Şans Artırıcı
- Cevikx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem İ Cihan
Şans Artırıcı
Bazen kazıklandığımı düşünüyorum uykudan feragat edip 4 saat aynı madenleri çektim bir adet menekşe,akik,sibiryalı çıkmadı kripraz,yeşil elmasla kasa doldu bu nasıl bir şanssızlık ki plus bile olmayan adam menekşe satıyor. :evil:
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
- Cevikx
- İskele Babası
- Lonca: Alem İ Cihan
Re: Şans Artırıcı
arkadaşlar siz siz olun şans artırıcı almayın iki gündür kaç saat oyundayım bir akik bile çekemedim boşuna paranızı çöpe atmayın
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;
Şans Arttırıcı Sana Çift torba çıkma şansını arttırıyor , Torbaların içinden çıkacak olan materyal senin şansına bağlı .
Mesela Elmas madeninden 2 defa çekildiğinde Meneşke çıkacak Şans arttırıcı yokken çekiyorsun 1 Torba çıkıyor elmas alıyorsun, birde şans arttırcı varken çekiyorsun 1.Torba Elmas , 2.Torba Menekşe . Anlatmak istediğim Şans arttırıcı Senin Torba sayısının Şansını arttırıyor yine Çantadan çıkacak olan Materyal Senin kendi Şansın , karakter Şansına bağlı.
İyi Forumlar.
Şans Arttırıcı Sana Çift torba çıkma şansını arttırıyor , Torbaların içinden çıkacak olan materyal senin şansına bağlı .
Mesela Elmas madeninden 2 defa çekildiğinde Meneşke çıkacak Şans arttırıcı yokken çekiyorsun 1 Torba çıkıyor elmas alıyorsun, birde şans arttırcı varken çekiyorsun 1.Torba Elmas , 2.Torba Menekşe . Anlatmak istediğim Şans arttırıcı Senin Torba sayısının Şansını arttırıyor yine Çantadan çıkacak olan Materyal Senin kendi Şansın , karakter Şansına bağlı.
İyi Forumlar.
En son adresbu tarafından 27 Şub 2012 18:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- bigstorm
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
sende harbiden şans yok ozaman ben artırıcı ile 1 haftada 7 menekşe 6 akik 27 mavi 3 sibiryalı çektim menekşelerin 2 side aynı madenden çıkan 2 torbadan çıktı 15 sn de 2 menekşe anlıycan
aynı madenlerin peşinde koş elbet çıkıyo :idea:
bigstorm
Thexend
Thexend
Bende bu oyunda maden konusunda en sanssız kendımı sanırdım şöyleki;
-1 Aylık Sarraf Cekılır.
-Saat 12,00 da baslayıp 04,00'a kadar emınonunde maden pesınde mılletle neredeyse kavga edilir.
-Gece gec yatıp(veya uyumayıp)maden basında pc koltugunda uyuya kalınır.
-Sonuc : 1354 Elmas,1236 Kalsedon,1546 Ametist (1,derece madenler)
24 Yesıl Elmas,65 Krıpraz 25 Apa(Acık Pembe Ametıst)(2,derecee madenler)
0 Menekse Elmas,0 Akık ,0 Sıbıryalı(3, derece madenler)
Sonuc su 1 ayda 0 3. Derece saf cekılmıstır . Arttırcım bıttıkden 2 gun sonra oyuna gırdım bır baktım elmas madenı cıkmıs bır cektım Menekse ama soyle bırsey var ne PLus var ne arttırıcı tamamen sans ısı kımı bır ayda 4 Ejder basar Kımı ben gıbı hep ezık kalır
-1 Aylık Sarraf Cekılır.
-Saat 12,00 da baslayıp 04,00'a kadar emınonunde maden pesınde mılletle neredeyse kavga edilir.
-Gece gec yatıp(veya uyumayıp)maden basında pc koltugunda uyuya kalınır.
-Sonuc : 1354 Elmas,1236 Kalsedon,1546 Ametist (1,derece madenler)
24 Yesıl Elmas,65 Krıpraz 25 Apa(Acık Pembe Ametıst)(2,derecee madenler)
0 Menekse Elmas,0 Akık ,0 Sıbıryalı(3, derece madenler)
Sonuc su 1 ayda 0 3. Derece saf cekılmıstır . Arttırcım bıttıkden 2 gun sonra oyuna gırdım bır baktım elmas madenı cıkmıs bır cektım Menekse ama soyle bırsey var ne PLus var ne arttırıcı tamamen sans ısı kımı bır ayda 4 Ejder basar Kımı ben gıbı hep ezık kalır
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
plusla ne alaka kardeş plus alınca maden şansı artmıyorki hem arttırıcı işe yarıyor ben okulum varken arttırıcılı 2 gnde 3 menekşe çektimCevikx yazdı:Bazen kazıklandığımı düşünüyorum uykudan feragat edip 4 saat aynı madenleri çektim bir adet menekşe,akik,sibiryalı çıkmadı kripraz,yeşil elmasla kasa doldu bu nasıl bir şanssızlık ki plus bile olmayan adam menekşe satıyor. :evil:
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
adresbu yazdı:Merhabalar ;
İyi Forumlar.
Burda senin dediğin gibi yazmıyor ! Okumadan cevap vermeyin lütfen ya

Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac