Ama 49 olamazsam ne tank olabiliyor, ne de elime şaheser alabiliyorumturkoxHAMSTER yazdı:Sana tek söyleyeceğim 49 olmak için acele etme
Tebrikler.. :)
Re: Tebrikler.. :)
Ben sana mecburum, bilemezsin.. @İstanbul Kıyamet Vakti
Hmm, peki grup bölgelerinin dezavantajları neler?merandanx yazdı:adam aldğı plus parasını bile yazmış bırakta olsun okadr ) grup bölgeleri olmasaydı ikv en iyi oyunlardandı..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
utkubtn yazdı:Ama 49 olamazsam ne tank olabiliyor, ne de elime şaheser alabiliyorumturkoxHAMSTER yazdı:Sana tek söyleyeceğim 49 olmak için acele etme49 olunca ne oluyor ki? Biraz bilgi verseniz
Ya bu oyun 2-3 aşamadan oluşuyor.Şuan sen ilk aşamadasın KASMAK. Kime sorsan ilk kasma günlerini hatırlatsan en güzel günlerdi der.Oyunu sindire sindire oynaman lazım.Yani 49 olduktan sonra şaheser dizmek çok kolay değil.Hemen 49 olup şaheser peşinde koşarsan emin ol bir süre sonra oyundan soğursun.Sen şuandan yatırım yapmaya başla.En azından item düşür kasarken, para kas , maden çek.Yada tavsiyem 49 olunca başka bir türde çar kas.
Anladım, oyunu tamamen sindirmem lazım sanırım. Haklısın. :roll: Ya bi de bişey söyleyecektim, imzanı gördüm aklıma takıldı da, Sago- Galiba'yı bende çok severimturkoxHAMSTER yazdı:utkubtn yazdı:Ama 49 olamazsam ne tank olabiliyor, ne de elime şaheser alabiliyorumturkoxHAMSTER yazdı:Sana tek söyleyeceğim 49 olmak için acele etme49 olunca ne oluyor ki? Biraz bilgi verseniz
Ya bu oyun 2-3 aşamadan oluşuyor.Şuan sen ilk aşamadasın KASMAK. Kime sorsan ilk kasma günlerini hatırlatsan en güzel günlerdi der.Oyunu sindire sindire oynaman lazım.Yani 49 olduktan sonra şaheser dizmek çok kolay değil.Hemen 49 olup şaheser peşinde koşarsan emin ol bir süre sonra oyundan soğursun.Sen şuandan yatırım yapmaya başla.En azından item düşür kasarken, para kas , maden çek.Yada tavsiyem 49 olunca başka bir türde çar kas.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
49 Lvl Olmadan Bırak Oyunu Hacı
La sen daha 49 olmadın mı kaç gün geçti
Bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce oyuna başlıyıp belli bişeyler sahibi olup çok dolandırılıp, çarların çalınsa, haksız yere defalarca sus yesen, oyundaki eşyaların itemlerin sadece bi anlık geri sarma ile yok olup gitse, hatta ve hatta oyuna döktüğün paraların akçelerin haddi hesabı olmasa inan bana bu kadar iyimser bakamazsın İKV ye.utkubtn yazdı:İ.K.V de yeniyim aslında oynadım oyunu 46 level çarım var ama burada sizlere birşey iletmek istiyorum, o kadar güzel bir oyun ki kendimi ondan alamıyorum. Bir sürü online oyun oynamışlığım var fakat bu kadar güzel bi online oyun da tanımam. Cidden çok güzel bi oyun ve yönetici abilerim de bu işin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Bir kez daha hepinizi gönülden kutluyor ve ellerinize, verdiğiniz emeklerinize sağlık demek istiyorum. Saygılar![]()
Yaklaşık 5 yıl önce başladım şu oyuna, ve malesef üzülerek söliyorumki halada devam ediyorum

Ya gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söylediklerin, bende bunu yapmayı düşünüyorum zaten, çok çok teşekkür ederimUsta yazdı:Bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce oyuna başlıyıp belli bişeyler sahibi olup çok dolandırılıp, çarların çalınsa, haksız yere defalarca sus yesen, oyundaki eşyaların itemlerin sadece bi anlık geri sarma ile yok olup gitse, hatta ve hatta oyuna döktüğün paraların akçelerin haddi hesabı olmasa inan bana bu kadar iyimser bakamazsın İKV ye.utkubtn yazdı:İ.K.V de yeniyim aslında oynadım oyunu 46 level çarım var ama burada sizlere birşey iletmek istiyorum, o kadar güzel bir oyun ki kendimi ondan alamıyorum. Bir sürü online oyun oynamışlığım var fakat bu kadar güzel bi online oyun da tanımam. Cidden çok güzel bi oyun ve yönetici abilerim de bu işin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Bir kez daha hepinizi gönülden kutluyor ve ellerinize, verdiğiniz emeklerinize sağlık demek istiyorum. Saygılar![]()
Yaklaşık 5 yıl önce başladım şu oyuna, ve malesef üzülerek söliyorumki halada devam ediyorumNeden bırakmadın bu kadar sevmiyosan diyeceksin, uzun süreler oyuna girmediğim zamanlar oldu ama fakat bu oyun resmen uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor. İKV de çok şeyler yaşadım; çarım çalındı, itemlerim soyuldu, ve en önemliside insanlara çok güvendiğim için çok ama çok zarar gördüm. Oyunda yersiz bi çok hataya şahid oldum, karakterim defalarda susturmalar yedi, eskiden yöneticiler vardı bide yalakcıları onlarla devamlı sıkıntılar yaşardım tabi yönetici abileride cezalar atardı
Haksızlığa çok uğradık çok acayip şeyler gördük bu oyunda, ama bi yandanda hayatın bi çok gerçeğini burda gördüm diyebilirim; insanlar nası aldatılır, nası hırsızlık yapılır, nasıl kul hakkına girilir, dost görünüp sırtından nası vurulur vs. bir çok şeyi burda gördüm, peki hiçmi iyi bişeyler yaşamadın derseniz eğer
evet çok iyi insanlarda tanıdım saygı gösterdiğim abilerim ve sevdiğim bi çok kardeşim oldu elbette, ama ne kadarda olsa bu oyun bi sanal ortam ve fişi çektiğin anda herşey bitiyor, ama hayat böyle değil sokaklarda hayat devam ediyo asla bitmeden, yani şu oyunda geçirdiğim zamana bi bakıyorum ve diyorumki kendi kendime, keşke hiç arkadaşlarımı dinlemeseydimde şu oyuna başlamasaydım. Oyun oynamak yerine gidipde okuluma devam etseydim dediğim günler çok oluyor, inan bana bu oyun oynanıcak bi oyun değil, yorum atan arkadaşlarında çoğu oyunun nası bişey olduğunu anlatmışlar zaten benim sana tavsiyem; başlamadan bırak bu oyunu bi an tereddüt bile etme sil bilgisayarından git dışarda eğlen, şu oyun için bilgisayar başında harcadığın zamana çok üzülürsün emin ol...
Oynamadım henüz, malumunuz okul vardı.PENTRAGON yazdı:La sen daha 49 olmadın mı kaç gün geçti
Herkes öyle diyo zaten, okulda başladı bahanemde oldu, bırakacağım, yazın devam edeceğim.adresbu yazdı:49 Lvl Olmadan Bırak Oyunu Hacı![]()
![]()