Merhaba IKV camiasının oyuncu ve yönetim kitlesi,
Malum bugünlerde IKV'nin 5. yaşını kutlamanın tatlı heyecanı ortalarda dolaşmakta. Ben de bununla alakalı bir öneri düşündüm ve sizlerin yorumlarına sunmak istedim. Bence nostalji her zaman yaşatılmalı ve "eski" nin çekiciliği unutulmamalı hiçbir zaman. Buna istinaden her sunucunun en eski 100 oyuncu sıralamasının araştırılıp çıkarılmasını, oyuncular oyunu oynamıyorsalar bile en azından isimlerinin yaşatılmasını öneriyorum. Bu türden bir uygulama bence IKV'nin en eski oyuncu kitlesi ve destekçisi olan oyuncu azınlığına bir minnet borcu, teşekkürüdür. Aynı uygulama ile oyun içinde lonca tag'ının altında bir tag da eklenebilir.
:arrow: Evet görüşler ??
En Eski 100
En Eski 100

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- TRQJEN
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Re: En Eski 100
Merhaba;
İkvnin İlk oyuncularına tanıdığı en belirgin ayrıcalıklarından biri karakter isimlerimizdi..
fakat karakter ismi değiştirerek eskilerin kaybolmasına sebep oldu.bu beni açıkcası üzdü.
bikere böyle bir uygulamayla eski oyuncuların değerlerini götürdüğünü düşünüyorum şahsen
tekrardan böyle bir değeri eski oyunculara tanır mı orası muamma..
İyi forumlar
İkvnin İlk oyuncularına tanıdığı en belirgin ayrıcalıklarından biri karakter isimlerimizdi..
fakat karakter ismi değiştirerek eskilerin kaybolmasına sebep oldu.bu beni açıkcası üzdü.
bikere böyle bir uygulamayla eski oyuncuların değerlerini götürdüğünü düşünüyorum şahsen
İyi forumlar
+TRQJEN yazdı:Merhaba;
İyi forumlar
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Meranın mart 2008 den beri ilk gününden beri oynarım adım FERHAT NİCKİM ReLaXxEeFeNDyY eminönünde de oynarken lathander gm idi captainatx fare kesiyodu ordada BAKİİ nick akar gider
ERNsToCHEQueVaRa &TEKYOLDEVRİM &ReLaXxEeFeNDyY & GERİLLA & ADANADEMİRSPORLU
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
isminin Trojen deilde TrOJeN diye yazılması sana nasıl bir haz veriyor anlamış değilim bu neyin derdi herkesin ağzında bir isim farkı olmuşTRQJEN yazdı:Merhaba;
İyi forumlar
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- TRQJEN
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Konunun bana bir haz verip vermemesi değil iyi anlayamamışsın.Doktordoctor yazdı:isminin Trojen deilde TrOJeN diye yazılması sana nasıl bir haz veriyor anlamış değilim bu neyin derdi herkesin ağzında bir isim farkı olmuşTRQJEN yazdı:Merhaba;
İyi forumlar
isminin büyük küçük yazılı olması oyuncuların ilk oyuncular olduğunu temsil ediyordu..
buda ufak ilk oyunculara bir tanınmış ayrıcalık olarak algılanmaya başlamıştı..
kişisel birşey değil yani .. :roll: