ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rock N Roll
baya iksir harcamıssın aga sen ben bi junonda 1 kangal çekiyodum
) çember gelmeden 
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
- Zakkas
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kızıl Elma
Merhaba,
Arkadaşlar tamam kendinizce sizde haklısınız ancak daha mantıklı bir yazı şekli olabilirdi diye düşünüyorum, yani sanki oyun yetkilileri junona giden çarlardan acemi olanlara zırh düşsün usta olanlara birşey düşmesin gibi bir ayar mı yapıyorlar ?
Bunun tecrübeyle, güçle bir alakası yok tamamen şans işi. Şans arttırıcı alındığında ise hiçbiryerde grup bölgelerine her girdiğinizde şaheser eşya %100 düşer gibi bir ibarede yok sadece düşme şansını arttırıcı etkisi var ama yine de düşmeme şansıda kalıyor tabi. Daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum iyi oyunlar....
Arkadaşlar tamam kendinizce sizde haklısınız ancak daha mantıklı bir yazı şekli olabilirdi diye düşünüyorum, yani sanki oyun yetkilileri junona giden çarlardan acemi olanlara zırh düşsün usta olanlara birşey düşmesin gibi bir ayar mı yapıyorlar ?
Bunun tecrübeyle, güçle bir alakası yok tamamen şans işi. Şans arttırıcı alındığında ise hiçbiryerde grup bölgelerine her girdiğinizde şaheser eşya %100 düşer gibi bir ibarede yok sadece düşme şansını arttırıcı etkisi var ama yine de düşmeme şansıda kalıyor tabi. Daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum iyi oyunlar....
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Türkçe meali ne kadar artırıcı alırsanız alın, ne kadar para harcarsanız harcayın kalmıştır işiniz şansa.Zakkas yazdı:Merhaba,
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Konuyu kapa gm adam zırh düştü. İnanmayan oyuna girsin baksın 
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur