Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi
Re: Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi
Kardeşine 1 aylık sarraf arttırıcı alın kardeşin geceleri dahil olmak üzere elmas ve kalsedon çeksin. Kardeşin maden çekerken sen yeni karakterler aç bu karakterlerde görevleri yap çıkan meran müc. v.b materyalleri sakla. E-pin alıp sat eksik olan malzemelerini de al. Eğer 2 kişi çalışırsanız kısa sürede olur.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
[İçerik Silinmiştir] Hesap Hakları ihlali nedeniyle Forum hesabınız 14Gün Uzaklaştırılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
Aklın varsa Şans artırıcı diye satılan ürünleri almamanı tavsiye ederim ,Sahtekarlıktan başka bişey değildir.SAYGILAR
Ayrıca Bu Velet BlackParadise ne diye forum hesabına ceza verdi.Bunlar iyice kafayı yemiş...Adam satın alacam dedi bizde gel ben sana satayım dedim.hemen ceza beyinsiz forumcu (BlackParadise) yazılanları iyi oku sonra ceza yaz...bizdeki satışlar oyun içidir..Beyinsiz, okuma Anlama kıtlığı olan velet .evet sen BlackParadise Kendinizi ne sanıyonuz lo siz merak edirem.
Ayrıca Bu Velet BlackParadise ne diye forum hesabına ceza verdi.Bunlar iyice kafayı yemiş...Adam satın alacam dedi bizde gel ben sana satayım dedim.hemen ceza beyinsiz forumcu (BlackParadise) yazılanları iyi oku sonra ceza yaz...bizdeki satışlar oyun içidir..Beyinsiz, okuma Anlama kıtlığı olan velet .evet sen BlackParadise Kendinizi ne sanıyonuz lo siz merak edirem.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba GENJORI;
Oyun içindeki materyalleri gerçek para ile satışı yasaktır bu sebepten dolayı hesabınızı uzaklaştırmış bulunmaktayız.
Bilginize.
Oyun içindeki materyalleri gerçek para ile satışı yasaktır bu sebepten dolayı hesabınızı uzaklaştırmış bulunmaktayız.
Bilginize.
Koray YAR
- Tarantulaa
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin
sana tavsiyem herhangi bir karakter kasman mesela benim şifacım yoktu ondan kastım görev itemlerini ve malzemelerini sattım kasarken item düşürdüm ayrıca bir karakterim daha oldu yeraltında kasarken maden çektim kısacası karakter kasarak hem bir karakter edinirsin aynı zamanda görev malzemelerini satıp para ksarsın
sana tavsiyem herhangi bir karakter kasman mesela benim şifacım yoktu ondan kastım görev itemlerini ve malzemelerini sattım kasarken item düşürdüm ayrıca bir karakterim daha oldu yeraltında kasarken maden çektim kısacası karakter kasarak hem bir karakter edinirsin aynı zamanda görev malzemelerini satıp para ksarsın
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Arizonaa yazdı:Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin
daha üretemedinmi sen ejderi ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Valla ya Ben ürettim o üretemedi Ejderimarasaldadas yazdı:Arizonaa yazdı:Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin
daha üretemedinmi sen ejderi ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Usta nerelerdesin ya göremez olduk, özlettin artıkmarasaldadas yazdı:daha üretemedinmi sen ejderi ?Arizonaa yazdı:Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
-
- Acemi Savaşçı
Ben 1 haftalık lokman aldım e.öde sürekli dolasarak ot yoldum amac saf cekmek değil cektiğimden 2 tane gelmesydi 3 hafta kosturdum günde 4 saatte işi bitirdim taktiğimi öneririm