Tebrikler.. :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Tebrikler.. :)

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

utkubtn yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
utkubtn yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Sana tek söyleyeceğim 49 olmak için acele etme :)
Ama 49 olamazsam ne tank olabiliyor, ne de elime şaheser alabiliyorum :( 49 olunca ne oluyor ki? Biraz bilgi verseniz :)

Ya bu oyun 2-3 aşamadan oluşuyor.Şuan sen ilk aşamadasın KASMAK. Kime sorsan ilk kasma günlerini hatırlatsan en güzel günlerdi der.Oyunu sindire sindire oynaman lazım.Yani 49 olduktan sonra şaheser dizmek çok kolay değil.Hemen 49 olup şaheser peşinde koşarsan emin ol bir süre sonra oyundan soğursun.Sen şuandan yatırım yapmaya başla.En azından item düşür kasarken, para kas , maden çek.Yada tavsiyem 49 olunca başka bir türde çar kas.
Anladım, oyunu tamamen sindirmem lazım sanırım. Haklısın. :roll: Ya bi de bişey söyleyecektim, imzanı gördüm aklıma takıldı da, Sago- Galiba'yı bende çok severim :)

Fena :twisted:
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Tekadam yazdı:oyunda iyi yerlerde olmak şart evet

ama benim şahsi görüşümdür ki oyuncular bir karakter üzerine (senin için özel durum var bir de tek cinsiyet üzerine ( adam hem kadın hem erkek çar döşüyor)) yoğunlaşmalıdır

aynı anda oynayamayacağınız karakterleri geliştirmek ve üzerine madenlerle item dizmek ejdersiz sınıfın oluşmasının en büyük nedenidir (manifestoya kayıyor yazı gece gece neyse)

felan falan 1 çarın olacak adam gibi olacak ,
diyebilirsiniz ki şu an yetenekleri kullanmak basit çarlarımı çok rahat dizdim

eğer oyun ilerlerse ve siz de devam ederseniz gelecekte çok pişman olabilirisiniz
senin için özel durum var bir de tek cinsiyet üzerine ( adam hem kadın hem erkek çar döşüyor

Ben kendime 1 hedef belirledim ve bunu gerçekleştirdim.
Full olarak hem kadın hem erkek şifacı büyücü savaşçı geliştirdim, ek olarak 3 erkek savaşçı 1 erkek şifacı geliştirdim.

1 çarın olacak adam gibi olacak
Bendeki çarların hepsi adam gibi ;) Gayet sağlam
Kullanıcı avatarı
utkubtn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utkubtn »

turkoxHAMSTER yazdı:
utkubtn yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
utkubtn yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Sana tek söyleyeceğim 49 olmak için acele etme :)
Ama 49 olamazsam ne tank olabiliyor, ne de elime şaheser alabiliyorum :( 49 olunca ne oluyor ki? Biraz bilgi verseniz :)

Ya bu oyun 2-3 aşamadan oluşuyor.Şuan sen ilk aşamadasın KASMAK. Kime sorsan ilk kasma günlerini hatırlatsan en güzel günlerdi der.Oyunu sindire sindire oynaman lazım.Yani 49 olduktan sonra şaheser dizmek çok kolay değil.Hemen 49 olup şaheser peşinde koşarsan emin ol bir süre sonra oyundan soğursun.Sen şuandan yatırım yapmaya başla.En azından item düşür kasarken, para kas , maden çek.Yada tavsiyem 49 olunca başka bir türde çar kas.
Anladım, oyunu tamamen sindirmem lazım sanırım. Haklısın. :roll: Ya bi de bişey söyleyecektim, imzanı gördüm aklıma takıldı da, Sago- Galiba'yı bende çok severim :)

Fena :twisted:
Cidden öyle ya canım hep sıkıldığında onu dinlerim.. :twisted:
Ben sana mecburum, bilemezsin.. @İstanbul Kıyamet Vakti
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Yeni bir oyuncunun tebrik mesajlı konusunda , sen ilerde görürsün , yada 49 level olunca görürsün diye , tepkilerini belirten oyuncuların olması , İKV yönetiminin yahu ne oluyor nerede hata yapıyoruz demesinin vaktinin geldiğini gösteriyor gibi.
Kullanıcı avatarı
utkubtn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen utkubtn »

53EkSeLanS53 yazdı:Yeni bir oyuncunun tebrik mesajlı konusunda , sen ilerde görürsün , yada 49 level olunca görürsün diye , tepkilerini belirten oyuncuların olması , İKV yönetiminin yahu ne oluyor nerede hata yapıyoruz demesinin vaktinin geldiğini gösteriyor gibi.
Evet haklısın :)
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

İkv ve sen henüz yeni çıkmaya başlamış bir çift olduğunuz hissine kapıldım konunu okuyunca ama fazla sürmez 49lwl olup grup bölgelerine girmeye ve oyuna para vermeye kendinden milyonlarca kat zayıf adamlara lag sayesinde ölmeye başlayınca sende sövmeye başlarsın kardeş tek duam bizim karşılaitığımız sorunlarla karşılaşmaman İYi Forumlar ;)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
utkubtn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen utkubtn »

LAstRoManC3 yazdı:İkv ve sen henüz yeni çıkmaya başlamış bir çift olduğunuz hissine kapıldım konunu okuyunca ama fazla sürmez 49lwl olup grup bölgelerine girmeye ve oyuna para vermeye kendinden milyonlarca kat zayıf adamlara lag sayesinde ölmeye başlayınca sende sövmeye başlarsın kardeş tek duam bizim karşılaitığımız sorunlarla karşılaşmaman İYi Forumlar ;)
Anlıyorum, oyunu bıraktım zaten, yazın devam edeceğim.
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Tekadam yazdı:oyunda iyi yerlerde olmak şart evet

ama benim şahsi görüşümdür ki oyuncular bir karakter üzerine (senin için özel durum var bir de tek cinsiyet üzerine ( adam hem kadın hem erkek çar döşüyor)) yoğunlaşmalıdır

aynı anda oynayamayacağınız karakterleri geliştirmek ve üzerine madenlerle item dizmek ejdersiz sınıfın oluşmasının en büyük nedenidir (manifestoya kayıyor yazı gece gece neyse)

felan falan 1 çarın olacak adam gibi olacak ,
diyebilirsiniz ki şu an yetenekleri kullanmak basit çarlarımı çok rahat dizdim

eğer oyun ilerlerse ve siz de devam ederseniz gelecekte çok pişman olabilirisiniz
senin için özel durum var bir de tek cinsiyet üzerine ( adam hem kadın hem erkek çar döşüyor

Ben kendime 1 hedef belirledim ve bunu gerçekleştirdim.
Full olarak hem kadın hem erkek şifacı büyücü savaşçı geliştirdim, ek olarak 3 erkek savaşçı 1 erkek şifacı geliştirdim.

1 çarın olacak adam gibi olacak
Bendeki çarların hepsi adam gibi ;) Gayet sağlam

Bende oyuna 7.000 TL harcarsam çarlarım adam gibi kral gibi olur :)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön