Nedir bu çektiğimiz yeter be ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Nedir bu çektiğimiz yeter be ...

Mesaj gönderen Arizonaa »

Selamünaleyküm Arkadaşlar

Bugün Zar zor zaman ayırıp şifacımla migrata girmeye karar verdim. Grup toplandı ve tam girerken çıkan çıksın sonra içerde çıkmasın denildi kimse çıkmadı tamam güzel devam ettik centi kestikten sonra İsimin tam hatırlayamadığım "DeNiZ...." isimli Çembertitaş Amfibikatörlü adam sordu şifalar sizde kudret iksiri varmı diye. biz hayır dedik. adam diretti İksirsiz kesilmez diye Ben bile ashapsız şifamla içiyorum olmaz böyle dedi. Bunun üzerine "Budünyayaşanakalmaz" isimli büyücü de bize tane 400 binden iksir satmaya kalkıştı (oda ayrı bi İnsafsız ,dolandırıcı çıkarcı adamın teki) Sonra Deniz çıktı gitti belliki sadece centi kesmeye gelmişti

Uzun sözün kısası İsimin tam hatırlayamadığım "DeNiZ...." isimli adam ve Budünyayaşanakalmaz isimli adamla hiçbir grub bölgesine girmeyin. Madur olursunuz çıkarlar yolun yarısında.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Re: Nedir bu çektiğimiz yeter be ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

XxxChesTeRxxX yazdı:Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Zaten o çıkmıyor ama çıkar yapmaya çalıştı baktı kaç para olursa alacak durumdayız tane 400 den satıyo 400 den iksirmi satırlırmış ya

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

Arizonaa yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Budünyasanakalmz adlı kişiyi tanıyorum ve o öyle kimseyi yarıda bırakmaz ama deniz adlı oyuncu kenana giderkende çıkmıştı. Çıkacaklar Girmesin artık şu bölgeye ve emeklerimizi yemesinler :arrow:
Zaten o çıkmıyor ama çıkar yapmaya çalıştı baktı kaç para olursa alacak durumdayız tane 400 den satıyo 400 den iksirmi satırlırmış ya
Saf demir x1 =50 bn
Ökse otu x10 = 300 bn
Topaz x10 = 100 bn
300+100+50 =450 bn Hala neyin dolandırıcılıgından bahsediyorsunuz anlamıyorum ..

Başka bir iksir çekme yontemi 300 akçe = 3 Türk Lirası = Bimden 6 tane odun ekmeği
400 bn Ne ? 6 tane odun ekmeği ne ?
Boş boş konuşmayın iksirin nasıl çekildiğini uretılmedıgını bılmeden kimseyi yargılamayın

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prinssof »

aaasd yazdı:
Arizonaa yazdı:
Saf demir x1 =50 bn
Ökse otu x10 = 300 bn
Topaz x10 = 100 bn
300+100+50 =450 bn Hala neyin dolandırıcılıgından bahsediyorsunuz anlamıyorum ..

Başka bir iksir çekme yontemi 300 akçe = 3 Türk Lirası = Bimden 6 tane odun ekmeği
Boş boş konuşmayın iksirin nasıl çekildiğini uretılmedıgını bılmeden kimseyi yargılamayın

sen ne anlarsın ki oyun piyasasından ...

saf demir 50 binmiş :) gel 5 binden satayım istediğin kadar..
öKse 30 binmiş... taş çatlasa 15 bin...

5+150+100=255 bin...400-225=175 bin kazık
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

saf demir 5 binde ökse otu 15 binden getir ne kadar varsa alayım
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Prinssof yazdı:
aaasd yazdı:
Arizonaa yazdı:
Saf demir x1 =50 bn
Ökse otu x10 = 300 bn
Topaz x10 = 100 bn

sen ne anlarsın ki oyun piyasasından ...

saf demir 50 binmiş :) gel 5 binden satayım istediğin kadar..
öKse 30 binmiş... taş çatlasa 15 bin...

5+150+100=255 bin...400-225=175 bin kazık
5 Binden, elinde ne kadar varsa alıyorum. Kesin 10-15 tane vardır. Bi' şey bilmeden konuşuyorsunuz ya böyle..

Arizonaa; sana tavsiyem Migrat atma. Git X kes. Veya zırhı eksik kalmış birilerini bul, sadece (zor ama) yol kes. İksir içmezsin zaten. Çemberli kolay. Sığınak ve Migrat'ta öldüklerinden daha az ölüyorlar. :)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

450 binmi bizim sunucuya gel sana sınırsız satacam sınırsız :D piyasayı bilmeden konuşma 300 gidiyor
ayrıca 150 binin hesabını yapacak değilim ama arkadaşın sıkıntıdan çıkar sağlamaya çalışması .... işte sorun orada Kasap et derdinde koyun can derdinde misali

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
WelcomeDeath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WelcomeDeath »

sanırım 'DeNiZ' diye Adlandırdıgın adamın adı DeNiZGeZMiŞ Olabilir _?
Welcomedeath
Meditasyon
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

WelcomeDeath yazdı:sanırım 'DeNiZ' diye Adlandırdıgın adamın adı DeNiZGeZMiŞ Olabilir _?
Galiba olabilir çemberli zırhı vardı bu arada

bu arada aşkayüreklazım, Ardabeybüyü de vardı onlarada sorabilirsiniz

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön