7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Boşu boşuna milletin parasını alıyosunuz.Hiçbir faydasıda görülmüyo.Bir ton kişiden elmas çekemiyoruz.Bir elmasın başında 10 kişi bekliyor.Arttırıcı alalım dedik nafile.Şimdi paramı geri istiyorum ben.Bu kadarda sahtekarlık olmaz.
Sahtekarlık Bu
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Re: Sahtekarlık Bu
Merhaba;
Şahsen Şans Artırıcı Maden için Kullanmadım fakat
Yöneticilerinde Dediği gibi bu bir "Şans" artırıcı..
Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, değerli maden çekme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz.
Bunu bir örnekle açıklayalım;
Bir oyuncunun değerli maden çekme şansının %5 olduğunu kabul edelim ve aldığınız %60'lık maden şans arttırıcınızı buna eklemek suretiyle ortaya çıkan tabloya göz atalım.
Mevcut şans %5+ %5x[60/100]
%3 lük artış) %8.
Bu oran sizin sunucudaki yeni şansınızı gösterir
Şahsen Şans Artırıcı Maden için Kullanmadım fakat
Yöneticilerinde Dediği gibi bu bir "Şans" artırıcı..
Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, değerli maden çekme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz.
Bunu bir örnekle açıklayalım;
Bir oyuncunun değerli maden çekme şansının %5 olduğunu kabul edelim ve aldığınız %60'lık maden şans arttırıcınızı buna eklemek suretiyle ortaya çıkan tabloya göz atalım.
Mevcut şans %5+ %5x[60/100]
Bu oran sizin sunucudaki yeni şansınızı gösterir
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Arkadaşlar sanıyorlar ki maden arttırıcı alınca %100 şansları artıyor. Fakat herşeyin hesabı var.
SenseR yazdı:7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Boşu boşuna milletin parasını alıyosunuz.Hiçbir faydasıda görülmüyo.Bir ton kişiden elmas çekemiyoruz.Bir elmasın başında 10 kişi bekliyor.Arttırıcı alalım dedik nafile.Şimdi paramı geri istiyorum ben.Bu kadarda sahtekarlık olmaz.
Valla bu konularda bende çok soru sordum yazdım hesap kitep ettik.
Dedim %110 felan ediyor her 10 amdende cıkar felan hesabı yaptık.
Kafadan ettik.
Ve deneme yapmaya karar verdim haksızsınız diyede bu işte bir yanlışlık olur diye ama çalışmalar neticesinde yazamıyorum.
Normel plsu olarak sans artırcı aldım 7 günlük sonuç 2 menkse 17 yesil
Lonca artırıcı plus normal artırıcı olarak aldım 7 günlük 9 menekse 57 yesil (Not 15 yarı tatil etkisi olan bir dönemdedin %10 ilavesi vardın)
Sadece plus oalrak 7 günlük sonucunda sıfır menekse 3 yesil 1 haftalık.
Frk bu cıktı ne diyem simdi buna göre olumlu simdlikkkkkkkkkk.
Amaaaaa bu maden oranları ile oynanıyorrrrrrr.
Zamanında yesil cıksın diye oturduğum madende yinemi menekse cıktı kahretsin dediğim günleri unutmuyorummm.
Bedava gitti ona ayanrım.
24 saat üzerine olan hesap degil 8 saat maden başı oalrak hesaplarsan normal oranlar bana göre.
Yani burda sanş artırıcların etkisi varmı yokmudun idin
Pluslu
Normal
Normal ve Lonca olarak.
Hesaplanınca var olduğu gözüktü.
Bişi diyemiyom hiç çıkmasadın ben buraya 571 tane maden fotosunu koyardımda neyse.
A R Z L O D O S
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Kardeşim bi konuda çok kötü yanılıyosun o senin %60 Şans arttırıcı senin 2.ve3.dereceden maden çekme şansını deil %60 oranında madenden çift paket alma şansını arttırıyor.SenseR yazdı:7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.Bak ne yazıyor ürünün açıklamasında.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
budamı rehber oldu.helal olsunBeSGiDeRiM yazdı:Arkadaşlar sanıyorlar ki maden arttırıcı alınca %100 şansları artıyor. Fakat herşeyin hesabı var.
LAstRoManC3 yazdı:Kardeşim bi konuda çok kötü yanılıyosun o senin %60 Şans arttırıcı senin 2.ve3.dereceden maden çekme şansını deil %60 oranında madenden çift paket alma şansını arttırıyor.SenseR yazdı:7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.Bak ne yazıyor ürünün açıklamasında.
Hayır arkadaşım çift torba şansı arttığı gibi şansda %60 artıyor dikkatli oku bide artistlik taslıyorsun kardeşim.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac