Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?
Gelmesi Gereken Olan Yenilik olan Lonca Tüccarında Oyun parasıyla alınabilecek olan eşyalar Çok Yakında denilmesine karşın hala gelmedi. Lonca Tüccarının gelişi 3 Ay 22 Gün oldu ama o Çok Yakında niteliği taşıyan gün henüz gelmedi. Yoksa ben de mi hata var ?
Ve Herkesin Beklediği LONCA SAVAŞLARI! Her oyuncunun dilinden eksik olmayan yenilik biran önce gelmesi şart bence.
İyi oyunlar
Biraz Hareketlilik? Eğlence ve Heyecan ?
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Biraz Hareketlilik? Eğlence ve Heyecan ?
Dostum ona daha en az 2 ay var lütfen kimse sabret felan yazmasın amanbilall yazdı:Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?
Gelmesi Gereken Olan Yenilik olan Lonca Tüccarında Oyun parasıyla alınabilecek olan eşyalar Çok Yakında denilmesine karşın hala gelmedi. Lonca Tüccarının gelişi 3 Ay 22 Gün oldu ama o Çok Yakında niteliği taşıyan gün henüz gelmedi. Yoksa ben de mi hata var ?
Ve Herkesin Beklediği LONCA SAVAŞLARI! Her oyuncunun dilinden eksik olmayan yenilik biran önce gelmesi şart bence.
İyi oyunlar
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Şu Edebiyat , Dil ve anlatım derslerinde uyumayın kardeşim yabilall yazdı:Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?
İyi oyunlar
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Açtığım konunun Edebiyatla alakası olmadığını düşünüyorum ve yazımda gözle görülür bir abartı yazım şeklide görmüyorum. Uyuma değil de sen Edebiyat derslerine girmemişsin sanırım.xxJUN yazdı:Şu Edebiyat , Dil ve anlatım derslerinde uyumayın kardeşim yabilall yazdı:Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?
İyi oyunlar
Konu dışında tartışmaya dönüşecek mesajlar yazmayın lütfen.