Dişi örümcekten Kadim hidraya kadar !!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Arizonaaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Dişi örümcekten Kadim hidraya kadar !!

Mesaj gönderen Arizonaaa »

Selamünaleyküm Arkadaşlar,

Oyunda kadim kesimleri artık iyice azaldı olsa bile çoğu kişi Az kişi vardır şimdi zaman israfı olur, kesilemez. şeklinde düşündüğü için gitmiyor. Şaheser üretmek için kadim bekleyen bir çok arkadaşımız var (4 adet kadim görevi olan çarım var. Görevleri yapsam anında üreteceğim) E.Ö de sözü geçen kadim kesimlerini yapabilen arkadaşlardan ricamdır Burada da belirteceğiniz bir tarihte bir kadim hidra etkinliği düzenleyelim dişi örümcekten-kadim hidraya kadar kesim yapalım

Yapabilecek arkadaşlar bir düşünsünler derim

Kolay gelsin ...
Arizonaa - Şahüzzaman - Lokmanşifa

Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,

Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Dişi örümcekten Kadim hidraya kadar !!

Mesaj gönderen Arizonaa »

Baktım Kimse bi el atmadı işe ben deneyeyim dedim Kadim kesimine tank arandığını duyunca 50 adamın karşısında rezil olmayı göze alarak savaşçımı tank yaptım :D 1000 ateş 702 asit 75 zrıh 31 bin can oldu İlk önce geldiğimde "Tank bu mu?" Nidaları koptu herkes "üstünü yansıt, dirençler tam mı?" diye küçümsediler. 20 kişi kadar toplandı 3 kere yeşil kesimi yaptık sonra Kadime gelince 3 büyü 3 savaş 3 şifa kaldık inadına zorladık. Kesimlere başlayalı 4 saat geçmişti 9 canda en az 100 kere söylememe rağmen kutup açılmadı öldük Canımız sağolusun

ilk kez bir grupta tank oldum aslında bayağı kolaydı :) Ama hala görevim olmadı :twisted:

Buradan sözleşirsek kesememe diye bir sorunumuz olmaz diye düşünüyorum Yardım edecekler Konuya pm atabilirler ona göre bir saat belirleyelim
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git :D
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen hallelujah »

XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git :D
O değilde dün kadim i iki defa kestik. Kesilmiyor falan yok aslında takip etse blurda.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

hallelujah yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git :D
O değilde dün kadim i iki defa kestik. Kesilmiyor falan yok aslında takip etse blurda.
2 defa mı? Bu dabir şeymi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

2 bın sıfa buyusu olan 1 sıfa ve 1200 elektırık buyusu olan 4 buyu (buyusu 4800 olan 1 kısı olsa keske :) ) cok rahat kesım oluyor kardesım. Bilgine. 1 kez ben keseyim sizler gelin izleyici olun her defasında görevlerini bitiren insanların ettiği dualar çok makbül oluyor bana. Bir gün bir kardeşim sordu mesut abi kadim keselim mi diye . -olur dedim bana 2000 şifa 4 bin büyü bul hmen gidip keselım :) --abi iş zaten o dediklerini bulmakta dedi bana. Anlıyacağınız organizasyon çok önemli. Her ne kadar boş işler ağası diye lakablandırsalarda ben, bunun farkındayım. Herkes ilk bizim grup diye bağırıken ben destek grubum ile çok rahat bir şekilde zar attırıp öyle sırayı belirliyorum. Görevi olanlara kadim pençesini almış olanların gitmelerini söylüyorum. Sonuçta benim organizasyonumda 1 kişi bile gelipte kadim görevini yapmadan dönmemiştir geriye.
Resim
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen hallelujah »

FERRAND yazdı:
hallelujah yazdı:
2 defa mı? Bu dabir şeymi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sen demek istediğimi anlamadın. 2 defa kesildi derken kestik yani. rakam onemlı değil burda. Biraz takip etse grup bulurdu manasından.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Tamam oyunda olunca bir yere kaçma beraber gidicez :)
hallelujah yazdı:
Dün kadim kesimi olduğunu tam oyundan çıkarken gördüm ama maalesef İşim olduğundan dolayı katılamadım öyle Her zaman oyuna girebilenlerden değilim

bana uyan saatler

Pazartesi 12.30 dan 15.30
Salı 15.30 dan 17.30
Çarşamba 14.30 dan 15.30
Perşembe 12.30 dan 13.30
Cuma 15.30 dan 21.00 (Değişebiliyor)
Cumartesi 17.00 dan 19.00 (Değişebiliyor)
Pazar 10.00 dan 12.00

Bu saatler içinde size uyanlar olursa buradan yazın bir daha keselim

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen newnamex »

Kadim kesimi genelde haftasonu akşam 9 dan sonra oluyor. Diye biliyorum ben sen kadim görevi olan karakterlerini meran köprüye bırak görev çagrısı yaptıklarında direk karaktere geçersin.
What is the problem ..
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

newnamex yazdı:Kadim kesimi genelde haftasonu akşam 9 dan sonra oluyor. Diye biliyorum ben sen kadim görevi olan karakterlerini meran köprüye bırak görev çagrısı yaptıklarında direk karaktere geçersin.
Görevi olan büyücümü Yeşile park ettim :roll: 8 nisan saat 9 da kadim kesimi olacak İnş o zaman yaparız görevleri

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön