Davut abi anka diğer 7 sunucunun sömürgesi altında Yeniçerixdadawa'yı sancağa getirme vakti gelmiş gibiMuvaFFa yazdı:Anka sunucusunun haklarını yiyerek ne kadar çağ atlatabilirsin k? Bazı insanların haklarını yemedende çağ atlatılabilir bu parayla olmaz insanlıkla olur hak yendikçe çağın ç sini atlayamazsınız.
Sancak Sunucusunun ÇAG atlama donemı gelmıstır.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Re: Sancak Sunucusunun ÇAG atlama donemı gelmıstır.

Kadim Pençeler'ide Ucuzlatırsanız Herkes Şaheser Basar Yada Çemberlitaş Madenlerini Biriktirip Getirtirseniz Çok İyi Olur.Bi Mevlana Asa Basarım Gaffara Tek Giderim.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

bana yardım edin bi ashab üreteyim gerisi koley çemberliden itemleri düşürür ful mevlana olurum yeter ki yardım edin oyundaki adım worldxkıyamet
Sunucumuzda bir Robin hood 'umuz eksıkdı oda gelmıs
... Boş meseleler bence kımse cıkar olmadan böyle bır sey yapmaz.İnsanların kendı özgür hak ve ıradesi tabı. Ama zengınden al fakıre ver dıye de bırsey olmaz. Bılmem anlatabıldım mı acaba.
herkese ıyı oyunlar dılerım.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
NE İSTİONUZ LA OYUNDA KARDESIM ToNiK e uLsaın u sızın zararınızı karsılar xD
HASTASİYİZ DEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
xDxDxD
xDxDxD
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Anadolu Nefesi
:lol: :lol: :lol: Sen çemberliyi sığnak migratmı sandın kardeş en az 100 bos kestim benim hala zırhım eksik fazla umutlanma :lol:ozorbao yazdı:bana yardım edin bi ashab üreteyim gerisi koley çemberliden itemleri düşürür ful mevlana olurum yeter ki yardım edin oyundaki adım worldxkıyamet
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Anadolu Nefesi
anteplii027 yazdı:Ben Mustafa(IIçaLıKuŞuII) Ortagım Sınan(Diexhard) ve Ümit(Apolcypto) Baska sunucularda maden çekıp bır arada toplamaya basladık nıhayet ıstedıgımızı elde ettık.Ama Tanıdıklarımızıda unutmadık 1 ay daha maden dolaşıp Sancak sunucusuna gelıcegız herkesın parasının ve ıtemının olmasını ıstedıgımız ıcın cok ucuz fıyatlardan satacagız kımse kımseye ezık dıyemıcek ve kucuk gormeyecek Artk sancak sunucusu Baska Bır cag ZENGINLIK BOLLUK VE BEREKETLILIKçagına gırmıstır. Tum Sunucu Sakınlerıne Hayırlı olsun HERKES Istedıgını ELDE EDICEK...
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
Ben kimseyle ortak değilim gösteriş amaçlı bu konuları açıp durma.
Apoclypto
Apoclypto
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Sonuç olarak bir gelişme göremedim sömürdüğünüz ankanın sancağa hiç bir yararı olmadı fakat benim emeğimle yaptığım yardımlarla yararı oldu milettin 45 e sattığı gözlüğü 35 ten sattım kimine 28 den bile sattığım oldu amaç çağ atlamaksa önce saygınlık gösterin gösteriş değil yoksa bu denli rezillikler peşinizi bırakmaz
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.