Gerekli açıklamayı cesurlara yazdım
Murat seninle goruselim konuya nokta veya virgül koyalım
A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Veli benim adamım bir yanlış kelime kullandı ben susturdum ama sen üstelemeye devam ettin zaman oluyor bizlerde hata yapıyoruz ama üstelemiyoruz ben konu kapansın diye çabaladıkça sen devam ettin ilk hatayı o yaptı tamam ama uyardım sustu sende ona karşı büyüklüğü kullanıp konuyu kapatabilirdin dün akşam sen yardım istediğinde biz Yeşil Hidra görevindeydik ben görevlerdeyken bölge ve klanı kapatırım sen yardım istedikten sonra ben durumdan haberdar edildim sende bilirsin ki seni severim iyi bir arkadaşsın A.K.A.B. Paktında olsanda olmasanda yine yardımına gelirim bu durum öyleydi yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi sen bi anlık öfkenle A.K.A.B. Paktından ayrılmak istedin saygı duyarım kin gütmem dost kardeş biliyordum yine öylesin
İsmail ne zaman istersen konuyu konuşalım kardeşim msn yada telde fark etmez
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
kurtreis yazdı:Veli benim adamım bir yanlış kelime kullandı ben susturdum ama sen üstelemeye devam ettin zaman oluyor bizlerde hata yapıyoruz ama üstelemiyoruz ben konu kapansın diye çabaladıkça sen devam ettin ilk hatayı o yaptı tamam ama uyardım sustu sende ona karşı büyüklüğü kullanıp konuyu kapatabilirdin dün akşam sen yardım istediğinde biz Yeşil Hidra görevindeydik ben görevlerdeyken bölge ve klanı kapatırım sen yardım istedikten sonra ben durumdan haberdar edildim sende bilirsin ki seni severim iyi bir arkadaşsın A.K.A.B. Paktında olsanda olmasanda yine yardımına gelirim bu durum öyleydi yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi sen bi anlık öfkenle A.K.A.B. Paktından ayrılmak istedin saygı duyarım kin gütmem dost kardeş biliyordum yine öylesin
Kurtreis adamım sustu diyorsunda biz niye göremedik.Neredeyse 10dk Veli Abiyle,Benle ve Godfreyxkorsan la saygısız bi uslüpla kavga etti ve konuyu kapattık dediğinizde hiç birimizden özür dilemedi.Eğer o şahıs Veli abiden,benden ve korsandan özür dilemiyorsa konu kapanmış sayılmaz ve böyle bi problemin doğmasınada neden olur.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Ben sus dedikten sonra Veli tartışmayı devam ettirene kadar bişe yazmadı Veli azarlamaya devam edince cevap verdi
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Kimseyi rencide etmek gayesini gütmüyorum. Ama saygıyı lütfen elden bırakmayalım .her şeyin bir üslubu var.İnsanlara hitap ederken dikkatli olalım.Bizim Reis ile bir sorunumuz yok.Ama lütfen çevremizdeki insanlara toplumun genel ahlak kurallarını öğretelim bilmiyorsa eğer..
Sizin itibarınıza gölge düşürecek tavırları sergiledikten sonra size saygısı olsa ne olur bize olmadıktan sonra.
Sizin itibarınıza gölge düşürecek tavırları sergiledikten sonra size saygısı olsa ne olur bize olmadıktan sonra.
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle Geçen Akşam Yaşanan Olay İçin Kendi Lonca LİDERİM Murat Kardeşimiden Özür Dilerim...Bole Bi Olayla ONU MEŞGUL ETTİRİDİM UGRAŞTIRDIM İÇİN!!!
Geçen Akşam Bir Oyuncuya Ogum Birader Dedim Evet !! Bunu Ona Özel Olarak Solemedim Ağız Alışkanlıgı Sinirlernince Agzımdan Oglum Birader Çıkar...Ben O Kişiden Yaşına Olan Hürmetimden Dolayı Özür Dilerim.(Sadece Oglum Ve Birader Lafından Dolayı)!!!
Kendileri Klan Yazışma Bolumune Sitemler Edip Duruyordu Ve Cevap Alamıyolrdı...Tek Yaptım Şey Yerimizi Ve Durumuzu Bildirip Gelemicek Oldumuzu Belirtmekti...( Lonca Liderin Var Ken Sana Düşmez Diye Bi Laf Sarfedildi>Bu Oyunda Herkez Eşittir Bu Oyunda Kral Lider Yoktur...Bu Oyunda Saygın Kişiler Vardır Lonca Başalrındadır Ve Onların İnsanları Küçük Gorme Aşalama Hakkı Yoktur Özeliklede Klan Onunde Ve Bolgeden...Ben Çocukluk Yaşımı Geçmiş NEyin Ne Oldunu Bilen Yaşta Bi Adamım Ve Kimseye Bi Oyun İçin Eyw Etmem Kendimi Ezdirmem Orda Başbakan Olsan Bile Gereken Cevabı Veririm...Murat Kardeşim Bana Sus Dedi Ve Oldum Yeri Terkedip Diger Boş Yeşilin Yanına Oturup Sakinleşmeye Çalıştım Çunkü İşitim Laflar Çok Agırdı...Tum Klan Ve Lonca Arkadaşlarımda Sayit Oldu Konuşmalara...Agzımdan Sadece Olum Ve Birader Lafı Çıktı...Ama Enbesilinden Tut Geri Zekalısına Gerizekalısından Tut Dün Geldin Ezik Lafına Kadar Laflar İşitim BAzı Arkadaşlrdan Burda Savundunuz Kişilerden...Bunlara Karşı Tek Bir Olumsuz Onur Kırıcı Cevap Vermedim...Olay Bundan İbarettir...Veli Diye Tabir Ettinz Veli Abiniz 3-4 Lodosun Sİnirlendirmesiyle Bana Patlamıştır...Ben Kendisinde 12 Yaş Kuçuk Olmama Ragmen Kendisinde Olgun Davrandım Bu Konuda...O Konuyu Başka Yerlere Çekti...
Ben Gereken Açıklamayı Yaptım...Bu Anlatıklarıma Heç Kimse Bole Olmadı Yalan Diyemez Ve Bu Konulara Ragmen Benden Özür Bekleyen Varsa Gerçekten Benim Solicek Heç Bir Şeyim Kalmaz...)
Hatalarınızı Görünüz Lutfen...Benim Burda Anlatmadım Başka Bi Hatam Olduysada Dile Getirin...

Geçen Akşam Bir Oyuncuya Ogum Birader Dedim Evet !! Bunu Ona Özel Olarak Solemedim Ağız Alışkanlıgı Sinirlernince Agzımdan Oglum Birader Çıkar...Ben O Kişiden Yaşına Olan Hürmetimden Dolayı Özür Dilerim.(Sadece Oglum Ve Birader Lafından Dolayı)!!!
Kendileri Klan Yazışma Bolumune Sitemler Edip Duruyordu Ve Cevap Alamıyolrdı...Tek Yaptım Şey Yerimizi Ve Durumuzu Bildirip Gelemicek Oldumuzu Belirtmekti...( Lonca Liderin Var Ken Sana Düşmez Diye Bi Laf Sarfedildi>Bu Oyunda Herkez Eşittir Bu Oyunda Kral Lider Yoktur...Bu Oyunda Saygın Kişiler Vardır Lonca Başalrındadır Ve Onların İnsanları Küçük Gorme Aşalama Hakkı Yoktur Özeliklede Klan Onunde Ve Bolgeden...Ben Çocukluk Yaşımı Geçmiş NEyin Ne Oldunu Bilen Yaşta Bi Adamım Ve Kimseye Bi Oyun İçin Eyw Etmem Kendimi Ezdirmem Orda Başbakan Olsan Bile Gereken Cevabı Veririm...Murat Kardeşim Bana Sus Dedi Ve Oldum Yeri Terkedip Diger Boş Yeşilin Yanına Oturup Sakinleşmeye Çalıştım Çunkü İşitim Laflar Çok Agırdı...Tum Klan Ve Lonca Arkadaşlarımda Sayit Oldu Konuşmalara...Agzımdan Sadece Olum Ve Birader Lafı Çıktı...Ama Enbesilinden Tut Geri Zekalısına Gerizekalısından Tut Dün Geldin Ezik Lafına Kadar Laflar İşitim BAzı Arkadaşlrdan Burda Savundunuz Kişilerden...Bunlara Karşı Tek Bir Olumsuz Onur Kırıcı Cevap Vermedim...Olay Bundan İbarettir...Veli Diye Tabir Ettinz Veli Abiniz 3-4 Lodosun Sİnirlendirmesiyle Bana Patlamıştır...Ben Kendisinde 12 Yaş Kuçuk Olmama Ragmen Kendisinde Olgun Davrandım Bu Konuda...O Konuyu Başka Yerlere Çekti...
Ben Gereken Açıklamayı Yaptım...Bu Anlatıklarıma Heç Kimse Bole Olmadı Yalan Diyemez Ve Bu Konulara Ragmen Benden Özür Bekleyen Varsa Gerçekten Benim Solicek Heç Bir Şeyim Kalmaz...)
Hatalarınızı Görünüz Lutfen...Benim Burda Anlatmadım Başka Bi Hatam Olduysada Dile Getirin...

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
cansuhzn yazdı:Öncelikle Geçen Akşam Yaşanan Olay İçin Kendi Lonca LİDERİM Murat Kardeşimiden Özür Dilerim...Bole Bi Olayla ONU MEŞGUL ETTİRİDİM UGRAŞTIRDIM İÇİN!!!
Sana embesil,gerizekalı dendi ve yinede Loncamızdan olmayan biri gelip sana uslübunu düzeltmeni söyledi öyle mi? Sence burada bir çelişki yok mu? Bizim Loncamızdan sadece Veli Abi ve ben sana cevap verdik ve ikimizde böyle kelimeler kullanmadık.Veli Abi sadece " bana sen değil Lonca liderin cevap yazabilir" dedi ki bu hakaret sayılmaz.Bende Veli abi ye yazdıklarından sonra uslübunu düzeltmeni söyledim ve dediğin gibi oradaki herkes gördü.Anlattıklarım doğrudur diyorsun ama bi anda mağdur olan sen suçlu olan biz olduk hadi hayırlısı
Olgun davrandım deme biz burda konuyla hiç bir alakamız yokken muratla çözüm üretmeye çalışıyoruz olayı ilk başlatmak zaten başlı başına bir çocuktun orda özür dilesende olay buralara uzamazdı zaten ama olan oldu artık napalım iki tarafta sinirliydi.Ama Veli abinin olgunlugunu asagılayacak sekılde bile bırak normal olarak sakın agzına alıyım deme..Neyse uzatamanın alemı yok özrünü duyduk gorduk sinirli davranışlardan dolayı bende loncamdakı herkez adına özür dilerim ama bu ozurleri yanlış anlayıp bi taraf haklı gostermeye çalışılmasın LÜTFEN!!!

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
Tamam buğram olayı buyutup kavgaya çekmenın bir alemı yok artık.Bize özür dilendi gerekenleri ben söyledim ama hezeyan bak kardeş şimdi bizim loncamızdan gerizekalı yada başka bir laf çıkmadıysa burda bize yaptıgın ayıp 2. olur ondan ziyade oyuna karşı ayıp edersin.Öyle bişey olduysa fotograf alsaydın bizde görseydik ama bak adamın loncamızdan olmayan tarafsız olan şahidi var artık umarım hatanı anlamıssındır ve bidaha olmaz.

ama dendiysede ben sinirli tavrımzdan dolayı ozur diledim zaten artık uzatmanın manası yok herkez kendi yolunda