Çemberlitaş Kutu ..!
- Untouchable
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Milat
Çemberlitaş Kutu ..!
Öncelikle en içten dileklerimle saygılarımı sunarım (anladınız siz ..) Sabahtan akşama kadar izmirde adım atmadığımız ttnet bayisi avea bayisi ve üyelikal noktası kalmadı .Ancak hiç birinde kutu kalmamış yada hiç gelmemiş.Üyelikal noktaları hafta sonları kutu satamıyormuş bu nasıl bi saçmalık .. İzmir de kutu bulamıyorsak diğer illeri düşünemiyorum.Kazandığınız para yetiyor artıyor sanırım ne lag problemine çözüm buluyosunuz nede adam aklıllı sorunlarımıza cevap veriyosunuz .Abartısız 10 tane bayiye gittim 1 tanesinde bile olmazmı arkadaş.Yazık çok yazık .Biraz emek verin sadece emek ...

- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş Kutu ..!
İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durum
eğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
gerçekten böyle mi oluyor.ben kutuyu kargoyla gönderdiklerini sanıyordum.bilen biri daha onaylasa da bende bursa da dolaşmasam artık 2 ay önce kutu aramayı bıraktım çünkü53EkSeLanS53 yazdı:İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durumeğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
kargasa yazdı:gerçekten böyle mi oluyor.ben kutuyu kargoyla gönderdiklerini sanıyordum.bilen biri daha onaylasa da bende bursa da dolaşmasam artık 2 ay önce kutu aramayı bıraktım çünkü53EkSeLanS53 yazdı:İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durumeğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
ekselansın dediği tamamen doğru tabi kredi kartın varsa güzel yöntem olmayanlar için sorun
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
kargasa yazdı:gerçekten böyle mi oluyor.ben kutuyu kargoyla gönderdiklerini sanıyordum.bilen biri daha onaylasa da bende bursa da dolaşmasam artık 2 ay önce kutu aramayı bıraktım çünkü53EkSeLanS53 yazdı:İzmir gibi yerde bulunmuyorsa gerçekten vahim bir durumeğer kredi kartınız varsa , yada bir yakınınızdan temin edebilirseniz , http://www.uyelikal.com/ sitesinden kredi kartı ile çemberlitaş kutu alabilirsiniz , hemde kargosuz şekilde alırsanız , 29 TL karşılığında ödeme yapılır yapılmaz ekranda 3 ay plus ve pasaport epin şifresini , kasa erişimi epin şifresini , +5 puan epin şifresini görebilirsiniz , hiç beklemeden epin şifrelerinizi kullanırsınız.
Evet anlatılan bilgiler doğru kargoyla gönderilmiyor sadece kutu içerisinde olan E-pin'leri internet üzerinden alıyorsunuz.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
Aşağıdaki sayfada resimli olarak anlattımkargasa yazdı:arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.
viewtopic.php?f=46&t=88551&p=789336#p789336
kargasa yazdı:arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.
Komsunun adresini yada karşı sokakdaki bri evi yazmak zormu oluyor sanki görende altına bu formu dolduranlar yanlış beyanda bulukduklarından sorumludur diyor tobe tobe...
Kaptırıver bir adresss
A R Z L O D O S
kardeşim yardımcı olmaya mı çalışıyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun.onca konuda yazdığın bir sürü saçma mesajdan dolayı anlam veremedim.orada benden adres istiyor diyorum.ben kargo ile almak istemiyorum benden ne diye adres istiyor.desen ki ''kardeşim orası sadece formalite'' ne benim asabımı bozarsın nede bana fazladan yazı yazdırırsın.sen sağ ben selamet.ARZLODOS yazdı:kargasa yazdı:arkadaşlar ben üyelikaldan sipariş verdiğimde benden adres istiyor.yani sizin dediğiniz gibi bir yol bulamadım.
Komsunun adresini yada karşı sokakdaki bri evi yazmak zormu oluyor sanki görende altına bu formu dolduranlar yanlış beyanda bulukduklarından sorumludur diyor tobe tobe...
Kaptırıver bir adresss