Çemberlitaş Kutu ..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Untouchable
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Milat

Çemberlitaş Kutu ..!

Mesaj gönderen Untouchable »

Öncelikle en içten dileklerimle saygılarımı sunarım (anladınız siz ..) Sabahtan akşama kadar izmirde adım atmadığımız ttnet bayisi avea bayisi ve üyelikal noktası kalmadı .Ancak hiç birinde kutu kalmamış yada hiç gelmemiş.Üyelikal noktaları hafta sonları kutu satamıyormuş bu nasıl bi saçmalık .. İzmir de kutu bulamıyorsak diğer illeri düşünemiyorum.Kazandığınız para yetiyor artıyor sanırım ne lag problemine çözüm buluyosunuz nede adam aklıllı sorunlarımıza cevap veriyosunuz .Abartısız 10 tane bayiye gittim 1 tanesinde bile olmazmı arkadaş.Yazık çok yazık .Biraz emek verin sadece emek ...
Resim
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş Kutu ..!

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durum :) eğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

53EkSeLanS53 yazdı:İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durum :) eğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
gerçekten böyle mi oluyor.ben kutuyu kargoyla gönderdiklerini sanıyordum.bilen biri daha onaylasa da bende bursa da dolaşmasam artık 2 ay önce kutu aramayı bıraktım çünkü :)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

kargasa yazdı:
53EkSeLanS53 yazdı:İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durum :) eğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
gerçekten böyle mi oluyor.ben kutuyu kargoyla gönderdiklerini sanıyordum.bilen biri daha onaylasa da bende bursa da dolaşmasam artık 2 ay önce kutu aramayı bıraktım çünkü :)

ekselansın dediği tamamen doğru tabi kredi kartın varsa güzel yöntem olmayanlar için sorun :)
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

kargasa yazdı:

Evet anlatılan bilgiler doğru kargoyla gönderilmiyor sadece kutu içerisinde olan E-pin'leri internet üzerinden alıyorsunuz.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

kargasa yazdı:arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.
Aşağıdaki sayfada resimli olarak anlattım

viewtopic.php?f=46&t=88551&p=789336#p789336
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

kargasa yazdı:arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.

Komsunun adresini yada karşı sokakdaki bri evi yazmak zormu oluyor sanki görende altına bu formu dolduranlar yanlış beyanda bulukduklarından sorumludur diyor tobe tobe...

Kaptırıver bir adresss
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

ARZLODOS yazdı:

Komsunun adresini yada karşı sokakdaki bri evi yazmak zormu oluyor sanki görende altına bu formu dolduranlar yanlış beyanda bulukduklarından sorumludur diyor tobe tobe...

Kaptırıver bir adresss
kardeşim yardımcı olmaya mı çalışıyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun.onca konuda yazdığın bir sürü saçma mesajdan dolayı anlam veremedim.orada benden adres istiyor diyorum.ben kargo ile almak istemiyorum benden ne diye adres istiyor.desen ki ''kardeşim orası sadece formalite'' ne benim asabımı bozarsın nede bana fazladan yazı yazdırırsın.sen sağ ben selamet.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön