Çember tanklara 1 sorum var

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Burgazxfurkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Çember tanklara 1 sorum var

Mesaj gönderen Burgazxfurkan »

Evocati kolyem ve zırhım yok sadece yüzüğüm var :D Çarım ofans 4237 max var fakat piyasa ofans dolu bende çarı tanka çevirdim ve 200m civarı para gitti :lol: Farabi Shen pant ayakkabı ve ceketim var farabi plevne farabisi yanan silahım var farabi aramit pant var m2 element mor gözlük taşkanat eld var adamlr zırhın yoksa giremezsn adamlar 29 660 canı olan tankla gaffar kesiyorlar zırhı 69.6 adamın 240 m parası var kıyamıyor videosunu yüklemiş ya benm kaç ? Zırhım ve evo kolyem yok :( X te dirençler 1000 zırh 75 can 32k oluyor gaffar ve stuartta ise 35k ve 75 zırh oluyor :mrgreen: Bundan iyisi can sağlığı bilader ama şuara ikv ye çok girmiyorum Çember tanklığınındada eteneğim var ama tahminim şöle olucak, sırf zırhım olmadığı için çembere almıcaklar lakn ounda benm kadar zırhsız ve kolyesiz tank tnımıyorum varsa bile 1 , 2 tane anca var Allahtan çevrem çok ve sağlam bir loncadayım. Sizce sağlam tanklar gaffar kesmiş tanklar ben böle girebilirmym ??daha ne olsn :lol: tavsiyem çarınız ofanssa tanka çevirmeyin bıçak pantım dahi var ama grup yok artk ofansa :cry:
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Çember tanklara 1 sorum var

Mesaj gönderen PENTRAGON »

Burgazxfurkan yazdı:Evocati kolyem ve zırhım yok sadece yüzüğüm var :D Çarım ofans 4237 max var fakat piyasa ofans dolu bende çarı tanka çevirdim ve 200m civarı para gitti :lol: Farabi Shen pant ayakkabı ve ceketim var farabi plevne farabisi yanan silahım var farabi aramit pant var m2 element mor gözlük taşkanat eld var adamlr zırhın yoksa giremezsn adamlar 29 660 canı olan tankla gaffar kesiyorlar zırhı 69.6 adamın 240 m parası var kıyamıyor videosunu yüklemiş ya benm kaç ? Zırhım ve evo kolyem yok :( X te dirençler 1000 zırh 75 can 32k oluyor gaffar ve stuartta ise 35k ve 75 zırh oluyor :mrgreen: Bundan iyisi can sağlığı bilader ama şuara ikv ye çok girmiyorum Çember tanklığınındada eteneğim var ama tahminim şöle olucak, sırf zırhım olmadığı için çembere almıcaklar lakn ounda benm kadar zırhsız ve kolyesiz tank tnımıyorum varsa bile 1 , 2 tane anca var Allahtan çevrem çok ve sağlam bir loncadayım. Sizce sağlam tanklar gaffar kesmiş tanklar ben böle girebilirmym ??daha ne olsn :lol: tavsiyem çarınız ofanssa tanka çevirmeyin bıçak pantım dahi var ama grup yok artk ofansa :cry:

Altyazı geçebilecek birisi var mı ?
Kullanıcı avatarı
Zakkas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kızıl Elma

Mesaj gönderen Zakkas »

Arkadaşın konu başlığı ile içerik çelişiyor. Soru soracak sandım ama bilgilendirme şeklinde bir metin yazmış :) Öneri için teşekkürler...
Zakkas Dangerous
TEŞKİLAT
<Kızıl Elma >

Resim Resim
GoldenJussive
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GoldenJussive »

Tank olmakla hayatının en büyük hatasını yapmışsın bunu bil :|
Kullanıcı avatarı
Burgazxfurkan
İskele Babası
İskele Babası

en sondaki yazılarda bir yerde olucak sizce ben çembere böyle girebilirmiyim diyorum farkındaysan ayretten tank olmakla çok iyi yaptım her gün gaffar kesiyorum :)
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Burgazxfurkan yazdı:en sondaki yazılarda bir yerde olucak sizce ben çembere böyle girebilirmiyim diyorum farkındaysan ayretten tank olmakla çok iyi yaptım her gün gaffar kesiyorum :)

"Sorunlumusun ?"
Cembere girebilirmiyim diyosun tam anladik derken;
Her gün gaffar kesiyorum diyorsun.
Gaffar'ın nerde oldugunu bildigine eminmisin ?
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Burgazxfurkan
İskele Babası
İskele Babası

Bilader yazisimdan kac gn sonra cevap yazdigimi gorebilcek kadar akilli olsaydin artik her yere girebildigimi anlayablirdin :)
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ahiret »

Kendi haline bırakın bence...
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Burgazxfurkan yazdı:Bilader yazisimdan kac gn sonra cevap yazdigimi gorebilcek kadar akilli olsaydin artik her yere girebildigimi anlayablirdin :)
Allah bu çocuğun yardımcısı olsun.
Anladığım kadarıyla önce kesmek için soru sormuş.Sonra "düzenle" ye basarak kesimle ilgili birşeyler anlatmış.
Konu kilitlenmeli.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614

“Savaşçı” sayfasına dön