Sancak Sunucusunun ÇAG atlama donemı gelmıstır.
- anteplii027
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sancak Sunucusunun ÇAG atlama donemı gelmıstır.
Ben Mustafa(IIçaLıKuŞuII) Ortagım Sınan(Diexhard) ve Ümit(Apolcypto) Baska sunucularda maden çekıp bır arada toplamaya basladık nıhayet ıstedıgımızı elde ettık.Ama Tanıdıklarımızıda unutmadık 1 ay daha maden dolaşıp Sancak sunucusuna gelıcegız herkesın parasının ve ıtemının olmasını ıstedıgımız ıcın cok ucuz fıyatlardan satacagız kımse kımseye ezık dıyemıcek ve kucuk gormeyecek Artk sancak sunucusu Baska Bır cag ZENGINLIK BOLLUK VE BEREKETLILIKçagına gırmıstır. Tum Sunucu Sakınlerıne Hayırlı olsun HERKES Istedıgını ELDE EDICEK...

En son anteplii027 tarafından 23 Şub 2012 21:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
GözYaşIMxTrip
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Sancak Sunucusunun ÇAG atlama donemı gelmıstır.
Güzel ve sevindirici bir haber...
Allah sabrınızı daim etsin inşallah !
Allah sabrınızı daim etsin inşallah !
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Phenomena
Anka sunucusunun haklarını yiyerek ne kadar çağ atlatabilirsin k? Bazı insanların haklarını yemedende çağ atlatılabilir bu parayla olmaz insanlıkla olur hak yendikçe çağın ç sini atlayamazsınız.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- anteplii027
- Salgın Koruyucusu
[İçerik Silinmiştir.]
Forum üslubunuza biraz daha dikkat ediniz. Tartışma ortamı yaratacak iletiler silinmiştir, devamında konu moderasyona uğrayacaktır.
Bolat
Forum üslubunuza biraz daha dikkat ediniz. Tartışma ortamı yaratacak iletiler silinmiştir, devamında konu moderasyona uğrayacaktır.
Bolat
GözYaşIMxTrip
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
Öncelikle tebrikler, sunucumuzda saheser uretmekle ugrasanlar icin cok iyi haber, Size sancak sunucusunun bir sakıni olarak teşekkurlerimi sunarım.
ortada haksızlık yok, Zaten ankada oynayanların sayısı oldukca az.MuvaFFa yazdı:Anka sunucusunun haklarını yiyerek ne kadar çağ atlatabilirsin k? Bazı insanların haklarını yemedende çağ atlatılabilir bu parayla olmaz insanlıkla olur hak yendikçe çağın ç sini atlayamazsınız.

- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Ben anlamadım şimdi,şaheser üretenleri materyalleri ucuza mı satıcaksınız ?
az ise az sonuçta orada oynayan insanların hakkını yemiş oluyorAsiRuh yazdı:Öncelikle tebrikler, sunucumuzda saheser uretmekle ugrasanlar icin cok iyi haber, Size sancak sunucusunun bir sakıni olarak teşekkurlerimi sunarım.ortada haksızlık yok, Zaten ankada oynayanların sayısı oldukca az.MuvaFFa yazdı:Anka sunucusunun haklarını yiyerek ne kadar çağ atlatabilirsin k? Bazı insanların haklarını yemedende çağ atlatılabilir bu parayla olmaz insanlıkla olur hak yendikçe çağın ç sini atlayamazsınız.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
:mrgreen: :mrgreen: neymiş yardım edeceklermiş apoyclyopto mu dur nedir meranda soymadık insan bırakmadı bizi soyup onlaramı verceniz yeni Robın HOOd lar :mrgreen:
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
Bir insana iftira atarken 100 kere düşünmelisin.Şimdi şunu söyleyeyim.Meranda hiç çar açmadım meranda çarım yok.İsim benzerliğinden karıştırmış olabilirsin.Ayrıca ankada da bir apocalipto diye birisi var şimdi sen her ismi benzer kişiyi farklı sunucuda hırsız ilan edersen iftira atmanın günahından kurtulamazsın.MaRsCHaLL yazdı::mrgreen: :mrgreen: neymiş yardım edeceklermiş apoyclyopto mu dur nedir meranda soymadık insan bırakmadı bizi soyup onlaramı verceniz yeni Robın HOOd lar :mrgreen:
- anteplii027
- Salgın Koruyucusu
aNKA Sunucusuna Zaten oyunun 4 bıryernden maden ıcın gıdılıyor.Ben gıdıncemı hak yenmıs oluyor?
GözYaşIMxTrip
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)