Şans Artırıcı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem İ Cihan

Şans Artırıcı

Mesaj gönderen Cevikx »

Bazen kazıklandığımı düşünüyorum uykudan feragat edip 4 saat aynı madenleri çektim bir adet menekşe,akik,sibiryalı çıkmadı kripraz,yeşil elmasla kasa doldu bu nasıl bir şanssızlık ki plus bile olmayan adam menekşe satıyor. :evil:
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Alem İ Cihan

Re: Şans Artırıcı

Mesaj gönderen Cevikx »

arkadaşlar siz siz olun şans artırıcı almayın iki gündür kaç saat oyundayım bir akik bile çekemedim boşuna paranızı çöpe atmayın
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;

Şans Arttırıcı Sana Çift torba çıkma şansını arttırıyor , Torbaların içinden çıkacak olan materyal senin şansına bağlı .

Mesela Elmas madeninden 2 defa çekildiğinde Meneşke çıkacak Şans arttırıcı yokken çekiyorsun 1 Torba çıkıyor elmas alıyorsun, birde şans arttırcı varken çekiyorsun 1.Torba Elmas , 2.Torba Menekşe . Anlatmak istediğim Şans arttırıcı Senin Torba sayısının Şansını arttırıyor yine Çantadan çıkacak olan Materyal Senin kendi Şansın , karakter Şansına bağlı.

İyi Forumlar.
En son adresbu tarafından 27 Şub 2012 18:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bigstorm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen bigstorm »

sende harbiden şans yok ozaman ben artırıcı ile 1 haftada 7 menekşe 6 akik 27 mavi 3 sibiryalı çektim menekşelerin 2 side aynı madenden çıkan 2 torbadan çıktı 15 sn de 2 menekşe anlıycan :) aynı madenlerin peşinde koş elbet çıkıyo :idea:
bigstorm
Thexend
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

Bende bu oyunda maden konusunda en sanssız kendımı sanırdım şöyleki;

-1 Aylık Sarraf Cekılır.
-Saat 12,00 da baslayıp 04,00'a kadar emınonunde maden pesınde mılletle neredeyse kavga edilir.
-Gece gec yatıp(veya uyumayıp)maden basında pc koltugunda uyuya kalınır.
-Sonuc : 1354 Elmas,1236 Kalsedon,1546 Ametist (1,derece madenler)
24 Yesıl Elmas,65 Krıpraz 25 Apa(Acık Pembe Ametıst)(2,derecee madenler)
0 Menekse Elmas,0 Akık ,0 Sıbıryalı(3, derece madenler)

Sonuc su 1 ayda 0 3. Derece saf cekılmıstır . Arttırcım bıttıkden 2 gun sonra oyuna gırdım bır baktım elmas madenı cıkmıs bır cektım Menekse ama soyle bırsey var ne PLus var ne arttırıcı tamamen sans ısı kımı bır ayda 4 Ejder basar Kımı ben gıbı hep ezık kalır :)
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

Cevikx yazdı:Bazen kazıklandığımı düşünüyorum uykudan feragat edip 4 saat aynı madenleri çektim bir adet menekşe,akik,sibiryalı çıkmadı kripraz,yeşil elmasla kasa doldu bu nasıl bir şanssızlık ki plus bile olmayan adam menekşe satıyor. :evil:
plusla ne alaka kardeş plus alınca maden şansı artmıyorki hem arttırıcı işe yarıyor ben okulum varken arttırıcılı 2 gnde 3 menekşe çektim
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XrenkX »

adresbu yazdı:Merhabalar ;

Şans Arttırıcı Sana Çift torba çıkma şansını arttırıyor , Torbaların içinden çıkacak olan materyal senin şansına bağlı .

Mesela Elmas madeninden 2 defa çekildiğinde Meneşke çıkacak Şans arttırıcı yokken çekiyorsun 1 Torba çıkıyor elmas alıyorsun, birde şans arttırcı varken çekiyorsun 1.Torba Elmas , 2.Torba Menekşe . Anlatmak istediğim Şans arttırıcı Senin Torba sayısının Şansını arttırıyor yine Çantadan çıkacak olan Materyal Senin kendi Şansın , karakter Şansına bağlı.

İyi Forumlar.

Burda senin dediğin gibi yazmıyor ! Okumadan cevap vermeyin lütfen ya

Resim
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac

“Genel Etkileşim” sayfasına dön