İKV'YE NASIL BAŞLADINIZ... ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GecePaNeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Casper

Re: İKV'YE NASIL BAŞLADINIZ... ???

Mesaj gönderen GecePaNeL »

Beta daha yeni açılmıştı babamın bir arkadaşı önermişti böyle isimlerde _ falan yapılıyordu ne günlerdi ya :)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

yunus1907 yazdı:İkv'yle 5 sene önce tanıştım,yazın babam okey oynarken reklamını gördüm indirdim lwl sınırı 39 yanlıs hatırlamıyorsam,sonra 29 lwle kastım amcamın oglu carı yanlısıkla sıldı,arkadas'dan car aldım 32 lwl ozamanlar hayalimde konili itfaiye baltası giymek vardı ama nasip olmamıştı :) sonra askere girdim ve askerden geldıgımde'de bu grup bölgelerin tanıtımını gördüm indirdim ve suan oynamaya devam ediyorum.

En unutamadıgım anım,ramazan ayında oruçluyken phılıpstone görevını almam'dı,benım abım böyle oyunları pek sevmezdi ama oyunu türkler yaptıgı için oda bana yardımcı oluyordu,gittim bakkala bi geldim abim labirentte kasıyor (abımın ılk defa bir mmorpg oyunu oynadıgını gördüm) ardından saat 1 gibi basladık phılıpstone görevine grup bulmaya gittim,aradık taradık sagolsun bi tane 39 lwl geldi,adam böyle emirler verıyor söyle böyle yapcaz diye,neyse gıttık phılıpstone kesmeye adam ındı asagıya kesmeye başladı canı /1 kalırken öldü tabi bizde asagı inene kadar öldük :) sonra ardından tekrar yaptık,yaklasık 5 6 saate yakın ugrasmıstık....O günleri cok özlüyorum..

Suan oyunda savascılara pek deger verilmiyor,büyücün ve ejderin olsun her yere gırebılırsın.bu grup bölgeleri oyuna pek uyum saglıyamadı,en azından kural olması gerekir'di bazı yerlere savascısız giriliyor,olan bize oluyor :)
Phılıpstone Philotheos Olmayacakmıydı o ? Akşam akşam iyi Güldümm :lol: :lol: Phılıpstone :lol:
Kullanıcı avatarı
GecePaNeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Casper

Mesaj gönderen GecePaNeL »

XxxChesTeRxxX yazdı:
yunus1907 yazdı:İkv'yle 5 sene önce tanıştım,yazın babam okey oynarken reklamını gördüm indirdim lwl sınırı 39 yanlıs hatırlamıyorsam,sonra 29 lwle kastım amcamın oglu carı yanlısıkla sıldı,arkadas'dan car aldım 32 lwl ozamanlar hayalimde konili itfaiye baltası giymek vardı ama nasip olmamıştı :) sonra askere girdim ve askerden geldıgımde'de bu grup bölgelerin tanıtımını gördüm indirdim ve suan oynamaya devam ediyorum.

En unutamadıgım anım,ramazan ayında oruçluyken phılıpstone görevını almam'dı,benım abım böyle oyunları pek sevmezdi ama oyunu türkler yaptıgı için oda bana yardımcı oluyordu,gittim bakkala bi geldim abim labirentte kasıyor (abımın ılk defa bir mmorpg oyunu oynadıgını gördüm) ardından saat 1 gibi basladık phılıpstone görevine grup bulmaya gittim,aradık taradık sagolsun bi tane 39 lwl geldi,adam böyle emirler verıyor söyle böyle yapcaz diye,neyse gıttık phılıpstone kesmeye adam ındı asagıya kesmeye başladı canı /1 kalırken öldü tabi bizde asagı inene kadar öldük :) sonra ardından tekrar yaptık,yaklasık 5 6 saate yakın ugrasmıstık....O günleri cok özlüyorum..

Suan oyunda savascılara pek deger verilmiyor,büyücün ve ejderin olsun her yere gırebılırsın.bu grup bölgeleri oyuna pek uyum saglıyamadı,en azından kural olması gerekir'di bazı yerlere savascısız giriliyor,olan bize oluyor :)
Phılıpstone Philotheos Olmayacakmıydı o ? Akşam akşam iyi Güldümm :lol: :lol: Phılıpstone :lol:
Gülücek birşey göremiyorum. İnsanları böyle saçma şeyler ile küçük düşürmeye çalışmayın :!:
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

XxxChesTeRxxX yazdı:

En unutamadıgım anım,ramazan ayında oruçluyken phılıpstone görevını almam'dı,benım abım böyle oyunları pek sevmezdi ama oyunu türkler yaptıgı için oda bana yardımcı oluyordu,gittim bakkala bi geldim abim labirentte kasıyor (abımın ılk defa bir mmorpg oyunu oynadıgını gördüm) ardından saat 1 gibi basladık phılıpstone görevine grup bulmaya gittim,aradık taradık sagolsun bi tane 39 lwl geldi,adam böyle emirler verıyor söyle böyle yapcaz diye,neyse gıttık Philotheos kesmeye adam ındı asagıya kesmeye başladı canı /1 kalırken öldü tabi bizde asagı inene kadar öldük :) sonra ardından tekrar yaptık,yaklasık 5 6 saate yakın ugrasmıstık....O günleri cok özlüyorum..

dedigin gibi oldu kardeş,gülmeye devam et :)
RazuoN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RazuoN »

bizim bi tarık abi vardı internet kafeci 29 lvl zamanı oyunu bilgisayara indirmiş bana güzel oyun oyna dedi 8-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön