Biraz Hareketlilik? Eğlence ve Heyecan ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Biraz Hareketlilik? Eğlence ve Heyecan ?

Mesaj gönderen bilall »

Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?

Gelmesi Gereken Olan Yenilik olan Lonca Tüccarında Oyun parasıyla alınabilecek olan eşyalar Çok Yakında denilmesine karşın hala gelmedi. Lonca Tüccarının gelişi 3 Ay 22 Gün oldu ama o Çok Yakında niteliği taşıyan gün henüz gelmedi. Yoksa ben de mi hata var ?

Ve Herkesin Beklediği LONCA SAVAŞLARI! Her oyuncunun dilinden eksik olmayan yenilik biran önce gelmesi şart bence.

İyi oyunlar
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Biraz Hareketlilik? Eğlence ve Heyecan ?

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

bilall yazdı:Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?

Gelmesi Gereken Olan Yenilik olan Lonca Tüccarında Oyun parasıyla alınabilecek olan eşyalar Çok Yakında denilmesine karşın hala gelmedi. Lonca Tüccarının gelişi 3 Ay 22 Gün oldu ama o Çok Yakında niteliği taşıyan gün henüz gelmedi. Yoksa ben de mi hata var ?

Ve Herkesin Beklediği LONCA SAVAŞLARI! Her oyuncunun dilinden eksik olmayan yenilik biran önce gelmesi şart bence.

İyi oyunlar
Dostum ona daha en az 2 ay var lütfen kimse sabret felan yazmasın aman :)
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

bilall yazdı:Selamlar, Lonca eklentisiyle beraber bizleri sevindiren İKV'nin eklentiyle beraber gelmesi beklenen eksilikleri,eğlence ve heyecanı artıracak yeniliklerin gelmesi gerekmiyor muydu ?

İyi oyunlar
Şu Edebiyat , Dil ve anlatım derslerinde uyumayın kardeşim ya
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

xxJUN yazdı:

İyi oyunlar
Şu Edebiyat , Dil ve anlatım derslerinde uyumayın kardeşim ya
Açtığım konunun Edebiyatla alakası olmadığını düşünüyorum ve yazımda gözle görülür bir abartı yazım şeklide görmüyorum. Uyuma değil de sen Edebiyat derslerine girmemişsin sanırım.

Konu dışında tartışmaya dönüşecek mesajlar yazmayın lütfen.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön