Karakter Geri Transfer

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
stream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Karakter Geri Transfer

Mesaj gönderen stream »

Sayın yönetim üyeleri oyununuzdaki oyuncunun ne yaptığından malesefki haberiniz yok.
Adamlar birbirine çar satıp takaslıyor çar satma vaadinde bulunup milletten real para talep edip çarı 1 hafta sonra hesaplarına geri çekiyolar :evil: . Nerden getirdiniz böyle bi destek siz anlamıyorum sizi bi işide tam yapın be arkadaş bıktım artık sizden.Sizin hiç mi aklınıza gelmiyor bu adam çarı satmışda geri çekiyor.Kimsenin çarını çaldırdığı falan yok herkes çakal olmuş kaldırın bu desteği yeter artık @
namev0
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Karakter Geri Transfer

Mesaj gönderen namev0 »

Bildiğiniz üzere oyun içi e-pin ve çar alım satımı yasaktır.Bundan dolayı adam gelip carını geri aldıgnda hiçbir hak iddaa edemezsin.
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

namev0 yazdı:Bildiğiniz üzere oyun içi e-pin ve çar alım satımı yasaktır.Bundan dolayı adam gelip carını geri aldıgnda hiçbir hak iddaa edemezsin.
+
Resim

Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

XxXxGaZixXxX yazdı:
namev0 yazdı:Bildiğiniz üzere oyun içi e-pin ve çar alım satımı yasaktır.Bundan dolayı adam gelip carını geri aldıgnda hiçbir hak iddaa edemezsin.
+
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Merhaba,
Üyeliklerin devri ve paylaşımı kullanım sözleşmesinde de belirtildiği üzere yasaktır. Bu tür eylemler içerisinde bulunan kullanıcılar, doğabilecek olumsuzluklardan tamamen kendileri sorumludur.
Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön