BÜTÜN YÖNETİM BAKIN...
BEN TOPLAM 1263 SEFER JUNON KESTİM BÜYÜME TOPLAM HARCADIĞIM İKSİR SAYISI 2047 (EJDERHA) AMA HALA ZIRH YOK AMA DAHA ŞAHESERİ OLMAYAN BİR ADAM GELİYOR İLK JUNON DA ZIRH DÜŞÜRÜYO... ARTIK SABRIM KALMADI ADAM GİBİ Bİ ADALET SİSTEMİ GETİRİN LAN ARTIK YETER....BU YÜZDEN KAÇ KİŞİ OYUNU BIRAKTI MİGRAT ARTTIRICI ALIYORUM PLUS VAR AMA ZIRH YOK SİZİN DE YAPACAĞINIZ SİSTEMİNDE ARTIK YETER...... OYUNU BIRAKIYORUM KINA YAKIN BİR YERLERİNİZE........
ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....
- KayserilixliderR
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....
HEP BERABER SIRT SIRTA VERİP KARDEŞLERİMLE
YERİ GELDİ BİZLER MEYDAN OKUDUK ÖLÜME
HANİ OLURDA BİRGÜN DÜŞERİZ TERS KELEPÇE
BU YOLUN SONU YA ÖLÜMDÜR YA HAPİSHANE..
Kayserilixlider_Kayserilixlıder_KAYSERİLİ_COVİSORTHENK
- KayserilixliderR
- İskele Babası
Re: ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....
KIÇI KIRIK Bİ JUNON İÇİN 4 AYDA HARCADIĞIM İKSİR PARASI 673 MİLYON İNSAN Bİ ZIRH VERİR ARTIK YETER YHA YETER.............
- KOZHEY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rock N Roll
KayserilixliderR yazdı:KIÇI KIRIK Bİ JUNON İÇİN 4 AYDA HARCADIĞIM İKSİR PARASI 673 MİLYON İNSAN Bİ ZIRH VERİR ARTIK YETER YHA YETER.............
673m oyun parası verseydın bana ben sana ayarlardım bişeyler en fullündenKayserilixliderR yazdı:BÜTÜN YÖNETİM BAKIN...
BEN TOPLAM 1263 SEFER JUNON KESTİM BÜYÜME TOPLAM HARCADIĞIM İKSİR SAYISI 2047 (EJDERHA) AMA HALA ZIRH YOK AMA DAHA ŞAHESERİ OLMAYAN BİR ADAM GELİYOR İLK JUNON DA ZIRH DÜŞÜRÜYO... ARTIK SABRIM KALMADI ADAM GİBİ Bİ ADALET SİSTEMİ GETİRİN LAN ARTIK YETER....BU YÜZDEN KAÇ KİŞİ OYUNU BIRAKTI MİGRAT ARTTIRICI ALIYORUM PLUS VAR AMA ZIRH YOK SİZİN DE YAPACAĞINIZ SİSTEMİNDE ARTIK YETER...... OYUNU BIRAKIYORUM KINA YAKIN BİR YERLERİNİZE........
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: I Ergenekon I
Kayserilixlider sana hak veriyorum kardeşim. Valla iyi dayanmışsın sabır etmişsin. Bende o kadar giriyorum oynamayı bilmeyen 2 çocuk geliyo tek seferde zırh düşürüyor. Hep dikkatimi çekti oynamayı bilen yani işi bilenlere bi b.. düşmüyor. Cidden buna bi çözüm bulunsun artık insanların sabrını zorlamayın yönetim !!
Böyle konular açıp durmayın yönetimin yapabileceği bir şey yok. Bilgisayar bu. Her şey şans işi. Sana düşme olasılığı %99 bile olsa %1lik düşmeme şansı var. Yani sığınak/migrat arttırıcılar, plus paket sadece yüzdelik şansını arttırıyor. Hala düşmüyorsa senin şanssızlığım yapacak bir şey yok.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
673 Milyon iksir parası harcayacağına keşke o paralarla yeni gelen zırhlardan üretseydin.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
KayserilixliderR yazdı:BÜTÜN YÖNETİM BAKIN...
Kayserilixlider Kardeşimiz haklı, Uzun Bir Sureden beri Oyunu Oynamakta olan Oyunculardan biriyim..
Sıgnak ve MİGRAT Şans Yağma Artırıcılardaki Hatalar Devam edıyor Bu hataların Düzeltilmesi erekiyor, 1 Aylık Yagma Artırıcı Kullanan Oyunculardan Biriside Benim Oyunda Saatlerımızı Emeklerımızı Gunlerımızı Gecelerımızı Harcıyoruz, Oyundaki Yagma Artırıcıların Hatalarının Duzeltılmesını Rıca Edıyoruz..
1 Aylık Sıgnak 1 Aylık Migrat Yagma Artırıcı Kullanıyorum ama Hepsı Hıkaye Tek Karekter olarak gırıyorum bu iki Bölgeye Halen Daha Bır Şeyler Cıkmıs Degıl Yagma ve Şans Artırıcıların Son Anları Gelmesıne Ragmen Daha Bır Karekterımın Bıle bır ITEM Bır Kolye Bır Yuzuk Ne De bır Zırh Çıktıgı Yok..
Bızlerde Herseyın Farkındayız Oyun Parayla Kuruldu Kazanılması Emeklerın Alınması Gerekıyor .. Ama Bızım Verdıgımız Paralar Emekler Ne olacak Bızler Oyunda Oynuyoruz Plus umuzu AKCE mızı Alıyoruz Kullanıyoruz ama Bızler Emeklerımızın karşılıgını alamıyoruz..
Oyunda Reklamlar Cıkıyor falan Artırıcı Falan alın Sansınız Artsın Dıye Cıkıyor Yazılar Ama Artan Sans Yok Daha cok Azalan Şanslar var..
Daha Güzel Bir İKV icin Lütfen Herkes Emeklerının Karşılıgını Alsın Herkes Mutlu olsun ...
YANİ ARTIRICILAR BİLE HİKAYE

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
- KayserilixliderR
- İskele Babası
Valla kardeş yeni gelen zırh dan ürettim farzet... çembere girdim zırh düştü diyelim... ne yaparsın o zaman sen oyunun b...k u çıktı artık aha dün savaşçıma sonunda bi zırh düştü ama büyücüme zırh vermiyo yazık günah harcanan bu kadar emeğe... 673 m yi bu oyunda km görmüş kolay kolay nadir dir... 2047 iksir az mı kardeşler söylüyorum size...
Ben artık bıktım girmiyorum zırh düşürecem ayakkabı düşürecem kolye düşürecem diye sanş olayı sistem bazı oyuncuları ya çok seviyor yada sen iyisin sen kötüsün diye ayırt ediyor:))
Tek bir caresi var Zorlaştırılmış recelelerle bunun önüne geçilebilinir anca yani sıgınak ve migrattan düşen recetelerin zorlaştırılarak sadece recete satabilmek için giren oyuncuların olmasını istiyorum ve bolgelerin dışardaki bolgelerdeki görevlerle bir alkasının olmamsı en güzeli.
6 kişi bir araya toplamak zorlşaıyor birde en yakın arkdaşı olsa bie grubundaki adamlara demeye utanır hale gelen arkadaşlar var adanın saheseri yok ona bir maraton düşürülelim diye çünkü ikinci grupta onada yer kalmıyor.
Kazanç kapısna dönüşmesi yada bolgelerin serbest bırakılması oyuna canlılık verecek. Sonuçta bir kişinin kesmeiyeceğini düşünürsek tek girip dalacak hali yok. Sah eserli receyi satarak para kazanma şansıda olus olur yaw biz bir ayak düşürmek için 2 yılımız gitit halen düşmedi savasşcının birinin kasasında 16 ayak görünce bu kadarda olmaz artık dedim.
adam silmeye kıyamıyor ya ilerde aktarma olursa 100 mden satarım düşüncesinde.
Tek bir caresi var Zorlaştırılmış recelelerle bunun önüne geçilebilinir anca yani sıgınak ve migrattan düşen recetelerin zorlaştırılarak sadece recete satabilmek için giren oyuncuların olmasını istiyorum ve bolgelerin dışardaki bolgelerdeki görevlerle bir alkasının olmamsı en güzeli.
6 kişi bir araya toplamak zorlşaıyor birde en yakın arkdaşı olsa bie grubundaki adamlara demeye utanır hale gelen arkadaşlar var adanın saheseri yok ona bir maraton düşürülelim diye çünkü ikinci grupta onada yer kalmıyor.
Kazanç kapısna dönüşmesi yada bolgelerin serbest bırakılması oyuna canlılık verecek. Sonuçta bir kişinin kesmeiyeceğini düşünürsek tek girip dalacak hali yok. Sah eserli receyi satarak para kazanma şansıda olus olur yaw biz bir ayak düşürmek için 2 yılımız gitit halen düşmedi savasşcının birinin kasasında 16 ayak görünce bu kadarda olmaz artık dedim.
adam silmeye kıyamıyor ya ilerde aktarma olursa 100 mden satarım düşüncesinde.
A R Z L O D O S
- QUAstar
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: :arrow: :arrow:exxon yazdı:Böyle konular açıp durmayın yönetimin yapabileceği bir şey yok. Bilgisayar bu. Her şey şans işi. Sana düşme olasılığı %99 bile olsa %1lik düşmeme şansı var. Yani sığınak/migrat arttırıcılar, plus paket sadece yüzdelik şansını arttırıyor. Hala düşmüyorsa senin şanssızlığım yapacak bir şey yok.
3 Migratta Alternator Zırh - Nucleus Zırh - Kıyamet Alevi Zırh + Azat Cevo Pant x2 - Fevzi Cevo pant düşürdüm sadece 3 migratta ama gel gelelim sıgnak sadece kıyamet kolye düştü şans işi bu düşmeme olasılıgını unutmayalım .

Hep anlatırdı sevdiklerim;
"Böyleyken böyle olur, Söz söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olur"
İhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım
Quastar