işte link umarım beğenirsiniz emi kazanmamızı sağlayan şifaya Legendxgespents ' e teşekkürler
http://www.megavideo.com/?v=Y0QHZFVU
Xxxugurxxx
ByZiLeLi yazdı:qq biz kazandıklarımızı yazsak forumu kitlerler qq Er Meydanı ilk açıldı ilk 12 oyuncunun arasındaydım ben 5 dk olmadı arzlar topuk noldu g*t korkumuz war lodoslar biz kaçıyoruz dediniz. ilk em böyle idi son emde böyle olacak
Argo kullanmana grk yok adam gibi lafla yaz biz anlarız.Ayrıca küfretmen senin seviyeni gösterir bunuda unutma.ByZiLeLi yazdı:qq biz kazandıklarımızı yazsak forumu kitlerler qq Er Meydanı ilk açıldı ilk 12 oyuncunun arasındaydım ben 5 dk olmadı arzlar topuk noldu g*t korkumuz war lodoslar biz kaçıyoruz dediniz. ilk em böyle idi son emde böyle olacak
axid4 yazdı:Argo kullanmana grk yok adam gibi lafla yaz biz anlarız.Ayrıca küfretmen senin seviyeni gösterir bunuda unutma.ByZiLeLi yazdı:qq biz kazandıklarımızı yazsak forumu kitlerler qq Er Meydanı ilk açıldı ilk 12 oyuncunun arasındaydım ben 5 dk olmadı arzlar topuk noldu g*t korkumuz war lodoslar biz kaçıyoruz dediniz. ilk em böyle idi son emde böyle olacak![]()
Xxxugurxxx