Çember tanklara 1 sorum var
- Burgazxfurkan
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çember tanklara 1 sorum var
Evocati kolyem ve zırhım yok sadece yüzüğüm var
Çarım ofans 4237 max var fakat piyasa ofans dolu bende çarı tanka çevirdim ve 200m civarı para gitti :lol: Farabi Shen pant ayakkabı ve ceketim var farabi plevne farabisi yanan silahım var farabi aramit pant var m2 element mor gözlük taşkanat eld var adamlr zırhın yoksa giremezsn adamlar 29 660 canı olan tankla gaffar kesiyorlar zırhı 69.6 adamın 240 m parası var kıyamıyor videosunu yüklemiş ya benm kaç ? Zırhım ve evo kolyem yok
X te dirençler 1000 zırh 75 can 32k oluyor gaffar ve stuartta ise 35k ve 75 zırh oluyor :mrgreen: Bundan iyisi can sağlığı bilader ama şuara ikv ye çok girmiyorum Çember tanklığınındada eteneğim var ama tahminim şöle olucak, sırf zırhım olmadığı için çembere almıcaklar lakn ounda benm kadar zırhsız ve kolyesiz tank tnımıyorum varsa bile 1 , 2 tane anca var Allahtan çevrem çok ve sağlam bir loncadayım. Sizce sağlam tanklar gaffar kesmiş tanklar ben böle girebilirmym ??daha ne olsn :lol: tavsiyem çarınız ofanssa tanka çevirmeyin bıçak pantım dahi var ama grup yok artk ofansa 
Re: Çember tanklara 1 sorum var
Burgazxfurkan yazdı:Evocati kolyem ve zırhım yok sadece yüzüğüm varÇarım ofans 4237 max var fakat piyasa ofans dolu bende çarı tanka çevirdim ve 200m civarı para gitti :lol: Farabi Shen pant ayakkabı ve ceketim var farabi plevne farabisi yanan silahım var farabi aramit pant var m2 element mor gözlük taşkanat eld var adamlr zırhın yoksa giremezsn adamlar 29 660 canı olan tankla gaffar kesiyorlar zırhı 69.6 adamın 240 m parası var kıyamıyor videosunu yüklemiş ya benm kaç ? Zırhım ve evo kolyem yok
X te dirençler 1000 zırh 75 can 32k oluyor gaffar ve stuartta ise 35k ve 75 zırh oluyor :mrgreen: Bundan iyisi can sağlığı bilader ama şuara ikv ye çok girmiyorum Çember tanklığınındada eteneğim var ama tahminim şöle olucak, sırf zırhım olmadığı için çembere almıcaklar lakn ounda benm kadar zırhsız ve kolyesiz tank tnımıyorum varsa bile 1 , 2 tane anca var Allahtan çevrem çok ve sağlam bir loncadayım. Sizce sağlam tanklar gaffar kesmiş tanklar ben böle girebilirmym ??daha ne olsn :lol: tavsiyem çarınız ofanssa tanka çevirmeyin bıçak pantım dahi var ama grup yok artk ofansa
Altyazı geçebilecek birisi var mı ?
- Zakkas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kızıl Elma
Arkadaşın konu başlığı ile içerik çelişiyor. Soru soracak sandım ama bilgilendirme şeklinde bir metin yazmış
Öneri için teşekkürler...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tank olmakla hayatının en büyük hatasını yapmışsın bunu bil :|
- Burgazxfurkan
- İskele Babası
en sondaki yazılarda bir yerde olucak sizce ben çembere böyle girebilirmiyim diyorum farkındaysan ayretten tank olmakla çok iyi yaptım her gün gaffar kesiyorum 
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Army Of Heavens
Burgazxfurkan yazdı:en sondaki yazılarda bir yerde olucak sizce ben çembere böyle girebilirmiyim diyorum farkındaysan ayretten tank olmakla çok iyi yaptım her gün gaffar kesiyorum
"Sorunlumusun ?"
Cembere girebilirmiyim diyosun tam anladik derken;
Her gün gaffar kesiyorum diyorsun.
Gaffar'ın nerde oldugunu bildigine eminmisin ?
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Açılış 2008 Şubat
- Burgazxfurkan
- İskele Babası
Bilader yazisimdan kac gn sonra cevap yazdigimi gorebilcek kadar akilli olsaydin artik her yere girebildigimi anlayablirdin 
Kendi haline bırakın bence...
Merhaba,
Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Army Of Heavens
Allah bu çocuğun yardımcısı olsun.Burgazxfurkan yazdı:Bilader yazisimdan kac gn sonra cevap yazdigimi gorebilcek kadar akilli olsaydin artik her yere girebildigimi anlayablirdin
Anladığım kadarıyla önce kesmek için soru sormuş.Sonra "düzenle" ye basarak kesimle ilgili birşeyler anlatmış.
Konu kilitlenmeli.
İkv Kan Kaybediyor...
Açılış 2008 Şubat
Açılış 2008 Şubat