Konunun amacı sadece Eminönü'nü değil de daha geneli kapsadığı için savaşçı bölümüne taşımayı uygun gördüm. Buradan devam ediniz. Bu sayede diğer üyelerimizde sizlerin paylaştıkları sayesınde savaşçı sınıfı hakkında fikir sahibi olabilirler.
İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.
İyi forumlar, iyi eğlenceler.
Hayda Niye savaşçı bölümüne taşıyorsun GB lere alınmama sağdece Eminönü sunucusunda baskın dier sunucularda Bu kadar değil Konumun Eminönü Genel sohbete alınmasını istiyorum ayrıca birde buna bakın;
Arizonaaa yazdı:
Allah'ını Seven Savaşçıyla sığınağa giripta 10 dk fazla durmayı göze alabilecek birileri Yorum yazabilirler mi ? Onlarla bari girelim sonra 5 saat mısırda-Sivride grup aramayalım.
Savaşçıyla GB ye girmek eziyet olduğu için Artık Forumdan adam topluyoruz :twisted: E.ö sunucusuna giren arkadaşlarmı daha çok Yarıdm edebilir yoksa her sunucunun içeriğinin olduğu savaşçı bölümü?
Arizonaa -Şahüzzaman-Lokmanşifa
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
S.a Arkadaşlar Migrata ,Sığınağa yada Çemberliye Alınmayan Savaşçı (ofanslar) Bence Alınmamakta doğru yapılıyor.
Size soruyorum Siz grup bölgesine giripde takır takır yaratıkları kesip çıkmak istemezmisiniz.Bunu isteyen çoğunluktur.
Burakın bu ayakları 10 dakika geç çıkalım savaşçıda olsun grupta demek laftan başka bişe değil.Millet haklıdır grubu yavaşlatan, ayak bağı olan SAVAŞÇI yı (ofansı) Almamak yerden göğe kadar millet haklıdır. SAYGILAR
Oyundaki Arkadaşlarda hata bulmayın sistemi bu şekilde kuranlara bakın.....................SAYGILAR
GENJORiii yazdı:S.a Arkadaşlar Migrata ,Sığınağa yada Çemberliye Alınmayan Savaşçı (ofanslar) Bence Alınmamakta doğru yapılıyor.
Size soruyorum Siz grup bölgesine giripde takır takır yaratıkları kesip çıkmak istemezmisiniz.Bunu isteyen çoğunluktur.
Burakın bu ayakları 10 dakika geç çıkalım savaşçıda olsun grupta demek laftan başka bişe değil.Millet haklıdır grubu yavaşlatan, ayak bağı olan SAVAŞÇI yı (ofansı) Almamak yerden göğe kadar millet haklıdır. SAYGILAR
Oyundaki Arkadaşlarda hata bulmayın sistemi bu şekilde kuranlara bakın.....................SAYGILAR
A.Selam
Tamam sen sığınağa migrata savaşçı almadın o zaman çemberlitaşa girmeyide hayal et :roll: Klan kanalına bakıyorum herkes Çemberliye tank arıyor sonra tank olmayınca grub duğılıyor sığınağa gidip savaşçısız kenan atıyor
Tamam sen sığınağa migrata savaşçı almadın o zaman çemberlitaşa girmeyide hayal et :roll: Klan kanalına bakıyorum herkes Çemberliye tank arıyor sonra tank olmayınca grub duğılıyor sığınağa gidip savaşçısız kenan atıyor[/quote]
S.a Arkadaşım farkındaysan SAvaşçı (OFANS) diye yazmıştım.Çembere TANK savaşçı mecburi ama OFANS ta öyle bi olay yok, OFANS ayak bağı ve işe yaramayan bi karakter oldu..Sığınak ve Migrattada ofans işe yaramaz.Ayrıca Migratta ve sığınakta Tank savaşcı mecburi değil yani sığınak ve migratta tankda işe yaramaz. OFANSI öldüren Bizler değiliz Esas Sorumluları YÖNETİMDİR . Kim istemezki grup bölgesine hızlı girip hızlı çıkmak.bu yüzden ofans yavaşlatıyor hızı.bu yüzden de ofansız ve tanksız(savaşçı) migrat ve sığınak olmuyor ve Ofansızda Çember olmaz artık bunu bilin artık..saygılar.
Tamam sen sığınağa migrata savaşçı almadın o zaman çemberlitaşa girmeyide hayal et :roll: Klan kanalına bakıyorum herkes Çemberliye tank arıyor sonra tank olmayınca grub duğılıyor sığınağa gidip savaşçısız kenan atıyor
S.a Arkadaşım farkındaysan SAvaşçı (OFANS) diye yazmıştım.Çembere TANK savaşçı mecburi ama OFANS ta öyle bi olay yok, OFANS ayak bağı ve işe yaramayan bi karakter oldu..Sığınak ve Migrattada ofans işe yaramaz.Ayrıca Migratta ve sığınakta Tank savaşcı mecburi değil yani sığınak ve migratta tankda işe yaramaz. OFANSI öldüren Bizler değiliz Esas Sorumluları YÖNETİMDİR . Kim istemezki grup bölgesine hızlı girip hızlı çıkmak.bu yüzden ofans yavaşlatıyor hızı.bu yüzden de ofansız ve tanksız(savaşçı) migrat ve sığınak olmuyor ve Ofansızda Çember olmaz artık bunu bilin artık..saygılar.[/quote]
A.selam
Tamam zaten ben sığınakta veya migratta savaşçı bir büyücüden daha iyidir diye savunmuyorum lakin bu GB lere savaşçı girmezse nasıl çemberli atılacak yakında millet sığınağa migrata gelen savaşçı varmı demek zorunda kalacaklar çünkü piyasadaki tank savası azaldı
Bugün elimde bıçak kılıcım var ise loncam ve çevrem sayesindedir.
Bugün karakterimde evo kolye yüzük ve zırhım var ise loncam ve çevrem sayesindedir.
Bugün bile stuya gaffara gbmx tank arıyan varsa eğer kusura bakmasın zamanında not aldığım isimler harici kişilerle girmiyorum. Bende ismi olan ve yardımı dokunan loncam içinden ve çevremden yardımı dokunan kişilerin isimleri bende mevcut kişilerdir saymaya kalksam zaten 2 elimin 10 parmağını da geçmez. Savaşçımı zamanın da sığınak ve migrata almıyan en yakın bildiğim kanka dediğim adam bile bana sırtını çevirdi zamanın da şu anda onu bile tanımıyorum. Selam Aleyküm selam o kadar. Sizlerde eğer sığınak ve migrat bölgesine alınmıyorsanız. Size elini uzatan kişileri aramaktan asla vazgeçmeyiniz ve o kişilerin ismini mutlaka not alınız. Gün olur devran döner. Kadim görevimi bile savaşçımla 5 ay uğraştım yapamadım. İsmi lazım deil oyunun önde gelen kişileri bile baştan savma iş yaptıkları için. Kendi kadimi mi kendim kestim. Şimdiler de bir tanıdıklarım birde loncam gerisi boş. Ama yardıma ihtiyacı olan olursa da elimden geldiğince olmaya çalışırım.
Bu arada Nisan ayının 8 inde büyük bir kadim organizasyonu planlıyorum. Herkese açık.
Arkadaşlar ya tamam sizler kendi çapınızda haklısınız fakat . OFANS SVAŞÇI çembere alınmıyorsa bunun suçluları kesinlikle oyuncular değildir.o beni gruba almıyo diyede isim listesi yapmayınız lütfen, nedenmi...OYUNUN Kuralı sistemi gidiş hattı OFANS SAVAŞÇIYI istemiyor ..Bizler OFANS SAVAŞÇIyı istemiyoruz demiyoruz ki, Anlatabiliyormuyum Saygı değer arkadaşlar..SAYGILAR
Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum benim savaşçı karakterim yok ama mısırda elimden geldiğince tank sokmaya çalışıyorum. Sonra çemberlide tank olmayınca 1 2 saat boyunca beklemek zorunda kalıyoruz. Bazı ejderliler öyle herkese yardım etmiyorlar geçmişlerini hatırlamıyorlar sanki oyun olduğundan beri ejderliymiş gibi davrananlar var ben elimden geldiğince yardımda bulunurum. Ama malesef bir çok kişi bu konuyu anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor nasıl olsa onlar bi türlü atar ben grubuma gelen tanka bakarım gaffarımı keser giderim diye düşünüyorlar çok yanlış düşünüyorlarr.. :!:
GecePaNeL yazdı:Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum benim savaşçı karakterim yok ama mısırda elimden geldiğince tank sokmaya çalışıyorum. Sonra çemberlide tank olmayınca 1 2 saat boyunca beklemek zorunda kalıyoruz. Bazı ejderliler öyle herkese yardım etmiyorlar geçmişlerini hatırlamıyorlar sanki oyun olduğundan beri ejderliymiş gibi davrananlar var ben elimden geldiğince yardımda bulunurum. Ama malesef bir çok kişi bu konuyu anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor nasıl olsa onlar bi türlü atar ben grubuma gelen tanka bakarım gaffarımı keser giderim diye düşünüyorlar çok yanlış düşünüyorlarr.. :!:
Panel Gözünü sevdiğim halen hatayı oyuncularda , büyücülerdemi arıyosun.Şunu Beynine sok artık Oyuncu hangi sistem kolaysa o yolu takip eder.Yapımcılar ofans alınmasını zorunlu kılsalardı keşke....Oyuncular kimseye yardım etmek zorunda değil.Ayrıca bu tür sistemde yardım diye bişe olamaz.Oyundaki savaşçılara acıyıpta yardım etmek için grubuna alan alır, o ona kalmış.Bana yardım etmiyolar beni gruba almıyolar,almayanlarıda listeye yazdım, diyede zırt bırt söylenip durmayın lütfen.GAFFARA sadece TANK SAVAŞÇI girer.Ofans öldü yok böyle bişe, silin beyninizden..GAFFAR için söyledim ha yanlış anlamayın.Komple Çember içinde gecerli aslında ama neyse.siz gaffar diye bilin.ofans zorunlu kılınsaydı elbette ofansta gruba alınırdı.neyi konuşuyonuz halen anlamıyorum.Oyunculara sitem etmeyin.Yapımcılara söylenin.deyinki ofansda gruba zorunlu olsun , zaruri ihtiyaç olsun,oyunun sistemini buna göre kurun demeniz yeterli. olay bu kadar basit ..ANLATABİLDİMMİ...................SAYGILAR
GecePaNeL yazdı:Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum benim savaşçı karakterim yok ama mısırda elimden geldiğince tank sokmaya çalışıyorum. Sonra çemberlide tank olmayınca 1 2 saat boyunca beklemek zorunda kalıyoruz. Bazı ejderliler öyle herkese yardım etmiyorlar geçmişlerini hatırlamıyorlar sanki oyun olduğundan beri ejderliymiş gibi davrananlar var ben elimden geldiğince yardımda bulunurum. Ama malesef bir çok kişi bu konuyu anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor nasıl olsa onlar bi türlü atar ben grubuma gelen tanka bakarım gaffarımı keser giderim diye düşünüyorlar çok yanlış düşünüyorlarr.. :!:
Panel Gözünü sevdiğim halen hatayı oyuncularda , büyücülerdemi arıyosun.Şunu Beynine sok artık Oyuncu hangi sistem kolaysa o yolu takip eder.Yapımcılar ofans alınmasını zorunlu kılsalardı keşke....Oyuncular kimseye yardım etmek zorunda değil.Ayrıca bu tür sistemde yardım diye bişe olamaz.Oyundaki savaşçılara acıyıpta yardım etmek için grubuna alan alır, o ona kalmış.Bana yardım etmiyolar beni gruba almıyolar,almayanlarıda listeye yazdım, diyede zırt bırt söylenip durmayın lütfen.GAFFARA sadece TANK SAVAŞÇI girer.Ofans öldü yok böyle bişe, silin beyninizden..GAFFAR için söyledim ha yanlış anlamayın.Komple Çember içinde gecerli aslında ama neyse.siz gaffar diye bilin.ofans zorunlu kılınsaydı elbette ofansta gruba alınırdı.neyi konuşuyonuz halen anlamıyorum.Oyunculara sitem etmeyin.Yapımcılara söylenin.deyinki ofansda gruba zorunlu olsun , zaruri ihtiyaç olsun,oyunun sistemini buna göre kurun demeniz yeterli. olay bu kadar basit ..ANLATABİLDİMMİ...................SAYGILAR
Bak canım kardeşim ben zaten tüm büyücü itemlerimi ve şifacı itemlerimi yapmışım savaşçı zaten benim tarzım değil. Sen eğer grubuna savaşçı almak istiyorsan yinede alırsın şimdi yönetimi katma burda. Çemberlitaşta geldi işte ofanslar bozması için çok önemli bence 2 savaşçı ama tabi yine oyuncular buldu onuda 4 büyü girilmeye başladı bunuda sen kafana sok yönetimi bellemişsin beyninin bir köşesinde durmadan yönetimin suçu diyiyorsunuz yönetimle ne alaka be kardeşim ? Bizim birbimize mi düşürmek istiyorlar saçmalama allah aşkına..