Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Kardeşine 1 aylık sarraf arttırıcı alın kardeşin geceleri dahil olmak üzere elmas ve kalsedon çeksin. Kardeşin maden çekerken sen yeni karakterler aç bu karakterlerde görevleri yap çıkan meran müc. v.b materyalleri sakla. E-pin alıp sat eksik olan malzemelerini de al. Eğer 2 kişi çalışırsanız kısa sürede olur.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

[İçerik Silinmiştir] Hesap Hakları ihlali nedeniyle Forum hesabınız 14Gün Uzaklaştırılmıştır.
BlackParadise
genjorii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen genjorii »

Aklın varsa Şans artırıcı diye satılan ürünleri almamanı tavsiye ederim ,Sahtekarlıktan başka bişey değildir.SAYGILAR

Ayrıca Bu Velet BlackParadise ne diye forum hesabına ceza verdi.Bunlar iyice kafayı yemiş...Adam satın alacam dedi bizde gel ben sana satayım dedim.hemen ceza beyinsiz forumcu (BlackParadise) yazılanları iyi oku sonra ceza yaz...bizdeki satışlar oyun içidir..Beyinsiz, okuma Anlama kıtlığı olan velet .evet sen BlackParadise Kendinizi ne sanıyonuz lo siz merak edirem.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba GENJORI;

Oyun içindeki materyalleri gerçek para ile satışı yasaktır bu sebepten dolayı hesabınızı uzaklaştırmış bulunmaktayız.

Bilginize.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Tarantulaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tarantulaa »

ejderinizi üretebildinizmi
Tarantulaa
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin

sana tavsiyem herhangi bir karakter kasman mesela benim şifacım yoktu ondan kastım görev itemlerini ve malzemelerini sattım kasarken item düşürdüm ayrıca bir karakterim daha oldu yeraltında kasarken maden çektim kısacası karakter kasarak hem bir karakter edinirsin aynı zamanda görev malzemelerini satıp para ksarsın
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Arizonaa yazdı:Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin

sana tavsiyem herhangi bir karakter kasman mesela benim şifacım yoktu ondan kastım görev itemlerini ve malzemelerini sattım kasarken item düşürdüm ayrıca bir karakterim daha oldu yeraltında kasarken maden çektim kısacası karakter kasarak hem bir karakter edinirsin aynı zamanda görev malzemelerini satıp para ksarsın

daha üretemedinmi sen ejderi ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

marasaldadas yazdı:
Arizonaa yazdı:Bendi ejder üretme çabasındayım kadim görevimi yapsam elimde İNŞ ama saat lerim ayın 8 inde anca uygun oluyor istersen saat 9 da gelebilirsin

Valla ya Ben ürettim o üretemedi Ejderi :D
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

marasaldadas yazdı:

Usta nerelerdesin ya göremez olduk, özlettin artık :) Ejder konusunda kadim görevlerimi yapsam bitecekte bi yapamadım kaç kere kesime gittim görevvi yapamadan döndüm artık çarımı yeşile park ettim oradan kesim oldukça geçiyorum en sonunda Mesut ustamla beraber bi kesim düzenledik nisan 8 de saat 9 da kesim olacak ancak anca o zaman müsaitmiş senide bekleriz. Ama geçiklemin bana zararı olmadı kadimini satmak için açtığım şifacıyı dizdim :D
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
spelak1997
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen spelak1997 »

Ben 1 haftalık lokman aldım e.öde sürekli dolasarak ot yoldum amac saf cekmek değil cektiğimden 2 tane gelmesydi 3 hafta kosturdum günde 4 saatte işi bitirdim taktiğimi öneririm

“Genel Sohbet” sayfasına dön