Tebrikler.. :)
Tebrikler.. :)
İ.K.V de yeniyim aslında oynadım oyunu 46 level çarım var ama burada sizlere birşey iletmek istiyorum, o kadar güzel bir oyun ki kendimi ondan alamıyorum. Bir sürü online oyun oynamışlığım var fakat bu kadar güzel bi online oyun da tanımam. Cidden çok güzel bi oyun ve yönetici abilerim de bu işin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Bir kez daha hepinizi gönülden kutluyor ve ellerinize, verdiğiniz emeklerinize sağlık demek istiyorum. Saygılar

Ben sana mecburum, bilemezsin.. @İstanbul Kıyamet Vakti
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Tebrikler.. :)
İleride anlarsın 
En son EscapisT tarafından 07 Şub 2012 18:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- gunsNroses
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Sanırım arkadas daha para vermeye baslamamıs oyuna
yakında cuzdan ıflas eder ozamanda bı tebrıkler konusu acarsın
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
henüz 49 olmamış
bölge atmaya başladıktan sonraki açacağın tebrik konusunu merakla beklemekteyim
bölge atmaya başladıktan sonraki açacağın tebrik konusunu merakla beklemekteyim
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Katılıyorum,arkadaş geliştikçe ve oyunu tanıdıkça fikri değişicektir diye düşünüyorum
-
- Cin Avcısı
Eğlenmene bak, lag ve grafik hataları insanı her ne kadar karakter silmeye itse de IKV birçok insanın geride güzel bir anı olarak bıraktığı bir oyun.
Yalakalık yaptığım yok, yalakalık yapsaydım abartırdım. Sadece oyunun bence en güzel online oyun olduğunu belirtmek istedim. Yalakalık yapana gm lik vermiyorlar dedin de aklıma takıldı, sen yapınca sana vermediler sanırım ondan iyi biliyorsun belli
. Sanada iyi oyunlar. 
Tabii ki haklısın daha yeniyim o yüzden dediğin doğru. Ama ben fikrimin pek fazla olumsuz yönde değişeceğini sanmıyorum açıkçasıberkancetin yazdı:Katılıyorum,arkadaş geliştikçe ve oyunu tanıdıkça fikri değişicektir diye düşünüyorum
Evet. Çok haklısın. Zamanında benimde oynayan arkadaşlarım vardı. Bana onlar tavsiye etmişti bu oyunu. Lag ve grafik hataları gerçekten sinir bozucu fakat oyunu ne kadar bırakmak istesemde bırakamıyorumISeHRaZaTI yazdı:Eğlenmene bak, lag ve grafik hataları insanı her ne kadar karakter silmeye itse de IKV birçok insanın geride güzel bir anı olarak bıraktığı bir oyun.