralxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxxsuskunkralxxx »

BEn İlk Oyuna Başladıgım Zamanlarda İtemlerin Bi Halta Yaramadıgını Ve İtemsiz Giysilerin Daha İyi Vurduguna İnanıyordum.Çıkan İtemleri Atıyordum :D:D:D

Çerkezreis
Ey melek sûretli dil-ber cân fedâdır yoluna
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ

SEYYİD NESİMİ
Kullanıcı avatarı
Lordofmages
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Lordofmages »

Bende ilk başladığımda büyücü açmıştım daha önce online oyunlarda tecrübem olduğu için paketdeki şeyleri almasını biliordum büyücüde fiziksel bilgiye verince zanlediyomki yumruk hasarını arttıyor 5 lw ken fiziksel bilgi 10 meteorit 0 dı böle kastım sonra öğrendim skili felan rahat kasıyodum şu kitabe görevini 3 haftada yapamadım sürekli labideki duvarlara bitişik gezip orda bi resim bulmaya çalışıyodum bikere milletle kitabeye gittik sembolu aktive ettim onlarca böcük üstüme daldı bende korktum orası tuzak diye aklımda kalmıs adamla gidiyoz şimdi sembole götürdü adama 'Lan beni tuzağa getirdin @@' diye söyleniyordum ilk kez ankamı aldığımda ozamanlar herkesde anka vardı çünkü etki geçmiyordu çok sevinmiştim oyunun en güçlü silahı bende diye devamı cok ama yazsam klavyeyi bozabilirim :D
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
Kullanıcı avatarı
kasatoora
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kasatoora »

Oyuna arkadaşın tavsiyesiyle başlamıştım.

Daha önce Online bir oyun oynamadığım için görev vs. hiç bir şey bilmiyordum.Tekme Tokat Fare kesmeye çalışırdım.Kesemez ölürdüm.''Öldüğünüz için eşyalarınız hasar gördü Örs ile tamir edebilirsiniz yapabilirsiniz'' yazısını görünce peşpeşe 4-5 kere örs yapardım daha iyi örs olsun diye. :D Görevleri çat pat yapmaya başlayınca Halime teyze ''Savaş''a yolladı.Savaşı yaklaşık bir hafta aradım.Baktım olmuyor içimden arkadaşa hay senin tavsiye ettiğin oyuna gibi şeyler mırıldanarak oyunu sildim . :D Gel zman git zman arkadaş tekrar ısrar etti onun yardımıyla biraz ilerledik sonrası çorap söküğü gibi geldi :D iLk kabadayı moduna birisinin söylemesiyle girdim beni öldürdüğünde çok tuhaf oldum oyun bitti baştan başlıcam gibisinden hislere kapıldım :D Neyse yazmaya devam etsek uzar gider ...... :D
Resim

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...

Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
Kullanıcı avatarı
oguzhanuguz96
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oguzhanuguz96 »

Benle arkadaşım oyuna başladığımızda oturan vs.cilere dilenci diyoduk :D Ondan sonra bi gün baktım oturabiliyom "o" ile can direk doluyo :D Arkadaşımın adı da Burak (Dazlakxburak, Korkusuzzxmage vb. çarlıarı var şu anda) bu burak Beyaz Köşkte çar açmış ben Meranda, şu demirin oraya (örs :D )gel diom msnden sesli olarak bi saat bekledim baktım yok lan dedim nerdesin bi saattir o da diyo olum ben geldim snei bekliom :D Daha sunucunun filan farkında değiliz ne bilelim ilk günümüz :lol: Sonra görevi aldım gittim 2-3 gün Jandarma Aliyi aradım. Sonra bulunca sevindim ama eşya meşya almadım :D gittim fare görevini yaptım Ganimet düşünce fiyatına bakıodum lan bu çok pahalı alamam diyodum (Ganimeti parayla alıyoz sanıodum :lol: ) Sonralardan yavaş yavaş alıştım oynamaya :roll: :roll: :roll:
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...

Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen

Teşkilat

“Genel Sohbet” sayfasına dön