Ben söyledim bu carın asıl sahibi degil diye nick yaz diyor:)))))dyb21 yazdı:ayakçımı ahaha Sana Arka tarafımla gülerimARZLODOS yazdı:dyb21 yazdı:Bölünemez Mi Niye Ülke Kurucusu KainmiydiVatanSeveriz yazdı:TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI
Madde 3 - Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.Dili
Türkçedir.
kendi aranızda konuşun kekeler ama burada türkçe konuşacaksın yoksa ceza alırsın![]()
Arkadaş sen ağzınla kuş tutsanda bu millet seni kürtçe konuştun diye banlamıyacaktır.
Sen küfürbaz biri oldğundan ceza alıyon ortalığı bulandırmak içinde foruma bişiler yazıyon seni tanıyan tanımayan ne ayakçı olduğu bildiğinden artık kuş tutsanda yemiyorlar.
Adam gibi küfür etisen ettin ettim yedim cezamı desen ne oalcak senin hep bu konuların ardında bişiler gönderme iç güdüsü var. Bu ufak tefek ayaklara yatmanın anlamı ne.
Bir yokum beni oyunda tek bırakıyorsunuz ayrımcısınız diye oyunu bırakıyorum diyon ertesi gübü çarımı caldınız ben diyarbakırlyım yanınıza bırakmam diye oyundan önüne gelne etmediğin laf kalmıyor çarını sen dahil 4 kişi giriyor hepsi ayrı bir telden çalıyor. Bir gün selam veriyorsun millet alıyor ertesi günü alalhın bir slemnını almıyorunuz diye avazın çıktığı akdar bağıyon bir gün arkdaş oluyorsun diger gün beni dışladınız diye teddit ediyon ne ayaksın loo.Bizde dostta düşmanda bir kere vardır. Ben Dost olduğum kişilerle hiç bir zman aramıda bozmadım. Bizi tanıyan iyi tanır Kürtçe Konuştum ben sadece Küfür etmedim Bütün Lodos klanıda şahittir. İçinde olmadığın bir duruma maydanoz olma. Her Konuya yorum yapmak için sana para mı veriyorlar Neci Ne olduğunda Belli değil Nickini yaz bana.
Ben küfür etmedin sadace kütce konuştum diyorsan bende bir yerimden gülerim bana ettiğin küfürleri sikayet etsedim ooo simdiye kadar hesap bloklanmıştın o işi geç bence sen hem teddit eden birisin hemde ağzın bozuk biri onun için
Ben snein kürtçe konuştun diye aldığına inanmıyorum.
Bütün lodos klanıda sahittir diyor senin lodos klanında ne işin var hani yeminin vardı ben lodos olmam diye değişen ne var acaba.