Selamünaleyküm Arkadaşlar
Bugün Zar zor zaman ayırıp şifacımla migrata girmeye karar verdim. Grup toplandı ve tam girerken çıkan çıksın sonra içerde çıkmasın denildi kimse çıkmadı tamam güzel devam ettik centi kestikten sonra İsimin tam hatırlayamadığım "DeNiZ...." isimli Çembertitaş Amfibikatörlü adam sordu şifalar sizde kudret iksiri varmı diye. biz hayır dedik. adam diretti İksirsiz kesilmez diye Ben bile ashapsız şifamla içiyorum olmaz böyle dedi. Bunun üzerine "Budünyayaşanakalmaz" isimli büyücü de bize tane 400 binden iksir satmaya kalkıştı (oda ayrı bi İnsafsız ,dolandırıcı çıkarcı adamın teki) Sonra Deniz çıktı gitti belliki sadece centi kesmeye gelmişti
Uzun sözün kısası İsimin tam hatırlayamadığım "DeNiZ...." isimli adam ve Budünyayaşanakalmaz isimli adamla hiçbir grub bölgesine girmeyin. Madur olursunuz çıkarlar yolun yarısında.
Nedir bu çektiğimiz yeter be ...
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Nedir bu çektiğimiz yeter be ...
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Re: Nedir bu çektiğimiz yeter be ...
Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Zaten o çıkmıyor ama çıkar yapmaya çalıştı baktı kaç para olursa alacak durumdayız tane 400 den satıyo 400 den iksirmi satırlırmış yaXxxChesTeRxxX yazdı:Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Saf demir x1 =50 bnArizonaa yazdı:Zaten o çıkmıyor ama çıkar yapmaya çalıştı baktı kaç para olursa alacak durumdayız tane 400 den satıyo 400 den iksirmi satırlırmış yaXxxChesTeRxxX yazdı:Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Ökse otu x10 = 300 bn
Topaz x10 = 100 bn
300+100+50 =450 bn Hala neyin dolandırıcılıgından bahsediyorsunuz anlamıyorum ..
Başka bir iksir çekme yontemi 300 akçe = 3 Türk Lirası = Bimden 6 tane odun ekmeği
400 bn Ne ? 6 tane odun ekmeği ne ?
Boş boş konuşmayın iksirin nasıl çekildiğini uretılmedıgını bılmeden kimseyi yargılamayın

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
aaasd yazdı:Saf demir x1 =50 bnArizonaa yazdı:Zaten o çıkmıyor ama çıkar yapmaya çalıştı baktı kaç para olursa alacak durumdayız tane 400 den satıyo 400 den iksirmi satırlırmış yaXxxChesTeRxxX yazdı:Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Ökse otu x10 = 300 bn
Topaz x10 = 100 bn
300+100+50 =450 bn Hala neyin dolandırıcılıgından bahsediyorsunuz anlamıyorum ..
Başka bir iksir çekme yontemi 300 akçe = 3 Türk Lirası = Bimden 6 tane odun ekmeği
Boş boş konuşmayın iksirin nasıl çekildiğini uretılmedıgını bılmeden kimseyi yargılamayın
sen ne anlarsın ki oyun piyasasından ...
saf demir 50 binmiş
öKse 30 binmiş... taş çatlasa 15 bin...
5+150+100=255 bin...400-225=175 bin kazık
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
saf demir 5 binde ökse otu 15 binden getir ne kadar varsa alayım
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
5 Binden, elinde ne kadar varsa alıyorum. Kesin 10-15 tane vardır. Bi' şey bilmeden konuşuyorsunuz ya böyle..Prinssof yazdı:aaasd yazdı:Saf demir x1 =50 bnArizonaa yazdı:Zaten o çıkmıyor ama çıkar yapmaya çalıştı baktı kaç para olursa alacak durumdayız tane 400 den satıyo 400 den iksirmi satırlırmış yaXxxChesTeRxxX yazdı:Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Ökse otu x10 = 300 bn
Topaz x10 = 100 bn
sen ne anlarsın ki oyun piyasasından ...
saf demir 50 binmişgel 5 binden satayım istediğin kadar..
öKse 30 binmiş... taş çatlasa 15 bin...
5+150+100=255 bin...400-225=175 bin kazık
Arizonaa; sana tavsiyem Migrat atma. Git X kes. Veya zırhı eksik kalmış birilerini bul, sadece (zor ama) yol kes. İksir içmezsin zaten. Çemberli kolay. Sığınak ve Migrat'ta öldüklerinden daha az ölüyorlar.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
450 binmi bizim sunucuya gel sana sınırsız satacam sınırsız
piyasayı bilmeden konuşma 300 gidiyor
ayrıca 150 binin hesabını yapacak değilim ama arkadaşın sıkıntıdan çıkar sağlamaya çalışması .... işte sorun orada Kasap et derdinde koyun can derdinde misali
ayrıca 150 binin hesabını yapacak değilim ama arkadaşın sıkıntıdan çıkar sağlamaya çalışması .... işte sorun orada Kasap et derdinde koyun can derdinde misali
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- WelcomeDeath
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sanırım 'DeNiZ' diye Adlandırdıgın adamın adı DeNiZGeZMiŞ Olabilir _?
Welcomedeath
Meditasyon

Meditasyon

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Galiba olabilir çemberli zırhı vardı bu aradaWelcomeDeath yazdı:sanırım 'DeNiZ' diye Adlandırdıgın adamın adı DeNiZGeZMiŞ Olabilir _?
bu arada aşkayüreklazım, Ardabeybüyü de vardı onlarada sorabilirsiniz
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013