Sayın yönetim üyeleri oyununuzdaki oyuncunun ne yaptığından malesefki haberiniz yok.
Adamlar birbirine çar satıp takaslıyor çar satma vaadinde bulunup milletten real para talep edip çarı 1 hafta sonra hesaplarına geri çekiyolar :evil: . Nerden getirdiniz böyle bi destek siz anlamıyorum sizi bi işide tam yapın be arkadaş bıktım artık sizden.Sizin hiç mi aklınıza gelmiyor bu adam çarı satmışda geri çekiyor.Kimsenin çarını çaldırdığı falan yok herkes çakal olmuş kaldırın bu desteği yeter artık @
Karakter Geri Transfer
Re: Karakter Geri Transfer
Bildiğiniz üzere oyun içi e-pin ve çar alım satımı yasaktır.Bundan dolayı adam gelip carını geri aldıgnda hiçbir hak iddaa edemezsin.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
+namev0 yazdı:Bildiğiniz üzere oyun içi e-pin ve çar alım satımı yasaktır.Bundan dolayı adam gelip carını geri aldıgnda hiçbir hak iddaa edemezsin.

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

XxXxGaZixXxX yazdı:+namev0 yazdı:Bildiğiniz üzere oyun içi e-pin ve çar alım satımı yasaktır.Bundan dolayı adam gelip carını geri aldıgnda hiçbir hak iddaa edemezsin.
Merhaba,
Üyeliklerin devri ve paylaşımı kullanım sözleşmesinde de belirtildiği üzere yasaktır. Bu tür eylemler içerisinde bulunan kullanıcılar, doğabilecek olumsuzluklardan tamamen kendileri sorumludur.
Bilginize.
Üyeliklerin devri ve paylaşımı kullanım sözleşmesinde de belirtildiği üzere yasaktır. Bu tür eylemler içerisinde bulunan kullanıcılar, doğabilecek olumsuzluklardan tamamen kendileri sorumludur.
Bilginize.