İKV'YE NASIL BAŞLADINIZ... ???
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Casper
Re: İKV'YE NASIL BAŞLADINIZ... ???
Beta daha yeni açılmıştı babamın bir arkadaşı önermişti böyle isimlerde _ falan yapılıyordu ne günlerdi ya
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Phılıpstone Philotheos Olmayacakmıydı o ? Akşam akşam iyi Güldümm :lol: :lol: Phılıpstone :lol:yunus1907 yazdı:İkv'yle 5 sene önce tanıştım,yazın babam okey oynarken reklamını gördüm indirdim lwl sınırı 39 yanlıs hatırlamıyorsam,sonra 29 lwle kastım amcamın oglu carı yanlısıkla sıldı,arkadas'dan car aldım 32 lwl ozamanlar hayalimde konili itfaiye baltası giymek vardı ama nasip olmamıştısonra askere girdim ve askerden geldıgımde'de bu grup bölgelerin tanıtımını gördüm indirdim ve suan oynamaya devam ediyorum.
En unutamadıgım anım,ramazan ayında oruçluyken phılıpstone görevını almam'dı,benım abım böyle oyunları pek sevmezdi ama oyunu türkler yaptıgı için oda bana yardımcı oluyordu,gittim bakkala bi geldim abim labirentte kasıyor (abımın ılk defa bir mmorpg oyunu oynadıgını gördüm) ardından saat 1 gibi basladık phılıpstone görevine grup bulmaya gittim,aradık taradık sagolsun bi tane 39 lwl geldi,adam böyle emirler verıyor söyle böyle yapcaz diye,neyse gıttık phılıpstone kesmeye adam ındı asagıya kesmeye başladı canı /1 kalırken öldü tabi bizde asagı inene kadar öldüksonra ardından tekrar yaptık,yaklasık 5 6 saate yakın ugrasmıstık....O günleri cok özlüyorum..
Suan oyunda savascılara pek deger verilmiyor,büyücün ve ejderin olsun her yere gırebılırsın.bu grup bölgeleri oyuna pek uyum saglıyamadı,en azından kural olması gerekir'di bazı yerlere savascısız giriliyor,olan bize oluyor
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Casper
Gülücek birşey göremiyorum. İnsanları böyle saçma şeyler ile küçük düşürmeye çalışmayın :!:XxxChesTeRxxX yazdı:Phılıpstone Philotheos Olmayacakmıydı o ? Akşam akşam iyi Güldümm :lol: :lol: Phılıpstone :lol:yunus1907 yazdı:İkv'yle 5 sene önce tanıştım,yazın babam okey oynarken reklamını gördüm indirdim lwl sınırı 39 yanlıs hatırlamıyorsam,sonra 29 lwle kastım amcamın oglu carı yanlısıkla sıldı,arkadas'dan car aldım 32 lwl ozamanlar hayalimde konili itfaiye baltası giymek vardı ama nasip olmamıştısonra askere girdim ve askerden geldıgımde'de bu grup bölgelerin tanıtımını gördüm indirdim ve suan oynamaya devam ediyorum.
En unutamadıgım anım,ramazan ayında oruçluyken phılıpstone görevını almam'dı,benım abım böyle oyunları pek sevmezdi ama oyunu türkler yaptıgı için oda bana yardımcı oluyordu,gittim bakkala bi geldim abim labirentte kasıyor (abımın ılk defa bir mmorpg oyunu oynadıgını gördüm) ardından saat 1 gibi basladık phılıpstone görevine grup bulmaya gittim,aradık taradık sagolsun bi tane 39 lwl geldi,adam böyle emirler verıyor söyle böyle yapcaz diye,neyse gıttık phılıpstone kesmeye adam ındı asagıya kesmeye başladı canı /1 kalırken öldü tabi bizde asagı inene kadar öldüksonra ardından tekrar yaptık,yaklasık 5 6 saate yakın ugrasmıstık....O günleri cok özlüyorum..
Suan oyunda savascılara pek deger verilmiyor,büyücün ve ejderin olsun her yere gırebılırsın.bu grup bölgeleri oyuna pek uyum saglıyamadı,en azından kural olması gerekir'di bazı yerlere savascısız giriliyor,olan bize oluyor
dedigin gibi oldu kardeş,gülmeye devam etXxxChesTeRxxX yazdı:Phılıpstone Philotheos Olmayacakmıydı o ? Akşam akşam iyi Güldümm :lol: :lol: Phılıpstone :lol:yunus1907 yazdı:İkv'yle 5 sene önce tanıştım,yazın babam okey oynarken reklamını gördüm indirdim lwl sınırı 39 yanlıs hatırlamıyorsam,sonra 29 lwle kastım amcamın oglu carı yanlısıkla sıldı,arkadas'dan car aldım 32 lwl ozamanlar hayalimde konili itfaiye baltası giymek vardı ama nasip olmamıştısonra askere girdim ve askerden geldıgımde'de bu grup bölgelerin tanıtımını gördüm indirdim ve suan oynamaya devam ediyorum.
En unutamadıgım anım,ramazan ayında oruçluyken phılıpstone görevını almam'dı,benım abım böyle oyunları pek sevmezdi ama oyunu türkler yaptıgı için oda bana yardımcı oluyordu,gittim bakkala bi geldim abim labirentte kasıyor (abımın ılk defa bir mmorpg oyunu oynadıgını gördüm) ardından saat 1 gibi basladık phılıpstone görevine grup bulmaya gittim,aradık taradık sagolsun bi tane 39 lwl geldi,adam böyle emirler verıyor söyle böyle yapcaz diye,neyse gıttık Philotheos kesmeye adam ındı asagıya kesmeye başladı canı /1 kalırken öldü tabi bizde asagı inene kadar öldüksonra ardından tekrar yaptık,yaklasık 5 6 saate yakın ugrasmıstık....O günleri cok özlüyorum..
bizim bi tarık abi vardı internet kafeci 29 lvl zamanı oyunu bilgisayara indirmiş bana güzel oyun oyna dedi