GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..
GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yürek
Re: GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz
Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
En son Matrock tarafından 07 Şub 2012 20:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Arkadaşa katılıyorum.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın ama bence bunu bilmeyen kardeşlerimde var bunun çözümü bossun isminin değiştirilmesidirizlenimci yazdı:Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
Destekliyorum.
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Yürek
Sinholy yazdı:Haklısın ama bence bunu bilmeyen kardeşlerimde var bunun çözümü bossun isminin değiştirilmesidirizlenimci yazdı:Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
Tabiki Bossun ismi değişse iyi olur ama oyunun geçmişini tekrardan kaydedilmesi lazım.Öyle bir değişiklik yapılacagını sanmıyorum.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın tabiki ama kardesm şimdi bossu kesemeyince yani şöyle diyeyim küfür ediolar bossa ve buna ikv sebep oluor ikv oyuncusunun çoğunluğu zaten 12-18 yaş grbu arası şimdi adamlar nerden bilsinler GAFFARIN ALLAH ismi oldugunu biraz özen göstermek lazımizlenimci yazdı:Sinholy yazdı:Haklısın ama bence bunu bilmeyen kardeşlerimde var bunun çözümü bossun isminin değiştirilmesidirizlenimci yazdı:Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
Tabiki Bossun ismi değişse iyi olur ama oyunun geçmişini tekrardan kaydedilmesi lazım.Öyle bir değişiklik yapılacagını sanmıyorum.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
arkadaşlar kesinlikle yalnış düşünüyorsunuz şöyle bir dönüp bakarsak mübarek isimlere say say bitiremeyiz ama örnek vermek gerekirse benim adım Bayram ki buda çok mübarek bir isim sizlerinde bildiği gibi.küçükken arkadaşlarım benle dalga geçerdi
hayatım boyunca çok küfür yedim şimdi gidip nüfus müdürlüğüne benim adım mübarek bir isim çok küfür yiyorum adımı değişterebilirmiyim diyebilirmiyim? gülerler adama ya
Bknz; Hz.MuhammedHz.Hamza,Hz.Davud, İbrahim,Abdullah,Zeyheb,Kasım(Peygamber efendimizin cocuklarının ismi) şimdi gidip insanlar küfür yiyoruz diye isimlerini mi değiştirsin ki bizim ülkemizin çoğunun ismi mübarek isimdir.Bence bir oyundada olmasının hiç bir mahsuru yok.Aynı bizlerin isimlerinde bulunması gibi.
Bknz; Hz.MuhammedHz.Hamza,Hz.Davud, İbrahim,Abdullah,Zeyheb,Kasım(Peygamber efendimizin cocuklarının ismi) şimdi gidip insanlar küfür yiyoruz diye isimlerini mi değiştirsin ki bizim ülkemizin çoğunun ismi mübarek isimdir.Bence bir oyundada olmasının hiç bir mahsuru yok.Aynı bizlerin isimlerinde bulunması gibi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
katılıyorum ikvnin ne planladıgını bilmiyorum illimunati işaretleri, Domuz, GAFFAR daha pek çok şey bunlara bilinç altı mesajları deniliyor arkadaşlar. İşte insanların beyinlerine böyle kazıyorlar bunları.