TEK BEĞENDİĞİM YER '' GÜLDÜREN DESTEK '' Diğer bölümler vasattanda altta .
Nİye mi ?
Örnek veriyorum ; Meran sunucusu sohbet demişsiniz değil mi ?
Kim var orda Respected ve Valeria değil mi ? meran açılalı 4 seneyi geçti 4 sene 1 ay gibi bir süre oldu
valeria ile respected 'ın meranda bulunduğu süreyi toplasanız zaten 4 sene etmez .!
Meranda Ben yani ReLaXxEeFeNDyY hükümdarların başkanı Rassaa ve Sokaktakiadam Kıyametx Deathxsedo gibi İlk açıldığı andan beri oynayan adamlarla konuşmuyorsunuz. gidip 1 yıllık en fazla 1.5 2 yıllık adamlarla konuşuyorsunuz.
hele respected daha belki bu sene 18 oldu yada olmadı bile nasıl hemen FDE oldu anlamış değilim . 5 senedir oynarız bu oyunu bu saydığım isimlerden 1 i bile daha rehber bile olamadı . hep duyuyoruz amcası Gm diye oldu yok işte ablası gm tanıyo diye oldu vb sözleri.
Kunduzun Köşeside idare eder.
Ama sunucu gezgini köşesi berbat ! eminönünde mesela DADŞORHAN en eski oyuncudur onla konuşulması gerek hani nerde yok ?
Mesela taşkanat görevlerini yapan ESKİ OLGUN TNCYEKOCLGNUYKUSZ NEXUS ? bunlara item adları verdiniz ettiniz ama bir sohbettede isimleri geçmiyor . ?
Hep söylüyorum şu oyunda torpil den uzak durun Respected 1 1.5 yıllık meran oyuncusu ona konuşturuyorsunuz . valeria desen daha ismini bilen yok.Söyliceklerim bu kadar değil ama kafanızı yeterince şişirdim galiba.
Söylediklerimde ARGO YOK
ELEŞTİRİYE AÇIKSANIZ SADECE YORUM YAZAR KALDIRMAZSINIZ YAZIMI
Kolay gelsin :idea: :arrow:
:arrow: :arrow:
Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
HellRiDerS yazdı:Merhaba KIYAMET Dergisi okurları,
Bu sayımız ile beraber başlatmış olduğumuz ''Kelime Avcısı'' isimli yarışmamızda sizlere sunulan Harfleri bulup ikvdergi@gmail.com adresine ilk yollayan okurumuz Umut AYBEK olmuştur.
bu dergideki tüm bilgiler komple yanlış RESPECTED NEWER WALK ALONE LONCASINDA OLDUGU İÇİN ONLARI SAVUNMUŞ SADECE 3. YÜZ DEMİŞ GİR BAK 4 GÜN ÖNCE PAYLAŞILAN BU DERGİ 1 HAFTADAN FAZLADIR NEWER WALK ALONE 3. DEĞİL HATTA ŞUAN 7. CİLER AMA SENİN LONCAN OLDUĞU İÇİN POHPOHLA
KHOLPASHALILAR BU SAVAŞIN İÇİNDE YOK DEMİŞSİN KHOLPASHALILAR 6. SİZ 7. SİNİZ AMA SEN SİZİN LONCAYI ÖVMÜŞSÜN ONLARI YERE SERMİŞSİN ? NE KADAR SAÇMA DİMİ ? DEATH DEMİŞSİN DEATH LONCASI ŞUAN BULUNAN BÜTÜN LONCALARIN KRALINA GİDER . . SEN NEYE GÖRE LONCALARI ELEŞTİRİYORSUN YEMİŞİM ÇEMBERDEN SIGINAKTAN MİGRATTAN YERALTINDAN GELEN LP İLE 1. OLMAYI DEATH SEDO ? DEATH POWERMAGE GİT KES KESEBİLİN Mİ ? AYRICA DEATH LONCASI VE ADINDAN ÇOKCA BAHSETTİREN ARZIN ÇOCUĞU KHOLPASHALI LONCASI DEMİŞSİN DEATH LODOS MU ARKADAŞIM ONLARDA ARZ
VE SON SÖZÜM SANA
HELLRİDERS
BANA O KADAR LAF SAYDIN AMA HEPSİNİN HAVA CİVA OLDUĞUNU SENDE BİLİYORSUN ELEŞTİREYE SIFIR AÇIKSINIZ NE YAZSAM KALDIRIYRSUNUZ YORUMLARDAN BİLİYOR MUSUNUZ ? AHMET ABİ HARİÇ BÜTÜN GM LERİ TOPLASAK BİR BİZİM TAYFA ETMEZ ÇÜNKÜ SİZDE OYUN BİLGİSİ YOK TORPİLLE İŞ YÜRÜTÜYORSUNUZ BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM
17 - 18 YAŞ ARASINDAKİ RESPECTED A HAZIRLATIRSAN BU KADAR HATA YAPAR İŞTE
silmede görelim bu yazımı
Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
bu dergideki tüm bilgiler komple yanlış Meran bölümünü yazan arkadaş NEWER WALK ALONE LONCASINDA OLDUGU İÇİN ONLARI SAVUNMUŞ SADECE 3. YÜZ DEMİŞ GİR BAK 4 GÜN ÖNCE PAYLAŞILAN BU DERGİ 1 HAFTADAN FAZLADIR NEWER WALK ALONE 3. DEĞİL HATTA ŞUAN 7. CİLER AMA ONUN LONCASI OLDUĞU İÇİN POHPOHLAMIŞ
KHOLPASHALILAR BU SAVAŞIN İÇİNDE YOK DEMİŞ KHOLPASHALILAR 6. BUNUN LONCASI 7. AMA KENDİ LONCASINI ÖVMÜŞ ONLARI YERE SERMİŞ ? NE KADAR SAÇMA DİMİ ? DEATH DEMİŞ DEATH LONCASI ŞUAN BULUNAN BÜTÜN LONCALARIN KRALINA GİDER . . NEYE GÖRE LONCALARI ELEŞTİRMİŞ. YEMİŞİM ÇEMBERDEN SIGINAKTAN MİGRATTAN YERALTINDAN GELEN LP İLE 1. OLMAYI DEATH SEDO ? DEATH POWERMAGE GİTSİN KESSİN KESEBİLİR Mİ ? AYRICA DEATH LONCASI VE ADINDAN ÇOKCA BAHSETTİREN ARZIN ÇOCUĞU KHOLPASHALI LONCASI DEMİŞ DEATH LODOS MU ARKADAŞIM ONLARDA ARZ . . !
VE SON SÖZÜM SANA
HELLRİDERS
BANA O KADAR LAF SAYDIN AMA HEPSİNİN HAVA CİVA OLDUĞUNU SENDE BİLİYORSUN ELEŞTİREYE SIFIR AÇIKSINIZ NE YAZSAM KALDIRIYRSUNUZ YORUMLARDAN BİLİYOR MUSUNUZ ? AHMET ABİ HARİÇ BÜTÜN GM LERİ TOPLASAK BİR BİZİM TAYFA ETMEZ ÇÜNKÜ SİZDE OYUN BİLGİSİ YOK TORPİLLE İŞ YÜRÜTÜYORSUNUZ BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM
17 - 18 YAŞ ARASINDAKİ ADI LAZIM DEĞİL ' e HAZIRLATIRSAN BU KADAR HATA YAPAR İŞTE
silmede görelim bu yazımı
VE SANA BURDAN EK BİLGİ
NOT : Anarchyx Loncası vardı meranda başkanları buydu ve loncadaki bütün adamlar başkan çarımızı soyduu dedi sonra bu sonxcure oldu sonra zamanxcure sonra hanedanxcure sonra respected serüven böyle
bilmem anlatabildim mi hırsızı forum yetkilisi yapmışsın . . ! Alkış sana koray abi . .
neden yazdıklarım ağrına gidiyor ki içinde 1 tek hakaret bile yok neden kaldırıyorsun bu kadar mı aciz siniz yazdıgıma cevap verememeniz benim haklı olduğumu çıkarır !
HellRiDerS yazdı:Merhaba KIYAMET Dergisi okurları,
Bu sayımız ile beraber başlatmış olduğumuz ''Kelime Avcısı'' isimli yarışmamızda sizlere sunulan Harfleri bulup ikvdergi@gmail.com adresine ilk yollayan okurumuz Umut AYBEK olmuştur.
HA AFERİN GMLER YÖENTİCİLER EKİPLERİ ÇOK GÜZEL OTURUN BİZİM VERFDİĞİMİZ PARAYLA DERGİ YAPIN HEP BÖYLE DEVAM EDİN LAN SİZ ORDA DERGİ YAPARKEN BİZ BURDA TEK BAŞIMIZI BOMBOŞ YOLDA GİDERKEN LAGLA KARŞILAŞIYORUZ