Arz’ın Çocukları Klanı Askeri Birliği (A.K.A.B. Paktı)
A.K.A.B. Paktı Arz’ın çocukları klanına bağlı bazı loncaların askeri anlamda yaptıkları antlaşmadır. Pakt’ın çeşitli amaçları olucaktır ama A.K.A.B. Paktının en önemli misyonu Tılsım sunucusunu daha temiz bir ortam haline getirmektir. Hepimizin bildiği gibi oyunda en çok küfür klan savaşlarında kullanılmaktadır Pakt’ımız bu konuda otoritesini kullanarak ve çeşitli girişimlerde bulunarak bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Klasikleşen saldırı – savunma şeklinde geçen klan savaşlarını daha çok stratejik bir hale getirip daha şık savaşlar sergilenip savaşlar ne kadar şiddetli olursa olsun saygı çerçevesi içinde olmasını sağlamak için Pakt’ımız üstüne düşeni yapacaktır.
A.K.A.B. Paktı Yasaları
1. A.K.A.B. Paktına bağlı locanlar Arz Kale ye yapılan ciddi saldırılarda en kısa sürede kale müdafasına geçicekler ve mevcut loncalara bağlı personel kendi lonca başkanı yada lonca yönetim sorumlusu komutasında savaşa dahil olucaklar. Her Lonca başkanı ve Yönetici ekip sorumluluğunda bulunan personeli savaşta kordine edicek.
2. A.K.A.B. Paktı yönetim konseyi önceden planladığı saldırı, baskın yada faaliyetler için gerekli hazırlığı önceden yapacak personelinin hazırlıklarını yaptığından emin olup faaliyetin düzenleneceği zaman gerektiği kadar personelle belirlenen noktalarda toplacaklar.
3. Tüm yönetim konseyi mecburi durumlarda olmadığı taktirde yerine vekalet edicek 2. ve 3. görevlileri belirleyecek ve her halikarda Hiyerarşi nin bozulmaması sağlanacak
4. Yürütülen faaliyetlerde sadece A.K.A.B. Paktı yöneticileri kullanılan yazışma kanalından talimatlarını vericek mevcut personel verilen talimatları yerine getiricek sadece bunun dışında kullanılan yazışma kanalları gereksiz kullanıp iletişimi zor hale getirmiyecek .
5. A.K.A.B. Paktı Arz klanı içerisinde ki hırsızlık, Küfür, gibi rahatsız edici davranışta bulunan şahısları klan parası elde etmek için savaşta bulunmayan karşı klan (Lodos) mensubu arkadaşların görev, ticaret, kasma yada yaptıkları sıradan faaliyetlerine engel olan menfeat düşkünleri dışlanacak korunmayıp yaptığı yanlış davranışlardan vaz geçirilmeye çalışılıcak.
6. Karşı klan (lodos) mensubu hırsızlık, küfür, ve yine menfeat için klanımız mensuplarını rahatsız eden şahıslar belirlenip A.K.A.B. Paktı na bağlı tüm yönetici yada sıradan personel tarafından sürekli kesilerek yada oyun içerisinde ki hareketleri kısıtlanarak yaptıkları yanlış davranışlardan vaz geçirilicek bu tür davranışlarda bulunan şahıslar belirlenip “ Kara Liste” hazırlanıcak ve her ay bu liste güncellenip yanlış davranışlarından vaz geçen şahıslar listeden çıkartılıp yeni tesbit edilen şahıslar eklenecek.
7. Sunucumuzda ki emek hırsızları belirlenip hedefe alınacak hangi klan mensubu olursa olsun yada klansız olsun bu tür şahıslarla ticaret, yardımlaşma yada hiçbir dialoğa girilmeyip sürekli baskı altında tutulacak ve dışlanarak yaptığı emek hırsızlığından vaz geçirilecektir.
8. A.K.A.B. Paktı Yönetim Konseyi her ay’ın 1. günü arz kalede toplanarak toplantı yapacak mecburi durumlardan katılamayacak olan yönetim mensubu arkadaşımızın yerine belirlediği 2. oda yoksa 3. yetkili toplantıya katılıcak .
A.K.A.B. Paktı Loncaları
Kurt Loncaları ( Kurtlar, Börteçine, Türkiyem )
Kabus Loncası
Cesurlar Loncası
A.K.A.B. Yönetim Konseyi
Kurtlar Loncası = Kurtreiis – Evladıfatiha – Kurtlarxsuskun
Kabus Loncası = Kabusxasabidj – Kabusxmusti – …………
Cesurlar Loncası = Cesurzade – Cesurlarxbuğra - …………..
Börteçine Loncası = Börteçinexilteri – Börteçinexsnturk – Börteçinexxusta
Türkiyem Loncası = Türkiyemxbaşkan - ………….-……………
Yeni Yapılanmamız Tüm Sunucumuza Hayırlı Olsun …
Başımız Dik.
Alnımız Ak,
Kılıcımız keskin,
Dostluğumuz Daim Olsun…!
A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Re: A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
Yeni yapılanmanız ve düzenlenen kurallarınız hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı uğurlu olsun
Kurallar daha da bir güzel gibi geldi
Kurallar daha da bir güzel gibi geldi
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Sunucumuza hayır getirmesini umarak,yeni konunun temiz olmasını diliyorum.
- Kabusxmusti
- İskele Babası
Merhabalar
Reisim çok güzel bi şekilde ifade etmişsin
Umarım daha iyi yerleri gelir tekrardan yapılanma içerisine giren paktımız
Reisim çok güzel bi şekilde ifade etmişsin
Umarım daha iyi yerleri gelir tekrardan yapılanma içerisine giren paktımız
OYUNU BIRAKTI
SUNUCU : TILSIM
SUNUCU : TILSIM
AKAP diyorsun reis dün gece ki olayda 49 luk biri 42 lv senın lonca elemanların yanında dalıyor ve senın lonca üyelerin yerınden oynamıyor ilk başta AKAPamacını kendı lonca anlatırmısın .........
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
ayhilal yazdı:AKAP diyorsun reis dün gece ki olayda 49 luk biri 42 lv senın lonca elemanların yanında dalıyor ve senın lonca üyelerin yerınden oynamıyor ilk başta AKAPamacını kendı lonca anlatırmısın .........
Benim lonca üyelerim A.K.A.B. Paktının farkındalar dün akşam ki olay'ı biraz önce öğrendim Azizi kesen lodos benim eski bir arkadaşım durumu anlayamadıklarından durdurmamışlardır yada kesmemişlerdir bunun dışında Kurt loncasından Real loncasına karşı her hangi bir kötü düşünce bulunmamaktadır ve olamazda olay talihsiz bir olay biz kendi uyarılarımızı yaparız bi bu klandan kimseye karşı cepphe almayız hepiniz bilirsiniz ben birine karşı cephe almışsam bu gizli bir düşmanlık olmaz düşman olduğum kişiyi kendiside tüm sunucuda bilir çünkü saklamam Realx locansına karşı böyle bir durum söz konusu deildir
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
Tüm arz klanına ve tılsım sunucusuna hayırlı olmasını dilerim....
Cesurlarxfatih
Cesurlar Loncası Üye Alım Sorumlusu
Cesurlarxfatih
Cesurlar Loncası Üye Alım Sorumlusu
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.(Napolyon) Cesurlarxfatih...
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
SElam Yeni Yapılanma İnş Dahada İYi Olur .
Eski CArım Olan ARz Klanına MEnsup Sırrage İle DEvam Etmekdeyim VE Her Türlü Saldırıya ve Savunmaya Destekcinizimdir.
TEk başımada Olsam
Coguna yeterim 
Saygılar SEvgilier ....
Eski CArım Olan ARz Klanına MEnsup Sırrage İle DEvam Etmekdeyim VE Her Türlü Saldırıya ve Savunmaya Destekcinizimdir.
TEk başımada Olsam
Saygılar SEvgilier ....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
yeniceribaskan yazdı:SElam Yeni Yapılanma İnş Dahada İYi Olur .
TEk başımada OlsamCoguna yeterim
Saygılar SEvgilier ....
Heyt be kimlerde gelmiş Hele hoş gelmişsin gönül sayfamıza sevgili Durmuşum seninle her zaman her yere gelecegimi bilirsin malum işlerden dolayı haftada 2 kere girebiliyorum onda da gunduzleri oynayabiliyorum sen calısıyon ama bu kayseriden gitmeden muhakkak gelecem bir haftalık iznimde yanına tekrardan hosgeldin gorusmek uzere.....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU