Dün Akşam Lodosları Kötü Yendiğimiz Bir Em

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
axid4
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Dün Akşam Lodosları Kötü Yendiğimiz Bir Em

Mesaj gönderen axid4 »

Dün akşam yaklaşık 23:30 sıralarında bir em atalım dedik emi attık lodoslar çok kötü yenilmişti can sıkıntısıyla çekilmiş bir videoydu ama olsun :mrgreen:

işte link umarım beğenirsiniz emi kazanmamızı sağlayan şifaya Legendxgespents ' e teşekkürler :D

http://www.megavideo.com/?v=Y0QHZFVU

Xxxugurxxx
    Kullanıcı avatarı
    Whisky
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Re: Dün Akşam Lodosları Kötü Yendiğimiz Bir Em

Mesaj gönderen Whisky »

Arz olmama rağmen gereksiz bir konu.Onlar yenip açtılarmı tantana yapılıyor şimdi ne olucak bakalım..
    Not : Videoyu izlemedim
    ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
    Kullanıcı avatarı
    axid4
    Acemi Savaşçı
    Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen axid4 »

yorum için teşekkürler :) Lodoslarda gereksiz konular açınca bizde açalım dedik

Xxxugurxxx
    Kullanıcı avatarı
    ByZiLeLi
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen ByZiLeLi »

qq biz kazandıklarımızı yazsak forumu kitlerler qq Er Meydanı ilk açıldı ilk 12 oyuncunun arasındaydım ben 5 dk olmadı arzlar topuk noldu g*t korkumuz war lodoslar biz kaçıyoruz dediniz. ilk em böyle idi son emde böyle olacak
    ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ

İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

Resim
    Kullanıcı avatarı
    veyselbaba
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı
    Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen veyselbaba »

ByZiLeLi yazdı:qq biz kazandıklarımızı yazsak forumu kitlerler qq Er Meydanı ilk açıldı ilk 12 oyuncunun arasındaydım ben 5 dk olmadı arzlar topuk noldu g*t korkumuz war lodoslar biz kaçıyoruz dediniz. ilk em böyle idi son emde böyle olacak

Aynen biz yendiğimiz emlerin forolarını çeksek o dahi kitler bırak videoları ;) ;) ;)

Daha em başlayalı 2 dk olmuş bütün arzların çıktığı geri kalan 18 dk boyunca arz muh. kesitiğimiz emleri bilirim ben bu emde video foto muhabbetine girersek bilmiyorum artık hangi taraf ağzını açamz duruma gelir varın siz düşünün.Dklarca emde lodos bekletiyorsunuz önce klanınıza adam kazandırmaya bakın yada klanınızdaki eme girme korksunu böyle şeylerle yenmeye çalışmayın :) :) :P :P :P

Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax :arrow: Veyselbabaiki
    Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
    Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
    Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
    [Ofansif Dövüşme 2 3]
    Kullanıcı avatarı
    axid4
    Acemi Savaşçı
    Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen axid4 »

ByZiLeLi yazdı:qq biz kazandıklarımızı yazsak forumu kitlerler qq Er Meydanı ilk açıldı ilk 12 oyuncunun arasındaydım ben 5 dk olmadı arzlar topuk noldu g*t korkumuz war lodoslar biz kaçıyoruz dediniz. ilk em böyle idi son emde böyle olacak
    Argo kullanmana grk yok adam gibi lafla yaz biz anlarız.Ayrıca küfretmen senin seviyeni gösterir bunuda unutma. ;)

Xxxugurxxx
    Kullanıcı avatarı
    veyselbaba
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı

axid4 yazdı:
    Argo kullanmana grk yok adam gibi lafla yaz biz anlarız.Ayrıca küfretmen senin seviyeni gösterir bunuda unutma. ;)

Xxxugurxxx

;) ;) ;) ;) Sana veya başka birine küfür etmiyoki lafın gelişi yazmış.Ayrıca seviyeler insanların ettikleri küfür sayıalrına göre ölçülmez hak edene sövülür bende böyledir.Ayrıca orada kimseye sövmemiş Zileli. :!: :!:

Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax :arrow: Veyselbabaiki
    [Ofansif Dövüşme 2 3]
    Kullanıcı avatarı
    smyra
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Veyselbaba bu aralar çok gözüme batmaya başladın. Geçen gün bi em attık öldüğüm için bana geber dedin ezik arzlar vs kelimeler kullandın önce em atmasını öğren normal bir insan gibi konuşmayı öğren em bu kazanmakta var kaybetmekte saygımızı koruyalım lütfen Ve daha sonrasında aldığımız emde sesin çıkmadı çocukmusun değilsende az yaşına göre davran.
    Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
    Kullanıcı avatarı
    gaox
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen gaox »

arkadaşım lodoslar arzları yenmişmiş arzlar korkup kaçmışmış bunun galesi ne şimdi arzları küçültmkmi çok komik yanıma işini bilen 2 kişi sadece 2 kişi versinler emde istediğiniz lodos grupla gelin eme şu saçma yorumu yazabildiğinize inanamıyorum

Resmi büyültmek içni resme tıklayın
    Resim
    Gaoxinqi Lonesorcerer
    Resim
    Crvenazvezda Rhxstrong
    Kullanıcı avatarı
    veyselbaba
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı

:!: 2 nize aynı anda cwp yazıyorum iyi bakın.Öncelikle Smyra olayın aslını bilmiyorsun ben sana değil orada Xena ya geber dedim daha önceki emi biz kaybettiğimizde siz ezik lodoslar işte böyle ezeriz gibi laflar falan kullandı bende o zmn çok sinirlendim onun bu lafına sizde o emde kaybedince ben de ona sinirli olduğum için daha önceden,geber dedim sana niye geber diyeyim.Ayrıca gözüne niye batıyorum ki ben yalanmı yazıyorum hadi çıkın da deyin biz ldosoları emde bekletmeyiz hemen eme gireiz deyin budnan sonra her em öncesi foto aldırttırın bana kanıt için.

Sana gelince 2 ci yorumunu yazan;İstediğin kişileri çağır bende bir grup yapacam sende ve eme girecez bakalım kim kime fark atıyo ayrıca em atmasını sizdenmi öğrenecem benim em atıp atmadığımı siz değil benimle beraber savaşan lodos kardeşlerim söyler.Madem meydan okuyorsun gel oke?Bakalım hangimiz en iyi grup kuracak.

Smyra ben yaşıma göre davranıyorum 19 yaşında bir genç yazamazmı yukarıdaki yazdıklarımı?Çocukça bir cümle varsa alıntı yapta göster :!: :!: :!:

Veyselbaba :arrow: Faceveyselbabax :arrow: Veyselbabaiki
    [Ofansif Dövüşme 2 3]

“Genel Sohbet” sayfasına dön