Selamünaleyküm Arkadaşlar,
Oyunda kadim kesimleri artık iyice azaldı olsa bile çoğu kişi Az kişi vardır şimdi zaman israfı olur, kesilemez. şeklinde düşündüğü için gitmiyor. Şaheser üretmek için kadim bekleyen bir çok arkadaşımız var (4 adet kadim görevi olan çarım var. Görevleri yapsam anında üreteceğim) E.Ö de sözü geçen kadim kesimlerini yapabilen arkadaşlardan ricamdır Burada da belirteceğiniz bir tarihte bir kadim hidra etkinliği düzenleyelim dişi örümcekten-kadim hidraya kadar kesim yapalım
Yapabilecek arkadaşlar bir düşünsünler derim
Kolay gelsin ...
Dişi örümcekten Kadim hidraya kadar !!
Dişi örümcekten Kadim hidraya kadar !!
Arizonaa - Şahüzzaman - Lokmanşifa
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Dişi örümcekten Kadim hidraya kadar !!
Baktım Kimse bi el atmadı işe ben deneyeyim dedim Kadim kesimine tank arandığını duyunca 50 adamın karşısında rezil olmayı göze alarak savaşçımı tank yaptım
1000 ateş 702 asit 75 zrıh 31 bin can oldu İlk önce geldiğimde "Tank bu mu?" Nidaları koptu herkes "üstünü yansıt, dirençler tam mı?" diye küçümsediler. 20 kişi kadar toplandı 3 kere yeşil kesimi yaptık sonra Kadime gelince 3 büyü 3 savaş 3 şifa kaldık inadına zorladık. Kesimlere başlayalı 4 saat geçmişti 9 canda en az 100 kere söylememe rağmen kutup açılmadı öldük Canımız sağolusun
ilk kez bir grupta tank oldum aslında bayağı kolaydı
Ama hala görevim olmadı :twisted:
Buradan sözleşirsek kesememe diye bir sorunumuz olmaz diye düşünüyorum Yardım edecekler Konuya pm atabilirler ona göre bir saat belirleyelim
ilk kez bir grupta tank oldum aslında bayağı kolaydı
Buradan sözleşirsek kesememe diye bir sorunumuz olmaz diye düşünüyorum Yardım edecekler Konuya pm atabilirler ona göre bir saat belirleyelim
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
O değilde dün kadim i iki defa kestik. Kesilmiyor falan yok aslında takip etse blurda.XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git![]()
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
2 defa mı? Bu dabir şeymi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:hallelujah yazdı:O değilde dün kadim i iki defa kestik. Kesilmiyor falan yok aslında takip etse blurda.XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git![]()

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
2 bın sıfa buyusu olan 1 sıfa ve 1200 elektırık buyusu olan 4 buyu (buyusu 4800 olan 1 kısı olsa keskeXxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git![]()

- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
FERRAND yazdı:2 defa mı? Bu dabir şeymi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:hallelujah yazdı:O değilde dün kadim i iki defa kestik. Kesilmiyor falan yok aslında takip etse blurda.XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git![]()
Sen demek istediğimi anlamadın. 2 defa kesildi derken kestik yani. rakam onemlı değil burda. Biraz takip etse grup bulurdu manasından.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git![]()
Tamam oyunda olunca bir yere kaçma beraber gidicez
Dün kadim kesimi olduğunu tam oyundan çıkarken gördüm ama maalesef İşim olduğundan dolayı katılamadım öyle Her zaman oyuna girebilenlerden değilimhallelujah yazdı:O değilde dün kadim i iki defa kestik. Kesilmiyor falan yok aslında takip etse blurda.XxxChesTeRxxX yazdı:1 Grup Kadim rahat kesilir aslında. 3 Sağlam Ejderli + 2 Şifa + 1 Tank Gidilirse Rahat kesilebilir bence.Tanıdık felan varsa Çağırıp git![]()
bana uyan saatler
Pazartesi 12.30 dan 15.30
Salı 15.30 dan 17.30
Çarşamba 14.30 dan 15.30
Perşembe 12.30 dan 13.30
Cuma 15.30 dan 21.00 (Değişebiliyor)
Cumartesi 17.00 dan 19.00 (Değişebiliyor)
Pazar 10.00 dan 12.00
Bu saatler içinde size uyanlar olursa buradan yazın bir daha keselim
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Kadim kesimi genelde haftasonu akşam 9 dan sonra oluyor. Diye biliyorum ben sen kadim görevi olan karakterlerini meran köprüye bırak görev çagrısı yaptıklarında direk karaktere geçersin.
What is the problem ..
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Görevi olan büyücümü Yeşile park ettim :roll: 8 nisan saat 9 da kadim kesimi olacak İnş o zaman yaparız görevlerinewnamex yazdı:Kadim kesimi genelde haftasonu akşam 9 dan sonra oluyor. Diye biliyorum ben sen kadim görevi olan karakterlerini meran köprüye bırak görev çagrısı yaptıklarında direk karaktere geçersin.
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013