iLk HafTa aNısı
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: iLk HafTa aNısı
iLk ÇarLarım oLan PeaCeoFF WaRSoNN DDaNGeRMaNN çarlarımı kardeşim dediqim adam çaldı onun için oyuna biraz ara verdim şansıma o zamanda bana 1 ay plsu vermişlerdi oda boşa qitti acayib sinirlenmiştim:)

aRkadasına biLe wermicen çaRını boLe arkdan wuroLar :? .uLTasLaNqPeaCe yazdı:iLk ÇarLarım oLan PeaCeoFF WaRSoNN DDaNGeRMaNN çarlarımı kardeşim dediqim adam çaldı onun için oyuna biraz ara verdim şansıma o zamanda bana 1 ay plsu vermişlerdi oda boşa qitti acayib sinirlenmiştim:)
(basıma geLmişti ama Plus'u yoktu )
Xxkoquqx
Bizler geliyoruz, sıfırdan ve tertemiz... Ekibimizin ilk hafta anıları pek yakında burada yayınlanacaktır..
Sin...
Sin...

- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
ben oyuna yeni başladığımda elimde gümişi kütük yaran vardı adamın biri 20bine istedi bende sattım ozamanlar 350 olduğunu bilseydim satmazdım.Bide ben örs yapmayı 37 lwlde öğrendim.
- karabela12
- Salgın Koruyucusu
BEN BETADA OYNAMADIM AÇIKÇASI YIL 2007 BAŞLADIM BÜYÜCÜ İLE .. NORMAL GİTTİ KEŞİFLERİM OLDU ..AMA EN ZORUMA GİDEN İSE 30 LVL OLUP HALA KİTABENİN YERİNİ BİLE BİLMEMİŞ OLMAM DI..SONRA SİLDİM SAVAŞÇI AÇTIM DAHA 22 LVL KEN KİTABE GELDİ :d
-
- Salgın Koruyucusu
Benim kuklacıda beta carım vardı (şu an teşkilatta oynuyorum) meteor açılmadan 29 lvl yapmıştım fakat taşkant ve tepegoz gorevleri vardı 29lvl olnları yapamamıştım oyuna ara verdimm . Tabi insanın canı sıkılıyo belli bi yerden sonra bende dedim bi gireyım oyuna bakalım neler deişmiş meğer Meteor bolgesi açılmış oyunda eminonunde millete soruyorum 29 lvl taşkanatları nerdee bulabilirim - Tepegozleri nerde bulabilirim adamlar bana guluyor onlar buradan kaldırıldı deyince beni aldı bir telaş bu gorevleri nasıl yapacam die bide gorevleri sil bolumunu bilmiyorum kaldık.(sonraları orendık tabi).
meteora ve sivri adaya ilk girişmde de korka korka gidiyorum karşıma ne çıkacak die sivriye bi girdim tazılar onları geç ilerde ruh çalanlar hortlaklar PC karşısında heycandan tırrr tırr titrerdim
NEYDİ O GUNLER
meteora ve sivri adaya ilk girişmde de korka korka gidiyorum karşıma ne çıkacak die sivriye bi girdim tazılar onları geç ilerde ruh çalanlar hortlaklar PC karşısında heycandan tırrr tırr titrerdim
NEYDİ O GUNLER
- xxxsuskunkralxxx
- İskele Babası
BEn İlk Oyuna Başladıgım Zamanlarda İtemlerin Bi Halta Yaramadıgını Ve İtemsiz Giysilerin Daha İyi Vurduguna İnanıyordum.Çıkan İtemleri Atıyordum
:D:D
Çerkezreis
Çerkezreis
Ey melek sûretli dil-ber cân fedâdır yoluna
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ
SEYYİD NESİMİ
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ
SEYYİD NESİMİ
- Lordofmages
- Cin Avcısı
Bende ilk başladığımda büyücü açmıştım daha önce online oyunlarda tecrübem olduğu için paketdeki şeyleri almasını biliordum büyücüde fiziksel bilgiye verince zanlediyomki yumruk hasarını arttıyor 5 lw ken fiziksel bilgi 10 meteorit 0 dı böle kastım sonra öğrendim skili felan rahat kasıyodum şu kitabe görevini 3 haftada yapamadım sürekli labideki duvarlara bitişik gezip orda bi resim bulmaya çalışıyodum bikere milletle kitabeye gittik sembolu aktive ettim onlarca böcük üstüme daldı bende korktum orası tuzak diye aklımda kalmıs adamla gidiyoz şimdi sembole götürdü adama 'Lan beni tuzağa getirdin @@' diye söyleniyordum ilk kez ankamı aldığımda ozamanlar herkesde anka vardı çünkü etki geçmiyordu çok sevinmiştim oyunun en güçlü silahı bende diye devamı cok ama yazsam klavyeyi bozabilirim
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
Oyuna arkadaşın tavsiyesiyle başlamıştım.
Daha önce Online bir oyun oynamadığım için görev vs. hiç bir şey bilmiyordum.Tekme Tokat Fare kesmeye çalışırdım.Kesemez ölürdüm.''Öldüğünüz için eşyalarınız hasar gördü Örs ile tamir edebilirsiniz yapabilirsiniz'' yazısını görünce peşpeşe 4-5 kere örs yapardım daha iyi örs olsun diye.
Görevleri çat pat yapmaya başlayınca Halime teyze ''Savaş''a yolladı.Savaşı yaklaşık bir hafta aradım.Baktım olmuyor içimden arkadaşa hay senin tavsiye ettiğin oyuna gibi şeyler mırıldanarak oyunu sildim .
Gel zman git zman arkadaş tekrar ısrar etti onun yardımıyla biraz ilerledik sonrası çorap söküğü gibi geldi
iLk kabadayı moduna birisinin söylemesiyle girdim beni öldürdüğünde çok tuhaf oldum oyun bitti baştan başlıcam gibisinden hislere kapıldım
Neyse yazmaya devam etsek uzar gider ......
Daha önce Online bir oyun oynamadığım için görev vs. hiç bir şey bilmiyordum.Tekme Tokat Fare kesmeye çalışırdım.Kesemez ölürdüm.''Öldüğünüz için eşyalarınız hasar gördü Örs ile tamir edebilirsiniz yapabilirsiniz'' yazısını görünce peşpeşe 4-5 kere örs yapardım daha iyi örs olsun diye.

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- oguzhanuguz96
- İri Fare Avcısı
Benle arkadaşım oyuna başladığımızda oturan vs.cilere dilenci diyoduk
Ondan sonra bi gün baktım oturabiliyom "o" ile can direk doluyo
Arkadaşımın adı da Burak (Dazlakxburak, Korkusuzzxmage vb. çarlıarı var şu anda) bu burak Beyaz Köşkte çar açmış ben Meranda, şu demirin oraya (örs
)gel diom msnden sesli olarak bi saat bekledim baktım yok lan dedim nerdesin bi saattir o da diyo olum ben geldim snei bekliom
Daha sunucunun filan farkında değiliz ne bilelim ilk günümüz :lol: Sonra görevi aldım gittim 2-3 gün Jandarma Aliyi aradım. Sonra bulunca sevindim ama eşya meşya almadım
gittim fare görevini yaptım Ganimet düşünce fiyatına bakıodum lan bu çok pahalı alamam diyodum (Ganimeti parayla alıyoz sanıodum :lol: ) Sonralardan yavaş yavaş alıştım oynamaya :roll: :roll: :roll:
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat