GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz

Mesaj gönderen Sinholy »

GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..

Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tek Yürek

Re: GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz

Mesaj gönderen izlenimci »

Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
Kullanıcı avatarı
Matrock
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <The Siege>

Mesaj gönderen Matrock »

:cry: :cry: :?
En son Matrock tarafından 07 Şub 2012 20:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen RootAdmin »

Resim

Arkadaşa katılıyorum.

İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

izlenimci yazdı:Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
Haklısın ama bence bunu bilmeyen kardeşlerimde var bunun çözümü bossun isminin değiştirilmesidir ;)
Kullanıcı avatarı
AutoNonE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AutoNonE »

Destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tek Yürek

Mesaj gönderen izlenimci »

Sinholy yazdı:
izlenimci yazdı:Bu konuda gerçekten katılıyorum oyundaki boss ismi değiştiremezler belki ama bu gibi hassas konularda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.Nihayetinde Boss u kesince ''Gaffar pert , Gaffar kesildi '' gibisinden şablonlar hoş olmuyor.
Haklısın ama bence bunu bilmeyen kardeşlerimde var bunun çözümü bossun isminin değiştirilmesidir ;)

Tabiki Bossun ismi değişse iyi olur ama oyunun geçmişini tekrardan kaydedilmesi lazım.Öyle bir değişiklik yapılacagını sanmıyorum.
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

izlenimci yazdı:
Sinholy yazdı:

Tabiki Bossun ismi değişse iyi olur ama oyunun geçmişini tekrardan kaydedilmesi lazım.Öyle bir değişiklik yapılacagını sanmıyorum.
Haklısın tabiki ama kardesm şimdi bossu kesemeyince yani şöyle diyeyim küfür ediolar bossa ve buna ikv sebep oluor ikv oyuncusunun çoğunluğu zaten 12-18 yaş grbu arası şimdi adamlar nerden bilsinler GAFFARIN ALLAH ismi oldugunu biraz özen göstermek lazım ;)
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

arkadaşlar kesinlikle yalnış düşünüyorsunuz şöyle bir dönüp bakarsak mübarek isimlere say say bitiremeyiz ama örnek vermek gerekirse benim adım Bayram ki buda çok mübarek bir isim sizlerinde bildiği gibi.küçükken arkadaşlarım benle dalga geçerdi :) hayatım boyunca çok küfür yedim şimdi gidip nüfus müdürlüğüne benim adım mübarek bir isim çok küfür yiyorum adımı değişterebilirmiyim diyebilirmiyim? gülerler adama ya :)

Bknz; Hz.MuhammedHz.Hamza,Hz.Davud, İbrahim,Abdullah,Zeyheb,Kasım(Peygamber efendimizin cocuklarının ismi) şimdi gidip insanlar küfür yiyoruz diye isimlerini mi değiştirsin ki bizim ülkemizin çoğunun ismi mübarek isimdir.Bence bir oyundada olmasının hiç bir mahsuru yok.Aynı bizlerin isimlerinde bulunması gibi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

katılıyorum ikvnin ne planladıgını bilmiyorum illimunati işaretleri, Domuz, GAFFAR daha pek çok şey bunlara bilinç altı mesajları deniliyor arkadaşlar. İşte insanların beyinlerine böyle kazıyorlar bunları.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön