İkinci sayımız ile yeniden karşınızdayız, Bu ay dergimizde Oyun müziklerinin değişmez ismi Emre Yücelen ile yaptığımız röportajı bulabilir, ayrıca sunucularımızdan bilgiler edinebilirsiniz.
Bunların yanı sıra Güvenlik ve karakter çalınmalarına karşı neler yapabileceğinizi uzunca anlattık, Olmazsa olmazımız ''Güldüren Destek'' yine yüzünüzde tebessüm oluşturacak. [GM]Voyant'ın en yeni haber yazısında, Suzan'ın başına gelenleri de okumanızı tavsiye ediyoruz.
Bittimi tabiki hayır! 5. yılımıza özel [GM]Erdoğan' ın yazmış olduğu makale bizi alıp uzaklara götürecek eminim bu yazıyı okuyarak sizlere eskiden yaşanan arkadaşlık ve dostluklar konusunda ipucu vermiş olacağız. Dergimizin değişmez ismi [GM]Nocomment yine ''Kunduzun Köşesi'' ile duygu dolu anlarını bize anlattı. Bu aydan itibaren yayınına başlayan Öykü bölümümüzde siz değerli okurlarımızı bekliyor.
Son olarak dergimize birde yarışma ekledik Yarışmamızın ismi ''Kelime Avcısı'' yapmanız gereken dergimizin içindeki Harfleri bularak oluşan Kelimeyi ikvdergi@gmail.com adresine yollamak olacaktır.
Kelimeyi yollarken Sunucu ve Karakter isminizi eklemeyi unutmayın! Kelimeyi bulup ilk yollayan okurumuz 1 Adet Menekşe Elmas ile ödüllendirilecektir.
Yeni tasarım eskisine göre daha basit olmuş; fakat sade olmasını da çok sevdim.
Dolu dolu bir dergi daha bizlerle, emeği geçenleri tebrik ederim. Bu günün vesilesiyle beni kandırıp bu ay derginin çıkmayacağını söyleyen Koray Kaptan'a selamlar...
Chardonnay yazdı:Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık.
İlk sayıda olduğu gibi,bu sayıyı da keyifle okudum.
Destek-İletişim mailleri beni kahkahaya boğdu
Yine dolu dolu bir dergi karşımızda Emeği geçen herkesi kutlarım , emeğinize sağlık.Derginin bu sayısında bayanlara yer verme centilmenliğini düşünenleri ayrıca tebrik ederim , bu oyunu sadece erkeklerin oynamadığını unutmamak gerekliydi . "Güldüren Destek " ve " Eminönü Ahalisi Seferber Oldu " başlıkları altındaki yazılar yine güldürücü , özellikle bir arkadaşımın uyarması olmasa F.K.'yı atlayıp geçicektik :lol: