En Eski 100

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

En Eski 100

Mesaj gönderen Tryagain »

Merhaba IKV camiasının oyuncu ve yönetim kitlesi,

Malum bugünlerde IKV'nin 5. yaşını kutlamanın tatlı heyecanı ortalarda dolaşmakta. Ben de bununla alakalı bir öneri düşündüm ve sizlerin yorumlarına sunmak istedim. Bence nostalji her zaman yaşatılmalı ve "eski" nin çekiciliği unutulmamalı hiçbir zaman. Buna istinaden her sunucunun en eski 100 oyuncu sıralamasının araştırılıp çıkarılmasını, oyuncular oyunu oynamıyorsalar bile en azından isimlerinin yaşatılmasını öneriyorum. Bu türden bir uygulama bence IKV'nin en eski oyuncu kitlesi ve destekçisi olan oyuncu azınlığına bir minnet borcu, teşekkürüdür. Aynı uygulama ile oyun içinde lonca tag'ının altında bir tag da eklenebilir.

:arrow: Evet görüşler ??
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Arethe Best

Re: En Eski 100

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;

İkvnin İlk oyuncularına tanıdığı en belirgin ayrıcalıklarından biri karakter isimlerimizdi..
fakat karakter ismi değiştirerek eskilerin kaybolmasına sebep oldu.bu beni açıkcası üzdü.
bikere böyle bir uygulamayla eski oyuncuların değerlerini götürdüğünü düşünüyorum şahsen
tekrardan böyle bir değeri eski oyunculara tanır mı orası muamma..

İyi forumlar

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

TRQJEN yazdı:Merhaba;

İkvnin İlk oyuncularına tanıdığı en belirgin ayrıcalıklarından biri karakter isimlerimizdi..
fakat karakter ismi değiştirerek eskilerin kaybolmasına sebep oldu.bu beni açıkcası üzdü.
bikere böyle bir uygulamayla eski oyuncuların değerlerini götürdüğünü düşünüyorum şahsen

İyi forumlar
+
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
SLEVENNN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SLEVENNN »

Meranın mart 2008 den beri ilk gününden beri oynarım adım FERHAT NİCKİM ReLaXxEeFeNDyY eminönünde de oynarken lathander gm idi captainatx fare kesiyodu ordada BAKİİ nick akar gider ;)
ERNsToCHEQueVaRa &TEKYOLDEVRİM &ReLaXxEeFeNDyY & GERİLLA & ADANADEMİRSPORLU
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

İyi forumlar
isminin Trojen deilde TrOJeN diye yazılması sana nasıl bir haz veriyor anlamış değilim bu neyin derdi herkesin ağzında bir isim farkı olmuş :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Doktordoctor yazdı:

İyi forumlar
isminin Trojen deilde TrOJeN diye yazılması sana nasıl bir haz veriyor anlamış değilim bu neyin derdi herkesin ağzında bir isim farkı olmuş :)
Konunun bana bir haz verip vermemesi değil iyi anlayamamışsın.
isminin büyük küçük yazılı olması oyuncuların ilk oyuncular olduğunu temsil ediyordu..
buda ufak ilk oyunculara bir tanınmış ayrıcalık olarak algılanmaya başlamıştı..
kişisel birşey değil yani .. :roll:

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön