Sahtekarlık Bu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SenseR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The One Mafia

Sahtekarlık Bu

Mesaj gönderen SenseR »

7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Boşu boşuna milletin parasını alıyosunuz.Hiçbir faydasıda görülmüyo.Bir ton kişiden elmas çekemiyoruz.Bir elmasın başında 10 kişi bekliyor.Arttırıcı alalım dedik nafile.Şimdi paramı geri istiyorum ben.Bu kadarda sahtekarlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Arethe Best

Re: Sahtekarlık Bu

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;

Şahsen Şans Artırıcı Maden için Kullanmadım fakat
Yöneticilerinde Dediği gibi bu bir "Şans" artırıcı..

Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, değerli maden çekme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz.

Bunu bir örnekle açıklayalım;

Bir oyuncunun değerli maden çekme şansının %5 olduğunu kabul edelim ve aldığınız %60'lık maden şans arttırıcınızı buna eklemek suretiyle ortaya çıkan tabloya göz atalım.

Mevcut şans %5+ %5x[60/100]=(%3 lük artış) %8.
Bu oran sizin sunucudaki yeni şansınızı gösterir

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Arkadaşlar sanıyorlar ki maden arttırıcı alınca %100 şansları artıyor. Fakat herşeyin hesabı var.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

SenseR yazdı:7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Boşu boşuna milletin parasını alıyosunuz.Hiçbir faydasıda görülmüyo.Bir ton kişiden elmas çekemiyoruz.Bir elmasın başında 10 kişi bekliyor.Arttırıcı alalım dedik nafile.Şimdi paramı geri istiyorum ben.Bu kadarda sahtekarlık olmaz.

Valla bu konularda bende çok soru sordum yazdım hesap kitep ettik.
Dedim %110 felan ediyor her 10 amdende cıkar felan hesabı yaptık.

Kafadan ettik.
Ve deneme yapmaya karar verdim haksızsınız diyede bu işte bir yanlışlık olur diye ama çalışmalar neticesinde yazamıyorum.

Normel plsu olarak sans artırcı aldım 7 günlük sonuç 2 menkse 17 yesil

Lonca artırıcı plus normal artırıcı olarak aldım 7 günlük 9 menekse 57 yesil (Not 15 yarı tatil etkisi olan bir dönemdedin %10 ilavesi vardın)

Sadece plus oalrak 7 günlük sonucunda sıfır menekse 3 yesil 1 haftalık.

Frk bu cıktı ne diyem simdi buna göre olumlu simdlikkkkkkkkkk.

Amaaaaa bu maden oranları ile oynanıyorrrrrrr.

Zamanında yesil cıksın diye oturduğum madende yinemi menekse cıktı kahretsin dediğim günleri unutmuyorummm.
Bedava gitti ona ayanrım.

24 saat üzerine olan hesap degil 8 saat maden başı oalrak hesaplarsan normal oranlar bana göre.

Yani burda sanş artırıcların etkisi varmı yokmudun idin
Pluslu
Normal
Normal ve Lonca olarak.
Hesaplanınca var olduğu gözüktü.
Bişi diyemiyom hiç çıkmasadın ben buraya 571 tane maden fotosunu koyardımda neyse.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Adından da Anlaşılacağı üzere "ŞANS" Arttırıcı ;)
İyi Forumlar.. .
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

SenseR yazdı:7 günlük %60 oranında Maden ve Sarraf şans arttırıcı aldım.7 gün boyunca ne madende nadir maden çıktı nede sarrafta.7 gün boyunca ne menekşe elmas ne akik nede şelit düşmedi.Bumu oluyo %60 şans arttırıcı?
Kardeşim bi konuda çok kötü yanılıyosun o senin %60 Şans arttırıcı senin 2.ve3.dereceden maden çekme şansını deil %60 oranında madenden çift paket alma şansını arttırıyor.

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.Bak ne yazıyor ürünün açıklamasında.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

BeSGiDeRiM yazdı:Arkadaşlar sanıyorlar ki maden arttırıcı alınca %100 şansları artıyor. Fakat herşeyin hesabı var.
budamı rehber oldu.helal olsun
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XrenkX »

LAstRoManC3 yazdı:
Kardeşim bi konuda çok kötü yanılıyosun o senin %60 Şans arttırıcı senin 2.ve3.dereceden maden çekme şansını deil %60 oranında madenden çift paket alma şansını arttırıyor.

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.Bak ne yazıyor ürünün açıklamasında.

Hayır arkadaşım çift torba şansı arttığı gibi şansda %60 artıyor dikkatli oku bide artistlik taslıyorsun kardeşim.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac

“Genel Etkileşim” sayfasına dön